Dunaújváros Hetilap

Kamara: mit kínálnak a GINOP-pályázatok?

Öcaline - 2020. október 16. 18:17

A foglakoztatás ösztönzése és a vállalkozásfejlesztés lesz a két fő témája annak az előadássorozatnak, amelyet a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervez a város és a térség vállalkozásainak október 20-án, azaz jövő kedden. Már lehet jelentkezni!

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. munkatársai tartanak előadásokat az aktuális GINOP pályázati lehetőségekről a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara (DKIK) Latinovits utcai székházában október 20-án, kedden délelőtt. A program lapunkhoz eljuttatott menetrendje szerint 9.30-tól nyílik lehetőség a regisztrációra, majd 10 órától egy rövid előadás összegzi a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tevékenységeit. 
Az első szorosan szakmai tárgyú előadás a vállalkozás indítását támogató „GINOP-8.8.1-17-Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram” bemutatását szolgálja – az érdeklődők a konstrukció részleteiről, valamint a hitelhez jutás feltételeiről is tájékozódhatnak. A folytatás szintén érdekes témával szolgál – elsősorban kis- és középvállalkozói szféra képviselői számára: a programiroda szakértője a vállalkozások fejlesztését támogató „GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis-és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” részleteit mutatja be. Mint a címből is kitetszik, ezen a fejlesztési terveket szolgáló konstrukcióval ismerkedhetnek a technológiai innovációt fontolgató cégek képviselői. 
A rendezvény két előadója a Széchenyi Programiroda két tanácsadója, Kordisz Csaba és Siteri Gábor lesz, a program szervezői arról is gondoskodtak, hogy a felmerülő kérdésekre és azok megválaszolására is legyen lehetőség.    
A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött – a szervezők kérik, as vállalkozók, illetve a cégek képviselői részvételi szándékukat legkésőbb október 19-ig jelezzék a DKIK hivatalos weboldalán.

A jelentkezés online felülete közvetlenül itt érhető el!!

GINOP-pályázatok – jelentkezés (katt) >>

A programról további információ telefonon, a 25/502-060/0-s gomb számon kérhető. Figyelem, fontos: a rendezvény során a maszk viselése kötelező!
 

A rovat további hírei: Közélet

Most érdemes napelem rendszert telepíteni

Most érdemes napelem rendszert telepíteni

2021. aug. 04.

Egyre népszerűbbé válik napjaink fontos megújuló energiaforrása, a napelem rendszer. Összeállításunkban Vácz Ádám, az Innovatív Napelem Kft. ügyvezető igazgatója mesél az ügyfelek előtt kínálkozó lehetőségekről. (X)

Retró véradás is szerepel a kínálatban!

Retró véradás is szerepel a kínálatban!

2021. aug. 03.

A Dunaújváros 70 programsorozat keretében készülnek egy különleges közösségi kezdeményezésre a véradáshoz kapcsolódva: retró eseményt szervez az MMK-ban a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezete. Vér, sör, virsli – mi kell még?

Táblapótlás a KRESZ-parkban

Táblapótlás a KRESZ-parkban

2021. júl. 31.

Sajnos nemcsak a gyerekek első közlekedési tudnivalói, de a rongálások is jellemzik a Béke városrészi KRESZ-parkot – az eltűnt, eltört közlekedési táblákat tegnap délután pótolták a mini útvonalon.

DVG kontra DVCSH: fontos döntés után fontos információk a lakosság számára is

DVG kontra DVCSH: fontos döntés után fontos információk a lakosság számára is

2021. júl. 30.

Fajsúlyos kérdések dőltek el a közelmúltban, így fontos tudnivalókról tájékoztatta a távhőszámlák kapcsán is a lakosságot a DVG Zrt. és az önkormányzat. Számlázás, adatszolgáltatás, munkavállalók, ügyfélszolgálat; hosszú, de fontos összegzés a hajtás után!

DSTV: javában tart már az aratás

DSTV: javában tart már az aratás

2021. júl. 30.

Eltolódott az aratási szezon, derül ki a DSTV összegzéséből. A hagyományos Péter-Pál időszak helyett később kezdődött a betakarítás, és a szélsőséges időjárás sajnos okozott meglepetést a földeken. Hangkép.

Ideiglenesen zárva tart a szabadstrand

Ideiglenesen zárva tart a szabadstrand

2021. júl. 29.

A hirtelen megemelkedett vízszint miatt az árhullám levonulásáig, illetve az ilyenkor esedékes takarítási és mérési munkálatok befejezéséig zárva a szabadstrand. A részletekről Mezei Zsolt alpolgármester, és Arnold Miklós, a DVG ágazatvezetője számolt be. 

Már igényelhető az iskolakezdési támogatás

Már igényelhető az iskolakezdési támogatás

2021. júl. 29.

A feltételekről és tudnivalókról részletes összegzés jelent meg a város hivatalos oldalán.