Kamara: mit kínálnak a GINOP-pályázatok?

Öcaline - 2020. október 16.

A foglakoztatás ösztönzése és a vállalkozásfejlesztés lesz a két fő témája annak az előadássorozatnak, amelyet a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervez a város és a térség vállalkozásainak október 20-án, azaz jövő kedden. Már lehet jelentkezni!

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. munkatársai tartanak előadásokat az aktuális GINOP pályázati lehetőségekről a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara (DKIK) Latinovits utcai székházában október 20-án, kedden délelőtt. A program lapunkhoz eljuttatott menetrendje szerint 9.30-tól nyílik lehetőség a regisztrációra, majd 10 órától egy rövid előadás összegzi a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tevékenységeit. 
Az első szorosan szakmai tárgyú előadás a vállalkozás indítását támogató „GINOP-8.8.1-17-Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram” bemutatását szolgálja – az érdeklődők a konstrukció részleteiről, valamint a hitelhez jutás feltételeiről is tájékozódhatnak. A folytatás szintén érdekes témával szolgál – elsősorban kis- és középvállalkozói szféra képviselői számára: a programiroda szakértője a vállalkozások fejlesztését támogató „GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis-és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” részleteit mutatja be. Mint a címből is kitetszik, ezen a fejlesztési terveket szolgáló konstrukcióval ismerkedhetnek a technológiai innovációt fontolgató cégek képviselői. 
A rendezvény két előadója a Széchenyi Programiroda két tanácsadója, Kordisz Csaba és Siteri Gábor lesz, a program szervezői arról is gondoskodtak, hogy a felmerülő kérdésekre és azok megválaszolására is legyen lehetőség.    
A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött – a szervezők kérik, as vállalkozók, illetve a cégek képviselői részvételi szándékukat legkésőbb október 19-ig jelezzék a DKIK hivatalos weboldalán.

A jelentkezés online felülete közvetlenül itt érhető el!!

GINOP-pályázatok – jelentkezés (katt) >>

A programról további információ telefonon, a 25/502-060/0-s gomb számon kérhető. Figyelem, fontos: a rendezvény során a maszk viselése kötelező!
 

A rovat további hírei: Gazdaság

Akik nem akarnak segíteni, hagyják békén a Dunaferrt!

Akik nem akarnak segíteni, hagyják békén a Dunaferrt!

2020. okt. 15.

Éles hangú közleményben utasított vissza minden olyan politikai szándékot az ISD Dunaferr Zrt., amely a vállalatcsoport nehéz helyzetét kihasználva igyekszik népszerűségre szert tenni. Fontos téma, betűhív közlés a hajtás után.

Hankook: út, kockázat, felderítés

Hankook: út, kockázat, felderítés

2020. okt. 12.

Új útkockázat-felderítő rendszer kifejlesztését célozza a Hankook Tire és az SK Planet együttműködése – a cél egy digitális platform kifejlesztése, ami új frontot nyithat a gumiabroncs-technológiában a biztonságos közlekedés érdekében. A jövő itt van.

Kézműves remekek között is remek lett

Kézműves remekek között is remek lett

2020. okt. 10.

A látszólag fokozhatatlant is fokozta a Steixner-műhely a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idei szakmai pályázatán: a dunaújvárosi bőrműves a Magyar Kézműves Remek díjazásban részesült – ráadásul az elismertek elitkörébe is bekerült.

Üzleti helyzet, várakozások – startol az októberi konjunktúra felvétel

Üzleti helyzet, várakozások – startol az októberi konjunktúra felvétel

2020. okt. 06.

Évente kétszer mérik fel a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait – most kezdődik az októberi vizsgálat. Cégek, vállalkozások véleményét várják – online kérdőív a hajtás után!

DKIK: "Csak együtt lehetünk eredményesek!"

DKIK: "Csak együtt lehetünk eredményesek!"

2020. szep. 29.

Nagy többséggel választották újra a közelmúltban szervezett tisztújítás során, újabb ciklusra kapott bizalmat a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöki teendőinek ellátására Králik Gyula. Az elmúlt időszak eredményei mellett a (közel)jövő terveiről is nyilatkozott. Interjú.

Tervre terv – lendületben az Innopark

Tervre terv – lendületben az Innopark

2020. szep. 24.

Az elmúlt hónapok tűzoltása után a helyi gazdaság egyik fontos bázisává válhat az Innopark Nonprofit Kft., hangsúlyozta lapunk érdeklődésére Dr. Huszti Zsolt ügyvezető.  A feladat nem egyszerű, de komoly tervek egész sorát valósíthatják meg a közeljövőben, ígérte. Interjú.

Szívvel, lélekkel alkot, díjakat érdemelt

Szívvel, lélekkel alkot, díjakat érdemelt

2020. szep. 21.

Több rangos országos elismerést is elhódított, mára túlzás nélkül világszerte ismerik és keresik egyedi, bőven a művészet határait túllépő munkáit. 2018-ban a Kiemelt Magyar Kézműves Remek díjat érdemelte, idén jó eséllyel pályázik az Év Kiváló Szakembere elismerésre Steixner István. Miniportré.