Kézműves remekek között is remek lett

Öcaline - 2020. október 10.

A látszólag fokozhatatlant is fokozta a Steixner-műhely a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idei szakmai pályázatán: a dunaújvárosi bőrműves a Magyar Kézműves Remek díjazásban részesült – ráadásul az elismertek elitkörébe is bekerült.

Továbbra is töretlenül hódítanak a Steixner István nevével fémjelzett dunaújvárosi műhely kollekciói a rangos szakmai megméretéseken. A hasábjainkon a közelmúltban bemutatott bőrműves bázis újabb rangos szakmai sikert tudhat magáénak – a friss eredményekről Steixner István számolt be lapunknak:
– Immár hivatalosan is megkaptam az értesítést, miszerint idén is sikerrel pályáztam a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rangos szakmai elismerésér, a férfi táska szettem elnyerte a Magyar Kézműves Remek díjat. Két fontos szempontból is örülök az elismerésnek: elsőként azért érdekes, mert egyfajta ismétlésként igazolja, hogy jó úton járok a csapatommal – működőképes az a koncepció és modell, amelyet kialakítottunk a brand építésére. Éppen a kamarai kiírás nyomán, 2018-ban a „Griffes Kollekció” pályázatommal ez volt első rangos sikere a műhelynek, a pályámnak. De azért is számottevő a mostani elismerés, mert idén először megkülönböztetett minősítés is jár a díjazott remekek között, és ezt is sikerült elhódítanom. A Remekek Remeke elismerést évente öt ember kaphatja meg – nagyon örülök, hogy a pályaművem már az első alkalommal bekerült az "elitkörbe".

Steixner István lapunknak megerősítette, nagyon készül a XXVI. Szakmai Elit 2020 jótékonysági díjátadó gálára – a szombathelyi seregszemlén adják át hamarosan az Év Kiváló Szakemberre 2020 Díjat –, emellett a dunaújvárosi bázis megerősítésén is dolgozik:
– Az Innopark területén működő műhelyt átköltöztettük egy nagyobb helyiségbe, amely hamarosan újabb elemmel bővül: várhatóan november elején ölt végleges formát az ugyanott kialakítandó bemutatótermünk. Munkatársainkkal együtt nagyon szeretném, hogy a szakmai elismerésekhez, az elmúlt években elhódított rangos díjakhoz méltó bázison fogadhassuk partnereinket!

(Összeállításunk képeit Steixner István bocsátotta rendelkezésünkre)

A rovat további hírei: Gazdaság

Kamara: mit kínálnak a GINOP-pályázatok?

Kamara: mit kínálnak a GINOP-pályázatok?

2020. okt. 16.

A foglakoztatás ösztönzése és a vállalkozásfejlesztés lesz a két fő témája annak az előadássorozatnak, amelyet a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervez a város és a térség vállalkozásainak október 20-án, azaz jövő kedden. Már lehet jelentkezni!

Akik nem akarnak segíteni, hagyják békén a Dunaferrt!

Akik nem akarnak segíteni, hagyják békén a Dunaferrt!

2020. okt. 15.

Éles hangú közleményben utasított vissza minden olyan politikai szándékot az ISD Dunaferr Zrt., amely a vállalatcsoport nehéz helyzetét kihasználva igyekszik népszerűségre szert tenni. Fontos téma, betűhív közlés a hajtás után.

Hankook: út, kockázat, felderítés

Hankook: út, kockázat, felderítés

2020. okt. 12.

Új útkockázat-felderítő rendszer kifejlesztését célozza a Hankook Tire és az SK Planet együttműködése – a cél egy digitális platform kifejlesztése, ami új frontot nyithat a gumiabroncs-technológiában a biztonságos közlekedés érdekében. A jövő itt van.

Üzleti helyzet, várakozások – startol az októberi konjunktúra felvétel

Üzleti helyzet, várakozások – startol az októberi konjunktúra felvétel

2020. okt. 06.

Évente kétszer mérik fel a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait – most kezdődik az októberi vizsgálat. Cégek, vállalkozások véleményét várják – online kérdőív a hajtás után!

DKIK: "Csak együtt lehetünk eredményesek!"

DKIK: "Csak együtt lehetünk eredményesek!"

2020. szep. 29.

Nagy többséggel választották újra a közelmúltban szervezett tisztújítás során, újabb ciklusra kapott bizalmat a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöki teendőinek ellátására Králik Gyula. Az elmúlt időszak eredményei mellett a (közel)jövő terveiről is nyilatkozott. Interjú.

Tervre terv – lendületben az Innopark

Tervre terv – lendületben az Innopark

2020. szep. 24.

Az elmúlt hónapok tűzoltása után a helyi gazdaság egyik fontos bázisává válhat az Innopark Nonprofit Kft., hangsúlyozta lapunk érdeklődésére Dr. Huszti Zsolt ügyvezető.  A feladat nem egyszerű, de komoly tervek egész sorát valósíthatják meg a közeljövőben, ígérte. Interjú.

Szívvel, lélekkel alkot, díjakat érdemelt

Szívvel, lélekkel alkot, díjakat érdemelt

2020. szep. 21.

Több rangos országos elismerést is elhódított, mára túlzás nélkül világszerte ismerik és keresik egyedi, bőven a művészet határait túllépő munkáit. 2018-ban a Kiemelt Magyar Kézműves Remek díjat érdemelte, idén jó eséllyel pályázik az Év Kiváló Szakembere elismerésre Steixner István. Miniportré.