Baleset-megelőzés a Mikulás jegyében

Öcaline - 2020. december 7. 8:13

Csokimikulást és láthatósági mellényt osztottak a rendőrök még szombaton késő délután a városban. De csak az kapott persze, akinél mindent rendben találtak. Virgácsról nem szól a fáma.

Mikulás napjára időzített baleset-megelőzési akció helyszíne volt Dunaújváros szombaton délután, tudatta a megyei főkapitányság sajtószolgálatának összegzése. A szóvivői jelentés szerint a helyi kapitányság munkatársai az ünnepi kezdeményezéssel a téli időszakban megváltozott látási és időjárási viszonyoknak megfelelő közlekedésre, a balesetek megelőzésének lehetőségeire hívták fel a gépkocsivezetők, kerékpárosok, és nem utolsósorban a gyalogosok figyelmét. 
Az összegzés szerint azok a közlekedők, akiknél a rendőrök mindent rendben találtak, ajándékcsomaggal távoztak, csokimikulást és láthatósági mellényt kaptak. 

Virgácsról – és egyéb retorziókról – nem esett szó a szóvivői summázatban.

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Elmerültek a Dunában, keresik a bv-s kutyakiképzőket (FRISSÍTVE!)

Elmerültek a Dunában, keresik a bv-s kutyakiképzőket (FRISSÍTVE!)

2022. júl. 04.

Tragikus kimenetelű balesetről kapott hírt megbízható, de nem hivatalos forrásból a DO. A pálhalmai és a márianosztrai bv-intézetek egy-egy kutyakiképzője esett munka közben a Dunába Rácalmásnál ma délelőtt, mind a ketten elmerültek, nagy erőkkel keresik őket. Honlapunk gyorshíre után megérkezett a BVOP hivatalos közleménye is. (FRISSÍTVE!)

Szirénapróba: ha hétfő, hát újra morgatnak

Szirénapróba: ha hétfő, hát újra morgatnak

2022. júl. 03.

A havi rendes gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn – városunkban ezúttal is 11 órakor morgatnak.

Monty Python a szerelőműhelyben

Monty Python a szerelőműhelyben

2022. júl. 01.

Kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége a vád, amióta olvastam a sztorit, azon agyalok, hogy na, vannak persze zseniális trükkök, de ezt mégis hogyan? Mit hitt, nem veszik észre?

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

2022. jún. 30.

Magát a mobilszolgáltató ügyintézőjének kiadva ejtett tévedésbe 17 személyt egy férfi és egy nő – vádat emeltek ellenük. 6 milliós tényleges kárt okoztak, derül ki az ügyészségi summázatból.

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

2022. jún. 29.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a férfi eltűnése miatt – itt a felhívás, és a szokásos szelíd nógatás: már egy megosztás is közelebb vihet Győr Balázshoz.

 

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

2022. jún. 28.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki Fejér és Pest megye több településén árult drogot. 

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

2022. jún. 27.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a 18 éves pusztaszabolcsi lány eltűnése miatt. Jelentkezzen, ha látta – és egy megosztás is segíthet!