Dunaújváros Hetilap

70 év, 70 százalék – születésnapi kedvezménnyel nyit az élményfürdő

Öcaline - 2021. június 14. 17:36

Örömteli bejelentéssel szolgált Szabó Zsolt alpolgármester – a város 70. születésnapja alkalmából egy héten át 70 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a dunaújvárosiak az élményfürdőt; a kedvezmény a keddi nyitánytól él!

Rendkívüli sajtótájékoztatón tett rendkívüli bejelentést Szabó Zsolt gazdasági és koordinációs alpolgármester – méghozzá az Aquantis Élményfürdő június 15-én, kedden esedékes újbóli megnyitására időzítve:
– Aki nemcsak a politikai híreket, de az aktuális időjárást is követi, tudhatja, hogy a héten megérkezik a nyár első hőhulláma – ehhez, valamint az élményfürdő újranyitásához, továbbá a város 70. születésnapjához is kapcsolódik, hogy holnaptól egy héten át rendkívüli kedvezménnyel, 70 százalékos engedménnyel vásárolhatják meg belépőiket a dunaújvárosiak a fürdőbe. Ezzel a születésnapi ajándékkal egyúttal az újranyitást is ünnepeljük – arra biztatunk mindenkit, hogy mozduljon ki, érezze jól magát; a fürdő remek családi programot kínál.
Az alpolgármester kiemelte: a kedvezményes belépés feltétele a dunaújvárosi lakcímkártya, és a DO érdeklődésére hangsúlyozta, az engedmény kizárólag a fürdő szolgáltatásaira érvényes – a szaunavilág "normál áron" látogatható a következő időszakban is. Szintén fontos tudnivaló, hogy az országos járványügyi előírásoknak megfelelően csak védettségi igazolvány birtokában látogatható a rekreációs bázis.

De a lényeg: a kánikulában egy héten át nagy kedvezménnyel csobbanhatunk!

(Fotó: Végh Zoltán)
 

A rovat további hírei: Közélet

DSTV: átadták a "Dunaújváros kenyere" adományt

DSTV: átadták a "Dunaújváros kenyere" adományt

2021. júl. 29.

A Szent Pantaleon Kórház infektológiai osztálya kapta a "Dunaújváros kenyere" kezdeményezésből befolyt összeget, derül ki a DSTV összegzéséből. A félmillió forintra kiegészített adományt Mezei Zsolt alpolgármester adta át a gyógyító komplexum képviselőjének, a következő kedvezményezett a Pentele Hagyományőrző Egyesület lesz. Hangkép.

"Virágos Dunaújvárosért" – még lehet jelentkezni

"Virágos Dunaújvárosért" – még lehet jelentkezni

2021. júl. 27.

Nyolc kategóriában hirdették meg a városcsinosítási akciót, július 30-ig, azaz péntekig várják a nevezéseket! Virágozzon minden!

Több állomásos klímavédelmi akciónapot szerveznek

Több állomásos klímavédelmi akciónapot szerveznek

2021. júl. 26.

Pályázati forrásból megvalósuló programra várják a vendégeket a Dunaújvárosi Egyetemre szombaton délelőtt – menetrend és felhívás a hajtás után!

Csökken a város adósságállománya

Csökken a város adósságállománya

2021. júl. 25.

2021 végéig majdnem 490 millió forintot fizet vissza a város, míg új hitelt csak 266 millió értékben vesznek fel, vagyis valójában csökken a város adóssága. A kérdésről a múlt heti közgyűlés döntött.

Lakossági fórum lesz a településfejlesztési stratégiáról

Lakossági fórum lesz a településfejlesztési stratégiáról

2021. júl. 25.

A véleményeket, észrevételeket is várják. Közlemény.

Kevesen csatlakoztak a csatornahálózatra

Kevesen csatlakoztak a csatornahálózatra

2021. júl. 24.

Elkészült az Északi Lakóterület csatornahálózata, amelyre június 1-jtől lehet rácsatlakozni az ingatlantulajdonosoknak. Azonban Orosz Csaba önkormányzati képviselő elmondta, eddig kevesen éltek az új, modern lehetőséggel.

DSTV: eljött az aratás ideje

DSTV: eljött az aratás ideje

2021. júl. 24.

Felgyorsultak az aratási munkálatok a szélsőséges időjárás miatt, derül ki a DSTV összegzéséből. Az év elején a rendkívül kevés csapadék, a közelmúltban a kánikula akadályozta a növények zavartalan fejlődését. Hangkép.