DLSZ Tisztelet Díj: várják a jelöléseket

doszerk - 2021. június 15. 12:20

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága június 30-áig várja a DLSZ Tisztelet Díjának jelöltjeit.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség idén is olyan személynek, vagy közösségnek adományozza a DLSZ Tisztelet Díját, aki a helyi labdarúgóéletben kiemelkedő szerepet tölt be, hozzájárul a dunaújvárosi labdarúgás színvonalának emeléséhez, népszerűsítéséhez, példaértékűen kiváló, magas színvonalú munkát végez, megbízható, magatartása és kötelességtudata elismerésre méltó, a labdarúgás területén elért eredményeivel, teljesítményével a város érdekeit szolgálja, és Dunaújváros jó hírnevét öregbíti, derült ki a szövetség honlapján megjelent közleményből.

Melyből megtudhatjuk, hogy a díj adományozását bármely természetes vagy jogi személy kezdeményezheti, s a javaslatokat június 30-áig kell eljuttatni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságához email-ben, vagy személyesen. A benyújtott javaslatnak tartalmaznia kell az elismerésre javasolt nevét vagy megnevezését, foglalkozását vagy tevékenységi körét, az elismerésre javasolt munkásságának, teljesítményének ismertetését, valamint a jelölés részletes indokolását.

Képek forrása: DLSZ

A "Tisztelet Díj" kitüntetésben évenként egy személy vagy közösség részesülhet, s a díj átadására idén is a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság eredményhirdetésén kerül sor. A DLSZ Tisztelet Díját Karmacsi Tamás, Jurinka Zoltán, Viszokai László, Kovács József, Orha Csaba és Fehérvári József érdemelték ki 2015 és 2019 között, míg a pandémiás helyzet miatt tavaly elmaradt a díj odaítélése.

A Tisztelet Díj odaítélésének részletes feltételei a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

"A negyeddöntőben ennél jobbak leszünk"

"A negyeddöntőben ennél jobbak leszünk"

2021. aug. 01.

Csalódottan, de már előre tekintve értékelték a kínaiak elleni kétgólos vereséget a magyar női vízilabda válogatott tagjai.

Minden éremből jutott

Minden éremből jutott

2021. aug. 01.

Az Országos Serdülő Bajnokság utolsó két napján is szép eredményeknek örülhettek a dunaújvárosi úszók.

Meglepő vereség Kínától

Meglepő vereség Kínától

2021. aug. 01.

Két negyeden keresztül gyengén játszott, s bár nagyot hajrázott, kétgólos vereséget szenvedett Kínától a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Kezdődik a bajnokság!

Kezdődik a bajnokság!

2021. aug. 01.

Győzelemmel indítaná a 2021/2022-es szezont a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a Szekszárd elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg a bajnokságot ma este fél hattól.

Eredményes edzőtábor

Eredményes edzőtábor

2021. júl. 31.

Jelentős létszámmal vett részt tatai edzőtáborában a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

Legyőzte a spanyolokat, még továbbjuthat a női kézilabda-válogatott

Legyőzte a spanyolokat, még továbbjuthat a női kézilabda-válogatott

2021. júl. 31.

A magyar női kézilabda-válogatott megőrizte esélyét a negyeddöntőbe jutásra a tokiói olimpián, miután három vereség után a csoportkör negyedik fordulójában 29-25-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországot, szombaton.

Kézilabda: kezdésnek remek

Kézilabda: kezdésnek remek

2021. júl. 31.

Idegenben és itthon is magabiztos győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.