Eltűnés miatt keresik a 17 éves Patrikot

Öcaline - 2021. június 17. 17:45

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az előszállási fiatal megtalálása érdekében. Akár egy megosztás is segíthet!

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Kovács Patrik előszállási lakos eltűnése ügyében, adta hírül a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának felhívása. A honlapunkhoz eljuttatott szóvivői összegzés szerint a 17 éves fiatal június 15-én, azaz kedden távozott ismeretlen helyre az előszállási lakásotthonból, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiatal 168 cm magas, vékony testalkatú, haja vörös színű, szemüveget visel, szeplős bőrű. Patrik eltűnésekor rövid farmernadrágot, fekete pólót, szürke kapucnis pulóvert és fekete sportcipőt viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Kovács Patrikot felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

A segítséget előre is köszöni a rendőrség – azt már csak én teszem hozzá, hogy minden megosztás segíthet Patrik megtalálása érdekében!

(Fotó: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Részletes rendőrségi tipptár strandolóknak

Részletes rendőrségi tipptár strandolóknak

2021. júl. 29.

A napokban történt lopás és elfogás kapcsán részletes javaslatcsomagot állított össze a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az áldozattá válás elkerülése érdekében a strandolók számára.

Súlyos testi sértés Mezőfalván

Súlyos testi sértés Mezőfalván

2021. júl. 28.

Arccsonttörést szenvedett az a férfi, akit egy májusi éjszaka közepén ütöttek meg Mezőfalva egyik terén.

Csalással gyanúsított nőt csíptek el

Csalással gyanúsított nőt csíptek el

2021. júl. 28.

A dunaújvárosi kapitányság adott ki elfogatóparancsot ellene, Perkátán futott a rendőrök karjaiba.

Idős asszonyt károsítottak meg a csalók

Idős asszonyt károsítottak meg a csalók

2021. júl. 27.

A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a két dunaújvárosi elkövetőt; egy 92 éves asszonyt fosztottak ki, értesült a DO.

Gyorsított eljárás várt az embercsempészekre

Gyorsított eljárás várt az embercsempészekre

2021. júl. 26.

Magyar és brit állampolgár állt bíróság elé a Dunaújvárosi Járási Ügyészség gyorsított eljárása nyomán – mind a ketten az M6-os sztrádán futottak a rendőrök karjaiba.

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel

2021. júl. 22.

Nyáron is szerencsét hoz, ha kéményseprővel találkozunk, hiszen ha jól működik a házunk kéménye, biztonságban tudhatjuk otthonunkat és szeretteinket.

Mindenkin segíthet a néma segélykiáltás

Mindenkin segíthet a néma segélykiáltás

2021. júl. 22.

Segítségkérő mozdulatsor meghonosításáért kezdett kampányt a rendőrség: a közösségi felületeken már elterjedt "néma segélykiáltással" a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek jelezhetik, hogy veszélyben vannak. Egy jelsor, három mozdulat a hajtás után.