Hátvéddel bővült a keret

doszerk - 2021. június 16. 7:33

Pozsár Márk is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatánál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban.

Kép forrása: DAB

Újabb játékossal hosszabbított szerződést a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, derült ki a klub hivatalos honlapján megjelent közleményéből. A 22 éves Pozsár Márk a Pesterzsébeti Farkasok neveltje, de utánpótlás éveiben játszott az Újpestnél, Miskolcon, illetve a KMH Budapest együtteseinél is, míg a felnőttek között a Ferencváros csapatában mutatkozott be az Erste Ligában. Innen érkezett a DAB csapatához is tavaly, s mint azt fiatal hátvéd elárulta, örült annak, hogy a klubvezetés újabb szerződést ajánlott neki, s bízik abban, hogy idén jobban szerepel majd az együttessel, mint tették azt az előző szezonban.

– Örültem, hogy szezon végén megkeresett újra a Dunaújváros, mert úgy érzem, hogy minden lehetőség adott a fejlődéshez. Sajnos szurkolók nélkül ment le az előző szezon, ami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de bízom benne, hogy idén egy fiatalabb csapattal, kemény munkával és alázattal előrébb fogunk tudni lépni. Mindenképpen egy pörgős, harcosabb, győzelemre éhes csapatra számítok.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.