Hátvéddel bővült a keret

doszerk - 2021. június 16. 7:33

Pozsár Márk is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatánál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban.

Kép forrása: DAB

Újabb játékossal hosszabbított szerződést a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, derült ki a klub hivatalos honlapján megjelent közleményéből. A 22 éves Pozsár Márk a Pesterzsébeti Farkasok neveltje, de utánpótlás éveiben játszott az Újpestnél, Miskolcon, illetve a KMH Budapest együtteseinél is, míg a felnőttek között a Ferencváros csapatában mutatkozott be az Erste Ligában. Innen érkezett a DAB csapatához is tavaly, s mint azt fiatal hátvéd elárulta, örült annak, hogy a klubvezetés újabb szerződést ajánlott neki, s bízik abban, hogy idén jobban szerepel majd az együttessel, mint tették azt az előző szezonban.

– Örültem, hogy szezon végén megkeresett újra a Dunaújváros, mert úgy érzem, hogy minden lehetőség adott a fejlődéshez. Sajnos szurkolók nélkül ment le az előző szezon, ami nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de bízom benne, hogy idén egy fiatalabb csapattal, kemény munkával és alázattal előrébb fogunk tudni lépni. Mindenképpen egy pörgős, harcosabb, győzelemre éhes csapatra számítok.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

2021. júl. 29.

Mindössze két nappal azután, hogy hazatért Párizsból, már serdülő bajnoki címnek örülhetett a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor.

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

2021. júl. 29.

A kétszeres Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia ma lép a szerekhez a tokiói olimpia egyéni összetett döntőjében, és több jól sikerült edzést tudhat a háta mögött a vasárnapi selejtező óta. A DKSE sportolója a 11. helyen került be az ötkarikás játékok 24 fős egyéni összetett döntőjébe, 54.732 ponttal. Drukkolunk, Zsófi!

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

2021. júl. 28.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb győzelmét aratta a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott az Egyesült Államok ellen, a tokiói olimpián.

DSTV: a város is szurkol!

DSTV: a város is szurkol!

2021. júl. 28.

Elkezdődtek a 2020. évi nyári olimpiai játékok Tokióban. A négy dunaújvárosi játékossal felálló női vízilabda válogatott mellett a tornász Kovács Zsófiáért is szoríthatunk, de Klujber Katrin kézilabdázó és több helyi sportoló is öregbíti településünk hírnevét. Stábunk a városlakókat kérdezte arról, hogy követik-e a sporteseményt, és ha igen, milyen eredményekre számítanak. (Hangkép)

Óriási bravúr a címvédő ellen!

Óriási bravúr a címvédő ellen!

2021. júl. 28.

Hatalmas csatában, az utolsó negyedben kétgólos hátrányból fordítva aratott 10-9-es győzelmet a címvédő Egyesült Államok ellen a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Már a verseny előtt az aranyérem volt a cél

Már a verseny előtt az aranyérem volt a cél

2021. júl. 27.

Jó felkészülés után, taktikus, érett versenyzéssel szerzett Európa-bajnoki címet Párizsban Kovács-Seres Hunor, a DKSE tehetséges úszója.

Fájdalmas vereség Brazíliától

Fájdalmas vereség Brazíliától

2021. júl. 27.

Szünetre hat gólos hátrányba került a magyar női válogatott második olimpiai csoportmérkőzésén Brazília ellen, és nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez, így nehéz helyzetbe került a negyeddöntőbe jutást illetően.