Dunaújváros Hetilap

Jótét céllal vásárolnak abroncsot a Hankook dolgozói

Öcaline - 2021. június 18. 9:15

Beteg vagy hátrányos helyzetben lévő gyermekeket segítő alapítványokat támogat a város határában üzemelő abroncsgyár a dolgozóknak hirdetett vásárlási program bevételéből. Itt  a kezdeményezés, aminek a végén mindenki boldog – ADJ a hajtás után.

Az ADJ program során a vállalat a dolgozók számára nyújtott kedvezményes abroncsvásárlási lehetőséget köti össze a civil szervezetek támogatásával. 

Nemes ügyeket támogattak

A Hankook Tire Magyarország Kft. jótékonysági akciója ugyanis a munkatársak által vásárolt abroncsok árának egy részét ajánlja fel jótékony célra. A Hankook munkatársai által tavaly megvásárolt abroncsok után a Hankook összesen 5 millió forintot tud eljuttatni a kiválasztott alapítványok számára.
A program részleteit összegző közlemény kitér arra, hogy a gyár munkatársai évről évre példamutató elkötelezettségről és kitartásról tesznek tanúbizonyságot a vállalat közösségépítő programjaiban. Szép számban csatlakoztak 2020-ban a Hankook ADJ (Abroncsokkal, Dolgozóink, Jó ügyekért) kampányához is, aminek keretében a vállalat dolgozói kedvezményes áron juthattak hozzá a gyár prémium kategóriás abroncsaihoz, és egyúttal egy nemes ügyet is támogattak: a megvásárolt abroncsok árának 10 százalékát fordította hátrányos helyzetű vagy beteg gyerekeket támogató alapítványok támogatására a Hankook.

Mindenki boldog, okkal, joggal

A támogatott szervezetek mindegyike nélkülözhetetlen munkát végez a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermekek érdekében – az összesen 5 millió forintos adomány kedvezményezettje az Árvácska Alapítvány, a Tábitha Gyermekhospice Ház, a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány volt. 
Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője szerint az elmúlt évek egybehangzóan pozitív visszajelzéseit követően az idei közösségi kezdeményezés is sikerrel kecsegtet:
– 2020 mindannyiunk erejét, türelmét, kitartását próbára tette, munkatársaink azonban a nehéz körülmények ellenére is nagy lelkesedéssel vettek részt a Hankook közösségépítő és jótékonysági programjaiban. Kollégáink az ADJ kampányt idén is szeretettel fogadták, és ugyanilyen örömmel juttattuk el a támogatást az alapítványoknak! 
A kedvezményezettek körében egybehangzóan pozitív a kezdeményezés megítélése, hangsúlyozta Teslér Judit, a Tábitha Gyermekhospice Ház marketingkommunikációs vezetője:
– Köszönjük a Hankook összes dolgozójának, hogy idén is gondoltak ránk. A járványügyi korlátozások a Tábitha családok és a Ház számára is egy változásokkal, feladatokkal teli, nehéz időszakot jelentenek. Hálásak vagyunk a támogatásért, ami segítséget nyújt céljaink elérésében!

A kedvezményes dolgozói abroncsvásárlás folyamatos opció a koreai óriás munkavállalói számára – és a fentiek alapján nem nehéz megjósolni: az ADJ program is folytatódni fog!

(Illusztráció: Hankook Tire)  

A rovat további hírei: Közélet

Na még egyszer a Sugárúti Fesztiválról

Na még egyszer a Sugárúti Fesztiválról

2022. júl. 01.

A programot és a kedvcsinálót már pattintottam, ezúttal egy utolsó utáni hangképes szíves invitáció, valamint az útlezárások sora következik. Mutatom!

Gazdag közösségi programokkal készülnek

Gazdag közösségi programokkal készülnek

2022. júl. 01.

A megyés püspök fogadása koronázza meg a dunaújvárosi római katolikus közösség nyár eleji programjait – Spányi Antal főpásztor szombaton áldja meg a Krisztus Király Főtemplom kilencedik festett üvegablakát.

 "... minden egyes nap küzdenek értünk..."

"... minden egyes nap küzdenek értünk..."

2022. júl. 01.

A Semmelweis-nap alkalmából köszöntötte az egészségügyi intézmények összes dolgozóját Pintér Tamás, a polgármester köszöntőjét betűhíven közöljük.

A forróság figyelmeztet a döntések fontosságára

A forróság figyelmeztet a döntések fontosságára

2022. jún. 30.

A nyár első hőségriasztása szolgált alapul arra a tájékoztatóra, amelyet a város klímastratégiájáról tartott Szabó Zsolt gazdasági és koordinációs alpolgármester. Fontos tervekről is szó esett.

Dunaújváros teljes területén korszerűsítik a közvilágítást

Dunaújváros teljes területén korszerűsítik a közvilágítást

2022. jún. 30.

Nyílt ülést tartott az önkormányzat közgyűlése a Városházán ma délelőtt – a tanácskozás összehívását a pénzügyi, gazdasági és városüzemeltetési bizottsága kezdeményezte, mégpedig a következő nyílt ülésig nem halasztható ügyekben.

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal pénteken

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal pénteken

2022. jún. 30.

A köztisztviselők napjának ünnepét ünnepi zárva tartással ünneplik. (Ünnepélyesen.)

Négy hónap egy dán népfőiskolán – várják a jelentkezéseket

Négy hónap egy dán népfőiskolán – várják a jelentkezéseket

2022. jún. 30.

Dunaújvárosi fiatalok előtt is nyitott az a program, amelyre jelentkezőket vár a Mezőföld Népfőiskolai Társaság – a négy magyar résztvevő négy hónapot tölthet egy dán népfőiskolán augusztustól decemberig. Ragadd meg az alkalmat – jelentkezz!