Dunaújváros Hetilap

Jótét céllal vásárolnak abroncsot a Hankook dolgozói

Öcaline - 2021. június 18. 9:15

Beteg vagy hátrányos helyzetben lévő gyermekeket segítő alapítványokat támogat a város határában üzemelő abroncsgyár a dolgozóknak hirdetett vásárlási program bevételéből. Itt  a kezdeményezés, aminek a végén mindenki boldog – ADJ a hajtás után.

Az ADJ program során a vállalat a dolgozók számára nyújtott kedvezményes abroncsvásárlási lehetőséget köti össze a civil szervezetek támogatásával. 

Nemes ügyeket támogattak

A Hankook Tire Magyarország Kft. jótékonysági akciója ugyanis a munkatársak által vásárolt abroncsok árának egy részét ajánlja fel jótékony célra. A Hankook munkatársai által tavaly megvásárolt abroncsok után a Hankook összesen 5 millió forintot tud eljuttatni a kiválasztott alapítványok számára.
A program részleteit összegző közlemény kitér arra, hogy a gyár munkatársai évről évre példamutató elkötelezettségről és kitartásról tesznek tanúbizonyságot a vállalat közösségépítő programjaiban. Szép számban csatlakoztak 2020-ban a Hankook ADJ (Abroncsokkal, Dolgozóink, Jó ügyekért) kampányához is, aminek keretében a vállalat dolgozói kedvezményes áron juthattak hozzá a gyár prémium kategóriás abroncsaihoz, és egyúttal egy nemes ügyet is támogattak: a megvásárolt abroncsok árának 10 százalékát fordította hátrányos helyzetű vagy beteg gyerekeket támogató alapítványok támogatására a Hankook.

Mindenki boldog, okkal, joggal

A támogatott szervezetek mindegyike nélkülözhetetlen munkát végez a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermekek érdekében – az összesen 5 millió forintos adomány kedvezményezettje az Árvácska Alapítvány, a Tábitha Gyermekhospice Ház, a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány volt. 
Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője szerint az elmúlt évek egybehangzóan pozitív visszajelzéseit követően az idei közösségi kezdeményezés is sikerrel kecsegtet:
– 2020 mindannyiunk erejét, türelmét, kitartását próbára tette, munkatársaink azonban a nehéz körülmények ellenére is nagy lelkesedéssel vettek részt a Hankook közösségépítő és jótékonysági programjaiban. Kollégáink az ADJ kampányt idén is szeretettel fogadták, és ugyanilyen örömmel juttattuk el a támogatást az alapítványoknak! 
A kedvezményezettek körében egybehangzóan pozitív a kezdeményezés megítélése, hangsúlyozta Teslér Judit, a Tábitha Gyermekhospice Ház marketingkommunikációs vezetője:
– Köszönjük a Hankook összes dolgozójának, hogy idén is gondoltak ránk. A járványügyi korlátozások a Tábitha családok és a Ház számára is egy változásokkal, feladatokkal teli, nehéz időszakot jelentenek. Hálásak vagyunk a támogatásért, ami segítséget nyújt céljaink elérésében!

A kedvezményes dolgozói abroncsvásárlás folyamatos opció a koreai óriás munkavállalói számára – és a fentiek alapján nem nehéz megjósolni: az ADJ program is folytatódni fog!

(Illusztráció: Hankook Tire)  

A rovat további hírei: Közélet

DSTV: átadták a "Dunaújváros kenyere" adományt

DSTV: átadták a "Dunaújváros kenyere" adományt

2021. júl. 29.

A Szent Pantaleon Kórház infektológiai osztálya kapta a "Dunaújváros kenyere" kezdeményezésből befolyt összeget, derül ki a DSTV összegzéséből. A félmillió forintra kiegészített adományt Mezei Zsolt alpolgármester adta át a gyógyító komplexum képviselőjének, a következő kedvezményezett a Pentele Hagyományőrző Egyesület lesz. Hangkép.

"Virágos Dunaújvárosért" – még lehet jelentkezni

"Virágos Dunaújvárosért" – még lehet jelentkezni

2021. júl. 27.

Nyolc kategóriában hirdették meg a városcsinosítási akciót, július 30-ig, azaz péntekig várják a nevezéseket! Virágozzon minden!

Több állomásos klímavédelmi akciónapot szerveznek

Több állomásos klímavédelmi akciónapot szerveznek

2021. júl. 26.

Pályázati forrásból megvalósuló programra várják a vendégeket a Dunaújvárosi Egyetemre szombaton délelőtt – menetrend és felhívás a hajtás után!

Csökken a város adósságállománya

Csökken a város adósságállománya

2021. júl. 25.

2021 végéig majdnem 490 millió forintot fizet vissza a város, míg új hitelt csak 266 millió értékben vesznek fel, vagyis valójában csökken a város adóssága. A kérdésről a múlt heti közgyűlés döntött.

Lakossági fórum lesz a településfejlesztési stratégiáról

Lakossági fórum lesz a településfejlesztési stratégiáról

2021. júl. 25.

A véleményeket, észrevételeket is várják. Közlemény.

Kevesen csatlakoztak a csatornahálózatra

Kevesen csatlakoztak a csatornahálózatra

2021. júl. 24.

Elkészült az Északi Lakóterület csatornahálózata, amelyre június 1-jtől lehet rácsatlakozni az ingatlantulajdonosoknak. Azonban Orosz Csaba önkormányzati képviselő elmondta, eddig kevesen éltek az új, modern lehetőséggel.

DSTV: eljött az aratás ideje

DSTV: eljött az aratás ideje

2021. júl. 24.

Felgyorsultak az aratási munkálatok a szélsőséges időjárás miatt, derül ki a DSTV összegzéséből. Az év elején a rendkívül kevés csapadék, a közelmúltban a kánikula akadályozta a növények zavartalan fejlődését. Hangkép.