Szappanos Dávid is marad az Acélbikáknál

doszerk - 2021. június 17. 19:20

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak rutinos csatára, Szappanos Dávid is marad a csapatnál a 2021/2022-es szezonban.

Kép forrása: DAB

Hivatalos honlapján jelentette be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy Szappanos Dávid is meghosszabbította szerződését az Erste Liga 2021/2022-es szezonjára készülő együttessel.

A 34 éves támadó tíz évvel ezelőtt érkezett először Dunaújvárosba, akkor zsinórban négy szezont töltött piros- fehérben, majd  öt év kitérő után tavaly nyáron tért vissza az Acélbikák csapatához. A mögöttünk hagyott idényben 32 találkozón, 29 pontot (13+16) szerzett, s mint azt elmondta, bízik abban, hogy sikeresebb szezont zár a csapattal, mint amilyen az idei volt.

- A tavalyi szezonban sajnos a vírushelyzet és a nézők hiánya miatt is szokatlan volt játszani. Szeretem a várost, a csapatot, a szurkolókat, szeretek Újvárosban játszani! Tudom, hogy fiatal csapat alakul, de mindenképp azon leszünk, hogy szép sikereket érjünk el!

A rovat további hírei: Sport

Remek győzelem idegenben

Remek győzelem idegenben

2021. nov. 28.

Kétgólos hátrányból fordított, majd az utolsó pillanatokban szerzett góllal aratott 4-3-as győzelmet a Rákosmente ellen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Oda a DFVE veretlensége

Oda a DFVE veretlensége

2021. nov. 28.

Óriási csatában kapott ki az emberelőnyeivel remekül gazdálkodó Ferencvárostól a DFVE női vízilabda csapata szombaton este.

Apa-fia párharc Kecskeméten

Apa-fia párharc Kecskeméten

2021. nov. 27.

Idegenben, a Kecskemét otthonában folytatja az Extraliga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Újabb három évig Szabó László maradt az elnök

Újabb három évig Szabó László maradt az elnök

2021. nov. 27.

Egy újabb paralimpiai cikluson át, további három évig Szabó László vezetheti a Magyar Paralimpiai Bizottságot (MPB).

Fontos pontokért utaznak

Fontos pontokért utaznak

2021. nov. 27.

Az őszi idény utolsó mérkőzését játssza a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Rákosmente otthonában vasárnap délután egy órától.

Újabb rangadó előtt

Újabb rangadó előtt

2021. nov. 26.

A tabellán harmadik Ferencváros elleni hazai rangadóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE női vízilabda csapata szombaton este nyolc órától.

A magyar és európai érdekeket képviseli

A magyar és európai érdekeket képviseli

2021. nov. 26.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) frissen megválasztott alelnöke, Nátrán Roland bízik benne, hogy a megbízatásából az általa vezetett magyar szövetség (MOATSZ) és a magyar sportolók a lehető legtöbbet profitálják majd.