Újraindul az Ovi Foci Kupa

doszerk - 2021. június 22. 7:30

Újraindítja ovis sportprogramját, a Dunaújvárosi Óvoda és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) Gyermek és Ifjúsági Bizottsága június 24-én.

A pandémia miatt sajnos az előző évben elmaradt az ovifoci bajnokság, ám az idei nyarat már egy tartalmas délelőttel nyitják az ovisok, ugyanis a Dunaújvárosi Óvoda és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség június 24-én tartja meg az Ovi Foci Kupa első fordulóját a Margaréta Tagóvodában, ahol városunk minden ovis intézménye képviselteti magát, derült ki a DLSZ közleményéből.

A gyermekek számára mindig nagy élményt jelentenek ezek az események, hiszen a sok támogatónak köszönhetően gazdag program várja őket, melyek mellett rengeteg ajándékkal is gazdagodnak. Több állomáson vesznek részt a gyerekek, ahol nemcsak a foci bajnokság, hanem sor- és váltóverseny, ügyességi vetélkedők, játszóházak, arcfestés, csillámfestés, ugrálóvár várja a kicsiket. A foci bajnokságot hivatásos sportbíró vezeti le, így a szabályokat is tanulják menet közben a kis focisták.

Képek: DO-archív

A délelőtti program ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul, ahol mindenki nyer, hiszen kupák, érmek, gyümölcskosarak, játékok is szerepelnek az ajándékok között. A szervezők mindenképpen több sportos délelőttben gondolkodnak az év végéig, így a legjobban teljesítő óvoda egy évig birtokolhatja majd a sorozat vándorkupáját is.

A rovat további hírei: Sport

"A negyeddöntőben ennél jobbak leszünk"

"A negyeddöntőben ennél jobbak leszünk"

2021. aug. 01.

Csalódottan, de már előre tekintve értékelték a kínaiak elleni kétgólos vereséget a magyar női vízilabda válogatott tagjai.

Minden éremből jutott

Minden éremből jutott

2021. aug. 01.

Az Országos Serdülő Bajnokság utolsó két napján is szép eredményeknek örülhettek a dunaújvárosi úszók.

Meglepő vereség Kínától

Meglepő vereség Kínától

2021. aug. 01.

Két negyeden keresztül gyengén játszott, s bár nagyot hajrázott, kétgólos vereséget szenvedett Kínától a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Kezdődik a bajnokság!

Kezdődik a bajnokság!

2021. aug. 01.

Győzelemmel indítaná a 2021/2022-es szezont a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a Szekszárd elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg a bajnokságot ma este fél hattól.

Eredményes edzőtábor

Eredményes edzőtábor

2021. júl. 31.

Jelentős létszámmal vett részt tatai edzőtáborában a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

Legyőzte a spanyolokat, még továbbjuthat a női kézilabda-válogatott

Legyőzte a spanyolokat, még továbbjuthat a női kézilabda-válogatott

2021. júl. 31.

A magyar női kézilabda-válogatott megőrizte esélyét a negyeddöntőbe jutásra a tokiói olimpián, miután három vereség után a csoportkör negyedik fordulójában 29-25-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországot, szombaton.

Kézilabda: kezdésnek remek

Kézilabda: kezdésnek remek

2021. júl. 31.

Idegenben és itthon is magabiztos győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.