Eltűnt, nagyon keresik a 76 éves férfit

Öcaline - 2021. július 19. 16:40

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik Sztojka László eltűnése ügyében. Minden segítség számít – és már egy megosztás is segíthet!

Idős férfi eltűnéséről adott ki közleményt, és kéri egyúttal a lakosság segítségét a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata – mint a szóvivői összegzésből kiderül, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Sztojka László pusztaszabolcsi lakos ügyében. A 76 éves férfi 175 centiméter magas, hajlott hátú, vékony testalkatú, zöldes szemű, haja rövidre nyírt, ősz. Alkarjain kék színű tetoválások vannak. 

Sztojka László eltűnésekor lila színű műanyag papucsot, hosszú szárú nadrágot és pólót viselt. Kék színű vászon hátizsákot vitt magával.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről  információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot. Bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Minden segítség számít, és akár egy megosztás is közelebb vihet az idős férfihoz!

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Részletes rendőrségi tipptár strandolóknak

Részletes rendőrségi tipptár strandolóknak

2021. júl. 29.

A napokban történt lopás és elfogás kapcsán részletes javaslatcsomagot állított össze a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az áldozattá válás elkerülése érdekében a strandolók számára.

Súlyos testi sértés Mezőfalván

Súlyos testi sértés Mezőfalván

2021. júl. 28.

Arccsonttörést szenvedett az a férfi, akit egy májusi éjszaka közepén ütöttek meg Mezőfalva egyik terén.

Csalással gyanúsított nőt csíptek el

Csalással gyanúsított nőt csíptek el

2021. júl. 28.

A dunaújvárosi kapitányság adott ki elfogatóparancsot ellene, Perkátán futott a rendőrök karjaiba.

Idős asszonyt károsítottak meg a csalók

Idős asszonyt károsítottak meg a csalók

2021. júl. 27.

A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a két dunaújvárosi elkövetőt; egy 92 éves asszonyt fosztottak ki, értesült a DO.

Gyorsított eljárás várt az embercsempészekre

Gyorsított eljárás várt az embercsempészekre

2021. júl. 26.

Magyar és brit állampolgár állt bíróság elé a Dunaújvárosi Járási Ügyészség gyorsított eljárása nyomán – mind a ketten az M6-os sztrádán futottak a rendőrök karjaiba.

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel

Ne várjunk őszig a kéménysepréssel

2021. júl. 22.

Nyáron is szerencsét hoz, ha kéményseprővel találkozunk, hiszen ha jól működik a házunk kéménye, biztonságban tudhatjuk otthonunkat és szeretteinket.

Mindenkin segíthet a néma segélykiáltás

Mindenkin segíthet a néma segélykiáltás

2021. júl. 22.

Segítségkérő mozdulatsor meghonosításáért kezdett kampányt a rendőrség: a közösségi felületeken már elterjedt "néma segélykiáltással" a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek jelezhetik, hogy veszélyben vannak. Egy jelsor, három mozdulat a hajtás után.