Fiatal csatárral erősített a DAB

doszerk - 2021. július 7. 7:30

Szűcs István személyében tehetséges csatárral erősítették meg keretüket a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Kép forrása: KHM-archív

Hivatalos honlapján jelentette be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy a 23 éves Szűcs István is a Bikáknál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban. A tehetséges csatár a 2018/2019-es szezonban mutatkozott be a felnőttek között a KMH csapatában, akkor 46 találkozón 20 pontot szerzett, majd a következő idényben az év felfedezettje lett: 43 mérkőzésen, 40 pontot ért el. A szezon végén a DEAC csapatához szerződött, ahol 36 alkalommal lépett jégre és 12 egységet szerzett, a hét játékosának is megválasztották, s mint azt elmondta, a több játéklehetőség miatt választotta Dunaújvárost.

– Sajnos Debrecenben úgy érzem nem kaptam elég bizalmat az edzőm részéről és a tavalyi szezon után csak játszani szeretnék. Számomra ez volt a legjobb lehetőség, ezért választottam a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát. A keretről egyelőre keveset tudok, csak a bejelentett játékosokat ismerem de ha a keret valóban fiatal lesz, akkor  pörgős, hajtós mérkőzéséket játszhatunk. Remélem, hogy a közönségnek is tetszeni fog és sokan jönnek megnézni a csapatot.

A rovat további hírei: Sport

Az elődöntő már biztos

Az elődöntő már biztos

2021. szep. 16.

Könnyen lehet azonban, hogy Slihoczki Ádámék már a mai előfutamból bejutnak a kenu kettesek 1000 méteres világbajnoki fináléjába.

Mozgásra hívják az iskolákat

Mozgásra hívják az iskolákat

2021. szep. 16.

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) jövő pénteken, az Európai Diáksport Napján (ESSD) mozgásra hívja a hazai általános és középiskolákat.

Fuss velünk, fuss értünk! – ötödik nekifutás

Fuss velünk, fuss értünk! – ötödik nekifutás

2021. szep. 16.

Immáron ötödik alkalommal rendezi meg az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete a Fuss velünk, fuss értünk! közösségi akciót, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a Kultik Mozi előtti térre szombaton.

Gólzáporos győzelmek

Gólzáporos győzelmek

2021. szep. 15.

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgó csapata tizennégy, míg az U15-ösök tizenöt gólt szerezve arattak kiütéses sikert a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Fordítások napja a Campusban

Fordítások napja a Campusban

2021. szep. 15.

A Gyalog Galopp simán, a Tízpróbások gárdája nagy csatában szerezte meg a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Kovács Zsófia is a válogatott keretben

Kovács Zsófia is a válogatott keretben

2021. szep. 15.

Összesen tizenkét magyar tornász indul el a Magyar Nagydíjon, melyet szeptember 24. és 26. között rendeznek meg Szombathelyen.

Szoros csaták az első osztályban

Szoros csaták az első osztályban

2021. szep. 14.

Nehezen, de hozta az elvárt győzelmet a címvédő Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályában.