Fiatal csatárral erősített a DAB

doszerk - 2021. július 7. 7:30

Szűcs István személyében tehetséges csatárral erősítették meg keretüket a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Kép forrása: KHM-archív

Hivatalos honlapján jelentette be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy a 23 éves Szűcs István is a Bikáknál folytatja pályafutását a 2021/2022-es szezonban. A tehetséges csatár a 2018/2019-es szezonban mutatkozott be a felnőttek között a KMH csapatában, akkor 46 találkozón 20 pontot szerzett, majd a következő idényben az év felfedezettje lett: 43 mérkőzésen, 40 pontot ért el. A szezon végén a DEAC csapatához szerződött, ahol 36 alkalommal lépett jégre és 12 egységet szerzett, a hét játékosának is megválasztották, s mint azt elmondta, a több játéklehetőség miatt választotta Dunaújvárost.

– Sajnos Debrecenben úgy érzem nem kaptam elég bizalmat az edzőm részéről és a tavalyi szezon után csak játszani szeretnék. Számomra ez volt a legjobb lehetőség, ezért választottam a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát. A keretről egyelőre keveset tudok, csak a bejelentett játékosokat ismerem de ha a keret valóban fiatal lesz, akkor  pörgős, hajtós mérkőzéséket játszhatunk. Remélem, hogy a közönségnek is tetszeni fog és sokan jönnek megnézni a csapatot.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.