Labdarúgás: két érkező, egy távozó!

spigott - 2021. július 21. 12:21

Egy játékos távozott a Dunaújváros PASE labdarúgóitól, kettő viszont érkezett az NB III-as pontvadászat rajtjára készülő együtteshez.

Molnár Sándor sokat segíthet labdarúgóinknak! (Kép: DPASE)

Lassan véget ér a Dunaújváros PASE labdarúgóinak nyári felkészülése, s kezdetét veszi az NB III-as pontvadászat 2021/2022-es szezonja. A harmadosztály Közép csoportjában szereplő dunaújvárosiak játékoskerete még nem végleges, az elmúlt napokban is több változásról számolt be a csapat közösségi oldala. Távozott az együttestől a jobbhátvéd Barta Barnabás, aki másfél szezont töltött el a DPASE gárdájánál, ugyanakkor ketten is érkeztek a csapathoz, s mindketten a védelmet erősíthetik majd a következő szezonban.

Hegedűs Edvin a Szeged-Csanád Grosics Akadémia neveltje, ott is mutatkozott be a másodosztályban. A 25 éves játékos védelem tengelyében, belső védő pozícióban vethető be, s mint azt a jellemzéséből megtudhattuk, passztechnikáját és fizikai előnyeit nagyszerűen használja a pályán.

Molnár Sándor személyében szintén egy nagyon határozott és képzett belső védővel erősítette meg keretét a DPASE. A 27 éves játékos az Újpest neveltje, de 27 évével már kellő rutint szerzett ahhoz, hogy a dunaújvárosiak húzóemberévé váljon, s ezt is várják el tőle együttesünknél.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

Kovács-Seres Hunor bajnoki címe

2021. júl. 29.

Mindössze két nappal azután, hogy hazatért Párizsból, már serdülő bajnoki címnek örülhetett a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor.

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

Kovács Zsófia felkészült az olimpiai döntőre

2021. júl. 29.

A kétszeres Európa-bajnok tornász, Kovács Zsófia ma lép a szerekhez a tokiói olimpia egyéni összetett döntőjében, és több jól sikerült edzést tudhat a háta mögött a vasárnapi selejtező óta. A DKSE sportolója a 11. helyen került be az ötkarikás játékok 24 fős egyéni összetett döntőjébe, 54.732 ponttal. Drukkolunk, Zsófi!

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

Vízilabda: nem a szűk vereségért jöttek

2021. júl. 28.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb győzelmét aratta a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott az Egyesült Államok ellen, a tokiói olimpián.

DSTV: a város is szurkol!

DSTV: a város is szurkol!

2021. júl. 28.

Elkezdődtek a 2020. évi nyári olimpiai játékok Tokióban. A négy dunaújvárosi játékossal felálló női vízilabda válogatott mellett a tornász Kovács Zsófiáért is szoríthatunk, de Klujber Katrin kézilabdázó és több helyi sportoló is öregbíti településünk hírnevét. Stábunk a városlakókat kérdezte arról, hogy követik-e a sporteseményt, és ha igen, milyen eredményekre számítanak. (Hangkép)

Óriási bravúr a címvédő ellen!

Óriási bravúr a címvédő ellen!

2021. júl. 28.

Hatalmas csatában, az utolsó negyedben kétgólos hátrányból fordítva aratott 10-9-es győzelmet a címvédő Egyesült Államok ellen a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Már a verseny előtt az aranyérem volt a cél

Már a verseny előtt az aranyérem volt a cél

2021. júl. 27.

Jó felkészülés után, taktikus, érett versenyzéssel szerzett Európa-bajnoki címet Párizsban Kovács-Seres Hunor, a DKSE tehetséges úszója.

Fájdalmas vereség Brazíliától

Fájdalmas vereség Brazíliától

2021. júl. 27.

Szünetre hat gólos hátrányba került a magyar női válogatott második olimpiai csoportmérkőzésén Brazília ellen, és nem tudott közelebb kerülni ellenfeléhez, így nehéz helyzetbe került a negyeddöntőbe jutást illetően.