Labdarúgás: két érkező, egy távozó!

spigott - 2021. július 21. 12:21

Egy játékos távozott a Dunaújváros PASE labdarúgóitól, kettő viszont érkezett az NB III-as pontvadászat rajtjára készülő együtteshez.

Molnár Sándor sokat segíthet labdarúgóinknak! (Kép: DPASE)

Lassan véget ér a Dunaújváros PASE labdarúgóinak nyári felkészülése, s kezdetét veszi az NB III-as pontvadászat 2021/2022-es szezonja. A harmadosztály Közép csoportjában szereplő dunaújvárosiak játékoskerete még nem végleges, az elmúlt napokban is több változásról számolt be a csapat közösségi oldala. Távozott az együttestől a jobbhátvéd Barta Barnabás, aki másfél szezont töltött el a DPASE gárdájánál, ugyanakkor ketten is érkeztek a csapathoz, s mindketten a védelmet erősíthetik majd a következő szezonban.

Hegedűs Edvin a Szeged-Csanád Grosics Akadémia neveltje, ott is mutatkozott be a másodosztályban. A 25 éves játékos védelem tengelyében, belső védő pozícióban vethető be, s mint azt a jellemzéséből megtudhattuk, passztechnikáját és fizikai előnyeit nagyszerűen használja a pályán.

Molnár Sándor személyében szintén egy nagyon határozott és képzett belső védővel erősítette meg keretét a DPASE. A 27 éves játékos az Újpest neveltje, de 27 évével már kellő rutint szerzett ahhoz, hogy a dunaújvárosiak húzóemberévé váljon, s ezt is várják el tőle együttesünknél.

A rovat további hírei: Sport

Döntetlen a hazai rangadón

Döntetlen a hazai rangadón

2021. szep. 22.

Izgalmas csatában játszott 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd II. elleni hazai találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III. Közép csoportjának 8. fordulójában.

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

Szép bajnoki szereplés Fadd-Domboriban!

2021. szep. 22.

Érmet ugyan most nem szereztek, így is elégedetten térhettek haza a Magyar Sárkányhajó Bajnokságról a Dragon Steel SE versenyzői.

Újabb rangadó előtt a focisták

Újabb rangadó előtt a focisták

2021. szep. 22.

Hazai környezetben, a Budapest Honvéd II. elleni mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután négy órától.

Van mire büszkének lenniük!

Van mire büszkének lenniük!

2021. szep. 21.

Közel nyolcszázezer forintot sikerült összegyűjtenie a szervezőknek a hétvégén megrendezett Fuss velünk, fuss értünk! közösségi kezdeményezésen.

Élre állt a Karmacsi!

Élre állt a Karmacsi!

2021. szep. 21.

A címvédő és az SZP-Asztalos gárdája is nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó MezDepo I. osztályában.

Rossz napot fogtak ki a futsalosok!

Rossz napot fogtak ki a futsalosok!

2021. szep. 21.

A lényegesen élesebb UTE ötgólos győzelemmel vitte haza a három pontot a Dunaújváros Futsal elleni NB II-es bajnoki találkozóról.

Vereséggel zárták erdélyi túrájukat az Acélbikák

Vereséggel zárták erdélyi túrájukat az Acélbikák

2021. szep. 20.

Négygólos, 8-4-es vereséget szenvedett a DAB jégkorong csapata a címvédő Csíkszereda otthonában az Erste Liga alapszakaszának harmadik fordulójában.