Lőczi Árpád is a DAB-nál folytatja

doszerk - 2021. július 16. 18:01

Lőczi Árpád személyében újabb tehetséges hokissal erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kép forrása: MAC (Mudra László felvétele)

Hivatalos honlapján hozta nyilvánossága a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy a 21 éves Lőczi Árpád is a DAB együttesében folytatja pályafutását. A MAC saját nevelésű játékosa 2017-ben mutatkozott be a felnőttek között, egy évet játszott kölcsönben a Vasas csapatánál, majd a 2018/2019-es szezonban lehetőséget kapott a MAC Extraligás együttesében, de ebben a HK Budapest színeiben az Erste ligában is játszott, s mint azt elárulta, húzóember szeretne lenni az Acélbikák gárdájánál.

- Úgy gondolom, hogy mindenki életében szükség van a változásra, és nálam ez a pillanat most jött el. Olyan csapatban szerettem volna játszani, ahol akár fiatal magyarként is lehet meghatározó szerepkörben játszani. A város sem lesz ismeretlen számomra, mert 13 évesen játszottam egy évet Dunaújvárosban. Akkoriban a szurkolók is fergeteges hangulatot csináltak a csarnokban, remélem jövőre sem lesz ez másképp. Elégedett lennék, ha egy olyan csapat alakulna ki, mely az első meccstől az utolsóig a maximumát nyújtja, és ezáltal sikerül meglepetéseket okoznia a ligán belül.

A rovat további hírei: Sport

Az elődöntő már biztos

Az elődöntő már biztos

2021. szep. 16.

Könnyen lehet azonban, hogy Slihoczki Ádámék már a mai előfutamból bejutnak a kenu kettesek 1000 méteres világbajnoki fináléjába.

Mozgásra hívják az iskolákat

Mozgásra hívják az iskolákat

2021. szep. 16.

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) jövő pénteken, az Európai Diáksport Napján (ESSD) mozgásra hívja a hazai általános és középiskolákat.

Fuss velünk, fuss értünk! – ötödik nekifutás

Fuss velünk, fuss értünk! – ötödik nekifutás

2021. szep. 16.

Immáron ötödik alkalommal rendezi meg az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete a Fuss velünk, fuss értünk! közösségi akciót, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a Kultik Mozi előtti térre szombaton.

Gólzáporos győzelmek

Gólzáporos győzelmek

2021. szep. 15.

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgó csapata tizennégy, míg az U15-ösök tizenöt gólt szerezve arattak kiütéses sikert a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Fordítások napja a Campusban

Fordítások napja a Campusban

2021. szep. 15.

A Gyalog Galopp simán, a Tízpróbások gárdája nagy csatában szerezte meg a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Kovács Zsófia is a válogatott keretben

Kovács Zsófia is a válogatott keretben

2021. szep. 15.

Összesen tizenkét magyar tornász indul el a Magyar Nagydíjon, melyet szeptember 24. és 26. között rendeznek meg Szombathelyen.

Szoros csaták az első osztályban

Szoros csaták az első osztályban

2021. szep. 14.

Nehezen, de hozta az elvárt győzelmet a címvédő Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályában.