Lőczi Árpád is a DAB-nál folytatja

doszerk - 2021. július 16. 18:01

Lőczi Árpád személyében újabb tehetséges hokissal erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kép forrása: MAC (Mudra László felvétele)

Hivatalos honlapján hozta nyilvánossága a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy a 21 éves Lőczi Árpád is a DAB együttesében folytatja pályafutását. A MAC saját nevelésű játékosa 2017-ben mutatkozott be a felnőttek között, egy évet játszott kölcsönben a Vasas csapatánál, majd a 2018/2019-es szezonban lehetőséget kapott a MAC Extraligás együttesében, de ebben a HK Budapest színeiben az Erste ligában is játszott, s mint azt elárulta, húzóember szeretne lenni az Acélbikák gárdájánál.

- Úgy gondolom, hogy mindenki életében szükség van a változásra, és nálam ez a pillanat most jött el. Olyan csapatban szerettem volna játszani, ahol akár fiatal magyarként is lehet meghatározó szerepkörben játszani. A város sem lesz ismeretlen számomra, mert 13 évesen játszottam egy évet Dunaújvárosban. Akkoriban a szurkolók is fergeteges hangulatot csináltak a csarnokban, remélem jövőre sem lesz ez másképp. Elégedett lennék, ha egy olyan csapat alakulna ki, mely az első meccstől az utolsóig a maximumát nyújtja, és ezáltal sikerül meglepetéseket okoznia a ligán belül.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.