Németh Árpád is az Acélbikáknál

doszerk - 2021. július 14. 18:16

A Vasas együttesétől érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak legújabb igazolása.

Mint arról a DAB honlapja beszámolt, újabb játékossal erősítette meg keretét az Erste Liga rajtjára készülő együttes. A 25 éves Németh Árpád a MAC együttesében mutatkozott be az Erste ligában, játszott a Ferencváros és a KMH együttesében, majd tavaly a Vasas csapatához igazolt, míg a 2021/2022-es szezonban az Acélbikák centereként vághat neki a küzdelmeknek.

- Tíz évesen kezdtem el jégkorongozni a Budapest Starsban, viszonylag későn. Ezért is vagyok büszke arra, hogy még mindig azt csinálhatom, amibe beleszerettem, és továbbra is van lehetőségem bizonyítani magamnak, hogy igenis meg tudom állni a helyem a ligában, és évről-évre fejlődhetek egy kicsit. A tavalyi szezonról nem szeretnék sokat mondani, kifogásokat keresni. Szuperül indult, aztán jött a covid és sajnos nem sikerült úgy visszatérni a vírusból, mint előtte. Ha valamit ki szeretnék emelni az a playoffban szerzett meglepetések. Nagyon izgatott vagyok a következő szezon miatt, úgy érzem jót fog tenni egy kis környezetváltozás. A tavalyi zártkapus szezon utan borzasztó jó érzés lesz jégre lépni az első hazai mérkőzésen a szurkolók előtt, ez sokat jelent számunka, mindig extra motivációt adnak!

A rovat további hírei: Sport

Az elődöntő már biztos

Az elődöntő már biztos

2021. szep. 16.

Könnyen lehet azonban, hogy Slihoczki Ádámék már a mai előfutamból bejutnak a kenu kettesek 1000 méteres világbajnoki fináléjába.

Mozgásra hívják az iskolákat

Mozgásra hívják az iskolákat

2021. szep. 16.

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) jövő pénteken, az Európai Diáksport Napján (ESSD) mozgásra hívja a hazai általános és középiskolákat.

Fuss velünk, fuss értünk! – ötödik nekifutás

Fuss velünk, fuss értünk! – ötödik nekifutás

2021. szep. 16.

Immáron ötödik alkalommal rendezi meg az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete a Fuss velünk, fuss értünk! közösségi akciót, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a Kultik Mozi előtti térre szombaton.

Gólzáporos győzelmek

Gólzáporos győzelmek

2021. szep. 15.

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgó csapata tizennégy, míg az U15-ösök tizenöt gólt szerezve arattak kiütéses sikert a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Fordítások napja a Campusban

Fordítások napja a Campusban

2021. szep. 15.

A Gyalog Galopp simán, a Tízpróbások gárdája nagy csatában szerezte meg a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Kovács Zsófia is a válogatott keretben

Kovács Zsófia is a válogatott keretben

2021. szep. 15.

Összesen tizenkét magyar tornász indul el a Magyar Nagydíjon, melyet szeptember 24. és 26. között rendeznek meg Szombathelyen.

Szoros csaták az első osztályban

Szoros csaták az első osztályban

2021. szep. 14.

Nehezen, de hozta az elvárt győzelmet a címvédő Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályában.