Németh Árpád is az Acélbikáknál

doszerk - 2021. július 14. 18:16

A Vasas együttesétől érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak legújabb igazolása.

Mint arról a DAB honlapja beszámolt, újabb játékossal erősítette meg keretét az Erste Liga rajtjára készülő együttes. A 25 éves Németh Árpád a MAC együttesében mutatkozott be az Erste ligában, játszott a Ferencváros és a KMH együttesében, majd tavaly a Vasas csapatához igazolt, míg a 2021/2022-es szezonban az Acélbikák centereként vághat neki a küzdelmeknek.

- Tíz évesen kezdtem el jégkorongozni a Budapest Starsban, viszonylag későn. Ezért is vagyok büszke arra, hogy még mindig azt csinálhatom, amibe beleszerettem, és továbbra is van lehetőségem bizonyítani magamnak, hogy igenis meg tudom állni a helyem a ligában, és évről-évre fejlődhetek egy kicsit. A tavalyi szezonról nem szeretnék sokat mondani, kifogásokat keresni. Szuperül indult, aztán jött a covid és sajnos nem sikerült úgy visszatérni a vírusból, mint előtte. Ha valamit ki szeretnék emelni az a playoffban szerzett meglepetések. Nagyon izgatott vagyok a következő szezon miatt, úgy érzem jót fog tenni egy kis környezetváltozás. A tavalyi zártkapus szezon utan borzasztó jó érzés lesz jégre lépni az első hazai mérkőzésen a szurkolók előtt, ez sokat jelent számunka, mindig extra motivációt adnak!

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.