Bőven van még tennivaló

spigott - 2021. szeptember 3. 19:53

A mindkét kapu előtt sokat hibázó Dunaújvárosi Acélbikák ötgólos vereséget szenvedtek a Titánok elleni hazai edzőmérkőzésen.

Két nappal a Gyergyói HK elleni 9-3-as vereség után az igen fiatal kerettel felálló Titánok gárdája ellen öltöttek szerelést a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. A mieink idei harmadik edzőmeccséről hiányzott Török Viktor, aki kisebb sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot, ám az első etapot így is lendületesebben kezdték a Bikák, ám hiába alakítottak ki több helyzetet is ellenfelük kapuja előtt, a befejezésekkel nem volt szerencséjük.

Akadt persze lehetősége az ellenfélnek is, de Pinczés Bendegúz is hozta a kötelező védéseket, így nagyon sokáig nem változott az eredmény. A hosszú gólcsend a 36. percben tört meg, mikor egy csúnyán eladott korongból Ambrus szerezte meg a vezetést a vendégeknek, majd miután Nochta gyorsan felavatta a csereként beállt Ollári kapust, máris 0-2-t mutatott az eredményjelző.

Képek forrása: DAB/Anda Fábián

A harmadik felvonásra nagy elánnal jöttek ki az Acélbikák, de hiába szögezték kapujukhoz a fehérvári fiatalokat, a 45. percben mégis Csiszer lőtt a hazai hálóba egy kipattanót (0-3). A Bikák küzdöttek ugyan a szépítésért, ám lehetőségeikkel továbbra sem tudtak élni, s mivel a vendégek a hajrában előbb egy szimpla, majd egy kettős fórból is betaláltak, így a kevesebbet hibázó, s fegyelmezettebb Titánok végül 5-0-s sikert arattak Dunaújvárosban, s látva a találkozót, bizony nagyon kemény és sok munka kell a mieinknek ahhoz, hogy a jövőben szebb eredményekre legyenek képesek.

DAB – Titánok 0-5 (0-0, 0-2, 0-3)

DAB: Pinczés B. (Ollári) – Pozsár, Erdély, Szappanos, Lőczi, Dudkin – Benke, Bobcek, Pinczés O., Szűcs, Németh P. – Farkas, Szécsi, Horváth, Németh Á., Somogyi N. – Bubnov, Druja, Tamás, Marosi, Gebei G. Edző: Leo Gudas.

A rovat további hírei: Sport

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

Hazai és nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak

2021. okt. 27.

Összesen nyolc dobogós helyezéssel zárták hétvégi megméretéseiket a DKSE birkózó szakosztályának és fiókegyesületeinek versenyzői.

Végül biztos siker Szegeden

Végül biztos siker Szegeden

2021. okt. 27.

Sokáig jól tartotta magát a házigazda, de a DFVE női vízilabdázói végül ötgólos győzelemnek örülhettek szegedi bajnoki mérkőzésükön, ma kora délután.

Gázolt a Gyalog Galopp

Gázolt a Gyalog Galopp

2021. okt. 27.

Három csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élmezőnyében.

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

Letartóztatásban marad az erőszaktevő

2021. okt. 27.

Meghosszabbították annak a 27 éves férfinek a letartóztatását, aki nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy Fejér megyei településen lévő otthonukban.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2021. okt. 27.

Nem okozhat gondot a három pont megszerzése vízilabdázóink számára a Szeged elleni bajnokin.

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címei

2021. okt. 26.

Hatalmas fölénnyel, új korosztályos csúccsal diadalmaskodott Kovács-Seres Hunor a szegedi hosszútávúszó medencés országos bajnokság 5000 méteres versenyszámában.

Újra élen a Fejó-Therm

Újra élen a Fejó-Therm

2021. okt. 26.

A Ködi Generál visszalépése miatt megfogyatkozott a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályának mezőnye.