Profi költöztetés? Csak profi partnerrel!

doszerk - 2021. szeptember 16. 10:15

Egy költöztetés akkor lesz igazán gördülékeny, ha profi céggel végezteti. Nem szabad bedőlnie azoknak a hiénáknak a piacon, akik csak a pénzére hajtanak! Csak akkor lesz igazán elégedett, ha egy profi költöztető csapat fogja Önt segíteni a mielőbbi és egyszerű költözésben. (X)

Egy költöztetés akkor lesz igazán gördülékeny, ha profi céggel végezteti. Nem szabad bedőlnie azoknak a hiénáknak a piacon, akik csak a pénzére hajtanak! Csak akkor lesz igazán elégedett, ha egy profi költöztető csapat fogja Önt segíteni a mielőbbi és egyszerű költözésben.

Ehhez viszont érdemes tudnia, hogy mire képes egy ilyen csapat, mert így könnyebben kiszűri majd a valóban jó partnereket.

A költöztetés nem hobbi, hanem egy szakma!

Ön is olyan céget szeretne, akik maximálisan odafigyelnek a bútoraira, az ingatlanára, és gyorsan (így költséghatékonyan) dolgoznak, igaz? Ez esetben nem elégedhet meg azokkal a szolgáltatókkal, akik ad-hoc jelleggel hívnak be beugrósokat. Ők nem valószínű, hogy olyan rutinosak lesznek abban, amit csinálnak, így könnyebben is hibáznak.

Amikor azt mondja valaki, hogy gyakorlott emberekkel dolgozik, akkor az mit is jelent? Láttak már bútorokat, és cipelték is? Vagy azt jelenti, hogy sok-sok pakoláson vannak túl, folyamatosan ellesik a trükköket a rutinosabb munkatársaiktól, esetleg még betanításuk is van? Inkább ez utóbbi. Ez is egy szakma, amit meg kell tanulni, és gyakorolni kell.

Milyen szolgáltatásai vannak egy profi költöztető cégnek?

Alap, hogy maga a költözés gond nélkül megy, de ha bármi történik, és a cég hibájából, akkor azért vállalják a felelősséget. Ezt előre írásos formában (szerződésben vagy ÁSZF formájában) közlik is Önnel. Legalábbis azok a cégek, akik valóban komolyan gondolják a szakmát, és profi módon járnak el.

De olyan extrákat is kérhet egy profi költöztetés során, mint pl. a bútorok szét- és összeszerelése vagy épp a megfelelő csomagolás elkészítése. Egy jó csapatnál mindig vannak extra csomagolóanyagok, de azért mindig jelezze előre, ha ilyen jellegű kérése van. De akár Ön is becsomagolhatja féltett bútorait, ehhez egyes szolgáltatók tudnak biztosítani nagyon kedvező áron csomagolóanyagokat.

Ha még ennél is továbbmegyünk, akkor olyan szolgáltatásokkal is találkozhat egy profi cégnél, mint a csillárok beszerelése. Vagy épp a mosógép ki- és beszerelése. Így Önnek csak annyi dolga lesz, hogy megrendeli a szolgáltatást, kifizeti, és élheti az életét ugyanúgy tovább az új házában.

Írásban és átláthatóan mindent!

Az egyik legjobb ismérve egy megbízható cégnek, hogy mindent írásba adnak. Legyen szó akár az árajánlatról, de a megrendelés visszaigazolására is ugyanez igaz. Ha erre valaki nem hajlandó, akkor az legyen gyanús, ne is foglalkozzon tovább az ilyen céggel! Ha minden átláthatóan van leírva, az már egy jó alap.

Nem mindegy az sem, hogy mi mennyibe kerül. Sajnos vannak olyan cégek, akik duplán számláznak. Egyrészt kifizettetik az óradíjat, másrészt a kilométer díjat. Válasszon olyan céget, akiknél jól átlátható az árazás, és nem fog kétszer fizetni. Ilyen megbízható és átlátható árazással rendelkezik a Servitius és Partnerei költöztetés is.

A rovat további hírei: Mozaik

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)

DSTV: a gumicsere hetei

DSTV: a gumicsere hetei

2024. ápr. 22.

Amint a hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, itt a gumicsere szezonja, derül ki a DSTV összeállítása. E hetekben érdemes a téli abroncsokat nyári szettekre cserélni – minden további fontos részlet kiderül Matticza Krisztián műhelyében. Hangkép.

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

2024. ápr. 21.

Svájc úthálózata kifejezetten modernnek számít. Az ország minden nagyobb városa megközelíthető autópályán keresztül, csakúgy, mint a látnivalók többsége. (X)