Kupanap a jégcsarnokban

spigott - 2021. október 14. 7:30

A Worm Angels és a Dunaújvárosi Acélbikák együttese is hazai környezetben juthat tovább a Magyar Kupa selejtezőjéből.

Kép: Utánpótlás Sportfotó

Bár a héten sem a DAB, sem a Worm Angels jégkorong csapata nem játszik már bajnoki találkozót, ez nem jelenti azt, hogy meccs nélkül maradnának hokisaink sőt, szombaton mindkét gárda a Magyar Kupa selejtezőjében korcsolyázik jégre, ráadásul mindketten hazai környezetben.

A kupanapot a Worm Angels OB II-es gárdája nyitja délután kettő órától, méghozzá a szintén OB II-es Zempléni Hiúzok ellen, s a hazaiaknak természetesen nem is lehet más céljuk, mint a továbbjutás kivívása, már csak azért is, mert így a következő fordulóban akár már Erste Ligából érkező ellenféllel szemben bizonyíthatnák felkészültségüket. A Worm Angels csatája után nem kell sokat várni a Dunaújvárosi Acélbikák fellépésére sem, ugyanis Leo Gudas együttese az Újpesti Jégkorong Akadémia ellen korcsolyázik jégre negyed hattól, természetesen a továbbjutást jelentő győzelem elérésének reményében.

A rovat további hírei: Sport

Remek győzelem idegenben

Remek győzelem idegenben

2021. nov. 28.

Kétgólos hátrányból fordított, majd az utolsó pillanatokban szerzett góllal aratott 4-3-as győzelmet a Rákosmente ellen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Oda a DFVE veretlensége

Oda a DFVE veretlensége

2021. nov. 28.

Óriási csatában kapott ki az emberelőnyeivel remekül gazdálkodó Ferencvárostól a DFVE női vízilabda csapata szombaton este.

Apa-fia párharc Kecskeméten

Apa-fia párharc Kecskeméten

2021. nov. 27.

Idegenben, a Kecskemét otthonában folytatja az Extraliga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Újabb három évig Szabó László maradt az elnök

Újabb három évig Szabó László maradt az elnök

2021. nov. 27.

Egy újabb paralimpiai cikluson át, további három évig Szabó László vezetheti a Magyar Paralimpiai Bizottságot (MPB).

Fontos pontokért utaznak

Fontos pontokért utaznak

2021. nov. 27.

Az őszi idény utolsó mérkőzését játssza a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Rákosmente otthonában vasárnap délután egy órától.

Újabb rangadó előtt

Újabb rangadó előtt

2021. nov. 26.

A tabellán harmadik Ferencváros elleni hazai rangadóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE női vízilabda csapata szombaton este nyolc órától.

A magyar és európai érdekeket képviseli

A magyar és európai érdekeket képviseli

2021. nov. 26.

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) frissen megválasztott alelnöke, Nátrán Roland bízik benne, hogy a megbízatásából az általa vezetett magyar szövetség (MOATSZ) és a magyar sportolók a lehető legtöbbet profitálják majd.