Eltűnés miatt keresik Kuhárcsik Józsefet (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2021. november 14. 7:46

A 68 éves dunaújvárosi férfi tegnap délután távozott ismeretlen helyre otthonából. Jelentkezzen, ha látta – és már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői felhívás szerint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Kuharcsik József dunaújvárosi lakos eltűnése ügyében. A bejelentés szerint a 68 éves dunaújvárosi lakos szombaton 17 óra körül távozott ismeretlen helyre otthonából, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kuharcsik József 175 cm magas, erős testalkatú, megközelítőleg 95 kg. Feje tetején kopasz, oldalt sötétbarna, őszes hajú, szakállat visel, ami szintén őszül. Eltűnésekor viselt ruházata sötétkék, vastag, pamut melegítőnadrág, szürke, rövid cipzáras bőrkabát, fehér-szürke sportcipő.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Kuharcsik Józsefet felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Jelentkezzen, ha látta – és már egy megosztás is közelebb vihet az eltűnt férfihoz! 

UPDATE 2021. 11. 15. 9.34: előkerült a keresett férfi!

A megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss közlése szerint a felhívás aktualitását vesztette, a keresett férfi előkerült!

(Fotó: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Újra életet mentett a szénmonoxid-érzékelő a városban

Újra életet mentett a szénmonoxid-érzékelő a városban

2024. ápr. 22.

Társasházi lakásban támadt a "néma gyilkos", ráadásul egy gyermek életét fenyegette – szerencsére az érzékelő időben jelzett, nem történt személyi sérülés.

Táblákkal hívják fel a figyelmet a kutyákra leselkedő veszélyre!

Táblákkal hívják fel a figyelmet a kutyákra leselkedő veszélyre!

2024. ápr. 21.

Nagy felháborodást keltett városunkban a közelmúltban az a hír, hogy a felső Duna-parton mérgező kutyaeledeleket találtak, olyanokat, amelyekbe szúrós eszközöket rejtettek el. 

Késsel raboltak ki egy dohányboltot – vádat emeltek a trió tagjai ellen

Késsel raboltak ki egy dohányboltot – vádat emeltek a trió tagjai ellen

2024. ápr. 19.

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt járt el az ügyészség a tavaly augusztusi bűntett elkövetői ellen. Egy doboz cigaretta lett a zsákmány, derül ki az ügyészégi összegzésből.

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

2024. ápr. 15.

Dunaújvárosi társasházi lakásban is a szénmonoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra vasárnap. Nem ez volt az egyetlen eset aznap a vármegyében, szerencsére nem történt személyi sérülés, értesült a DO.

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

2024. ápr. 11.

Dunaújvárosi helyzetkép is színesíti a Zsaru Magazin húsvéti körképét – a város közútjain végzett ellenőrzésekről Kőhalmi László főtörzszászlós, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának helyettes vezetője számolt be.

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

2024. ápr. 10.

Ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét a dunaújvárosi rendőrök. Elektromos kerékpárral közlekedő hölgyet sodort el, megállás nélkül koccolt a helyszínről, értesült a DO. Egy megosztás is közelebb vihet hozzá!

A fél város keresi a mérget kiszóró gazembert

A fél város keresi a mérget kiszóró gazembert

2024. ápr. 07.

Az internetes közösségi oldalakon, csoportokban terjedt el a hír, miszerint a felső Duna-parton mérgező eledeleket találtak, amelyek akár végzetesek is lehetnek a házi kedvencekre.