Itt vannak máris a város kedvencei!

Öcaline - 2021. december 31. 11:13

Idén már öt kategóriában zajlott a viadal, még az utolsó napra is jutott fordulat a DunaújvárosMesélPontHu blog évzáró megméretésén. Dunaújváros Kedvence 2021 – az eredmények máris itt!

Komoly erőpróba, összesen mintegy 9000 szavazat beérkezése nyomán alakult ki a Dunaújváros Kedvence 2021 verseny végeredménye. Az eredményeket összegző poszt nemrégiben élesedett a várostörténeti blogon; mint már az idevágó beharangozóban is írtam, idén először fontos változást eszközölt a kiíró-ötletgazda Horváth Tamás htomi:  a beérkezett javaslatok nyomán öt katagóriát alakított ki, a netvoksok ezt követően csoportonként futottak be a blogra.

Így tehát most először összesen öt győztese lett a megméretésnek – lássuk máris az eredményeket!

A "Kultúra" kategória viadalát a Munkásművelődési Központ nyerte – a méltatásban htomi megjegyzi, az MMK immár harmadszor érdemesült az elismerésre. A "Zene" aspiránsai közül Beretka Ádám lett a befutó, csak csatlakozni tudok a kiíró biztatásához: csak így tovább! Egy viszonylag új, de nagyon erős-életképes csapat, a 4MOM gárdája futott be a "Közösség” kategória versenyén – szívből jár a gratuláció nekik is! A "Nevezetesség/Látnivaló" kategóriában ez örök kedvenc, az alsó Duna-part lett a befutó – ezt az eredményt sem kell magyarázni. Két nagy csapat csatázott lényegében az utolsó pillanatig a "Sport" kategóriában – végül a DKKA női kézilabda alakulata lett a befutó, az utolsó napon fordítva a DFVE pólós lányai előtt. Mindkét gárdának jár a csatakiállítás: hajrá, csajok!

A végeredményt összegző poszt htomi címszavas méltatásaival itt olvasható!

Dunaújváros Kedvence 2021 – végeredmény (katt) >>

Akit a számszerű szavazatok érdekelnek, ide kattinthat!

Dunaújváros Kedvence 2021 – végeredmény (katt) >>

A győzteseknek, de még a nomináltaknak is szívből gratulálunk, a címről szóló oklevelet viszont már csak jövőre kapják meg; htomi ígérete szerint január első felében! BÚÉK!

(A DO a viadal médiapartnereként vette ki részét a megméretés népszerűsítéséből!)

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

2022. okt. 01.

Színes forgataggal tért vissza az elmúlt években elmaradt Móricz-piknik, derül ki a DSTV összegzéséből. Az iskola udvarán rendezett közösségi program ezúttal is nagy siker volt mind a nebulók, mind a szülők körében. Hangkép és galéria itt!

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

2022. szep. 29.

Közismert és közkedvelt forgatagról tudósít a DSTV összeállítása. A nyári szünet után újra a Szalki-sziget adott otthont a Dunai Kincses Kert helyi termelői piac és kézműves vásár kavalkádjának – a szokott színvonalon és sikerrel. Hangkép.

Lételemed a változás?

Lételemed a változás?

2022. szep. 26.

Vannak emberek, akik imádják az állandóságot, akiknek a kiszámíthatóság a fontos. Akik akkor érzik jól magukat, amikor minden a megszokott mederben halad. (X)

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

2022. szep. 26.

Egymást érik a frontok a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét közepén lehet egy kis szünet, de a végére megint bőven kapunk az égi áldásból.

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

2022. szep. 25.

A munkavédelmi ruházat viselése számtalan munkakörben nemcsak törvényi előírás miatt szükséges, hanem valóban életünket, egészségünket védi. (X) 

A nyári szünet után újra itt a Dunai Kincses Kert!

A nyári szünet után újra itt a Dunai Kincses Kert!

2022. szep. 23.

Több mint hetven árus kínálja a portékáját az őszköszöntő eseményen – a termelői piac és kézműves vásár a Szalki-szigetre tér vissza szombaton délután!

Miért jó a szakállbeültetés?

Miért jó a szakállbeültetés?

2022. szep. 22.

Szinte hihetetlen, de azzal kapcsolatban is végeztek már kutatásokat, hogy a nők kihez vonzódnak jobban. A szakállas vagy a simára borotvált férfiakhoz? (X)