Karácsonyi kreatív kellékekkel lesz szép az ünnep

doszerk - 2021. december 16. 8:00

Amikor a karácsonyra gondolunk, mindannyiunkban a szebbnél szebb dekorációk jutnak eszünkbe. (X)

Sokan a boltban vásárolják ezeket a csodákat, de talán még többen vannak azok, akik kreatív kellékek felhasználásával készítik el a saját díszeiket.

A karácsony mindenkié

Mindenkinek más a legszebb az ünnepben. A háziasszonyok a nagy lakomákat várják, és szinte egész évben keresik a legütősebb recepteket, hogy az év végén megcsillogtathassák a konyhai tudásukat és bezsebeljenek néhány elismerő dícséretet. A tökéletes bejgli elkészítése szinte már művészetnek számít, hogy a tészta ne repedjen szét, és a töltelék is kellően krémes legyen.

A gyerekek nyilván az ajándékozás pillanatát várják a legjobban, hogy minél hamarabb megkaphassák a hőn áhított játékokat. A férfiakhoz pedig, mint tudjuk, a hasukon keresztül vezet az út a szívükhöz, így ők leginkább a menü végigkóstolásában lesznek főszereplők. Az esetek többségében a családokban a szereposztás a fentiek szerint alakul, de ami mindenki számára egyértelműen a legjobb része a karácsonynak, az az együtt eltöltött idő.

A rohanó hétköznapokban gyakran nincs idő élvezni egymás társaságát, a karácsony pedig lehetőséget ad erre. Még szebb az ünnep, ha a lakást is megfelelő dekorációval látjuk el. 

Kreatív kellékekkel dobjuk fel a lakást

A Valex Decor Kft keratív kellékeinek köszönhetően mi magunk is elkészíthetjük azt a lakásdekorációt, ami a legjobban passzol az otthonunk stílusához. A saját kezünkkel készített díszeknek van egy olyan bája, amit a boltban vásárolt tételektől biztosan nem várhatunk el. Ráadásul míg korábban csak a külföldről behozott, gyakran angol vagy német nyelvű dekor feliratok voltak elérhetőek, ma már a magyar nyelvű, akár fából készült, lézervágott termékek közül is bőven válogathatunk. A fa kiegészítők könnyen kezelhetőek, egy egyszerű ragasztópisztoly segítségével bárki a megfelelő helyre tudja biggyeszteni őket.

A feliratok segítségével gyakorlatilag bármilyen dekorációt készíthetünk, legyen az asztaldísz vagy az ajtón logó kopogtató. Ha csak karácsonyfadíszként használnánk őket, annak sincs semmi akadálya, hiszen egy szalagot átfűzve rajta máris a fára akaszthatjuk. Választhatunk natúr vagy festett kivitel közül. Így mindenki garantáltan megtalálja a számára legjobb megoldást. 

Lézervágott díszek a hangulatos otthonért

A kreatív kellékek esetében jó, ha odafigyelünk arra, hogy azok ne tartalmazzanak felesleges műanyagot. A lézervágott fa termékek esetén ez a probléma biztosan nem áll fenn, mivel természetes anyagból készülnek. Amellett, hogy csodaszép kiegészítőül szolgálnak a karácsonyi dekorációk között, még környezetbarát megoldást is képviselnek. Ezek a varázslatos díszek még szebbé teszik az ünnepet mindenki számára.
 

A rovat további hírei: Mozaik

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

2024. ápr. 18.

A jó idő reményében, igazi tavaszi kavalkádot ígérve szervezi meg a következő forgatagot a Dunai Kincses Kert szervező csapata – szombaton délután várnak mindenkit a Szalki-szigen.

A nyár slágere!

A nyár slágere!

2024. ápr. 18.

Kitalálod, mi lehet? Forró olajban kisütött kelt tészta, ami a mai napig a magyarok kedvence. Leginkább sós, de manapság készítik már édesen is. (X)

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

2024. ápr. 17.

Olyan korszerű fűtési megoldásra vágyik, amellyel környezetbarát módon tudja melegen tartani otthonát? Keresi azt a rendszert, amely télen-nyáron kellemes hőfokot biztosít otthonában? Szeretné alacsonyan tartani a rezsiköltségeket? Ha ezekre a kérdésekre "igen" a válasz, akkor Önnek érdemes kicsit jobban megismernie a hőszivattyúk működését, típusait. (X)

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

2024. ápr. 17.

Egy letűnő szakma utolsó dunaújvárosi képviselőjét mutatja be a DSTV összeállítása. Majlinger János cipész már több mint négy évtizede dolgozik, Technikum városrészi műhelyének titkaiba is örömmel avatja be a nézőt. Hangkép.

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)