Jön, jön, jön a Fitness Challenge 2022 – csatlakozz!

spigott - 2022. január 27. 10:43

Kedveled a mozgást? Életmódváltást fontolgatsz? Egyedül nem megy? Ha a három közül legalább egy kérdésre „igen” a válaszod, téged is vár a Fitness Challenge 2022 közösségi kezdeményezése! Csatlakozz!

A DSTV és a DO hatékony együttműködésével startol február 1-jén, azaz jövő kedden a Fitness Challenge 2022 című program – amiről ezt írta jelentkezésekor az egyik csatlakozó, Jobbágy Karolina: „Mert hiszem, hogy egy életünk van, és mindent meg kell tennünk, hogy a testünk és a lelkünk egészséges es boldog legyen...”

Hogy mindenki jól érezze magát!

A program során interaktív, segítő és motiváló közösség kialakítás a cél – a kezdeményezők létrehoztak egy zárt facebook csoportot, amelyben mindenki bátran kérdezhet és beszámolhat a fejlődéséről. Kortól és nemtől függetlenül szeretnék, ha minden kedves csoporttag jól érezné magát és aki még csak keresi a számára megfelelő mozgásformát, annak felkészült trénerek igyekeznek segíteni. 
A deklarált célok között fontos kiemelni: nem vagyunk egyformák, mindenki a saját edzettségi szintjéhez mérten haladjon fokozatosan. Akik viszont már javában edzenek, osszák meg élményeiket, a kezdeti esetleges nehézségeket is, azt, milyen úton-módon sikerült kialakítaniuk új életformájukat az egészségtudatosabb szemlélet érdekében!

A közelmúltban indított Fitness Challenge 2022 csoport már most több mint 100 tagot, érdeklődőt, mozgáskedvelőt számlál – és persze folyamatosan várják a csatlakozókat! A jelentkezés ingyenes, csupán pár soros bemutatkozót kérnek, és egy bizalmasan kezelt fotót, hogy lássák, ki honnan indult – a leglátványosabb átalakuló értékes díjazásban részesül a kezdeményezés végén!

A közösségi kezdeményezés facebook felülete az alábbi címen érhető el!

Fitness Challenge 2022 (katt) >>

Öt hónap a mozgás és egészség jegyében

A program hivatalosan február 1-jén bont zászlót és öt teljes hónapon át, egészen június 30-ig tart, árulta el érdeklődésünkre a Fitness Challenge 2022 motorja, Hrozik Edit aerobik edző:
– Egy motiváló közösséget álmodtam meg annak érdekében, ha valaki egy kicsit eltévedt, vagy az újévi fogadalom lendülete kezd egy kicsit alábbhagyni, esetleg valaki éppen a csoport híre nyomán kezdene bele, akkor legyen hová fordulni. Közösségben tudnánk egymásnak segítséget nyújtani, akár abban, hogy merre menjen, vagy éppen motiválni, hogy ne adja fel!

Az ötletgazda-kezdeményezőt is beleszámítva öt trénerrel vágnak neki a programnak: Aranyos Veronika személyi edzőként, Mihályi Fruzsina rehabilitációs trénerként, Bordás Zsolt spinning és fitness edzőként dolgozik, míg Dolmán Viktor a DSE Röplabda Akadémia edzőjeként nyújt segítséget. Hrozik Edit szerint éppen ez a sokféleség garantálja a kezdeményezés sikerét:
– Szakmailag mindannyian felkészültek, profik vagyunk, s mivel mind az öten más területről jövünk, ezáltal még többet tudunk segíteni. Nagyon várjuk már a közös munkát. Fontos számunkra, hogy nemtől, életkortól függetlenül szeretnénk minél több embert megszólítani, elérni – az a célunk, hogy elinduljon az a mozgás, életmódváltás, ami reményeink szerint érzékelhető eredményt hoz majd minden résztvevő számára. 

A feladat adott: várják a csatlakozókat, aztán csak mozgás, mozgás!

(Címlap- és nyitóképünk, valamint az első belő oldali fotó illusztráció, Hrozik Edit képének forrása az aerobik edző facebook profilja) 

A rovat további hírei: Mozaik

Legyél környezettudatos, fogyassz vegán borsófehérjét!

Legyél környezettudatos, fogyassz vegán borsófehérjét!

2022. máj. 18.

A növényi proteinek, így a méltán népszerű borsófehérje is, nemcsak a vegánok számára kínál előnyös alternatívát, hanem az allergiában, ételintoleranciában szenvedőknek is. (X)

Harisnyatartó fétis: az meg mi?

Harisnyatartó fétis: az meg mi?

2022. máj. 17.

A lábfétisről már biztosan hallottál. De tudtad, hogy létezik harisnya- és harisnyatartó fétis is? (X) 

DSTV: új helyen a Csomagtartóvásár

DSTV: új helyen a Csomagtartóvásár

2022. máj. 17.

Az új helyszínen is nagy sikert aratott a Csomagtartóvásár programja, derül ki a DSTV összeállításából. Ezúttal a Szabadság úti nagy parkoló biztosított helyszínt a kavalkádnak, a közönség közel 40 árus kincsei közül válogathatott. Hangkép.
 

Tudtad, hogy a csokoládé szinte mindig tökéletes ajándék?

Tudtad, hogy a csokoládé szinte mindig tökéletes ajándék?

2022. máj. 16.

Az ajándékok jolly jokere, a csokoládé segíthet, ha a tökéletes céges, családi vagy baráti ajándék kiválasztása komoly fejtörést okoz számodra. (X) 

Nyárias mutatók, de keddtől lehűlés jön és újra eső

Nyárias mutatók, de keddtől lehűlés jön és újra eső

2022. máj. 16.

Változékony időnk lesz a héten, derül ki a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzéséből; ma még nyárias idő várható, de holnap már lehűléssel számolhatunk, és némi csapadék is lehet. Aztán újra melegedés várható!

Minden, amire egy irodában szükség lehet

Minden, amire egy irodában szükség lehet

2022. máj. 15.

Legyen szó az otthoni feladatok elvégzéséről vagy az irodai munkáról, mindkét esetben fontos, hogy rendezetten tároljuk dokumentumainkat. (X) 

A lakástervezés időszaka

A lakástervezés időszaka

2022. máj. 15.

Amikor az ember megálmodja új lakását, ezen belül hálószobáját, ezernyi szempont járhat a fejében. Mivel mindenki szereti a szépet, így az első kép, amely jellemzően megjelenik a fejünkben, az az esztétikumról szól. (X)