Újabb fontos meccs vár a Bikákra

spigott - 2022. január 15. 7:32

Hazai környezetben, a Debrecen elleni találkozóval folytatják az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit az Acélbikák jégkorongozói ma délután öt órától.

Közel egy hete játszott legutóbb meccset a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában, s ugyan két harmad után még 2-0-s előnynek örülhetett az Újpest vendégeként, a hazaiak végül hosszabbítás után 3-2-re diadalmaskodni tudtak hokisaink ellen. A fővárosban szerzett egy pont is sokat ért azonban, hiszen ennek köszönhetően újra a Titánok elé került együttesünk a mini rájátszást jelentő tizedik helyért folytatott harcban. Ehhez az egy egységhez legközelebb ma tehetnek újabbakat játékosaink, ugyanis délután öt órától hazai környezetben, a DEAC elleni összecsapással folytatják az Erste Liga küzdelmeit.

Képek forrása: DAB-archív

A debreceniek felemásan kezdték az idei szezont, a szép eredmények mellett azonban több olyan vereségbe is belefutottak, amelyre nem számítottak, így a mieinktől elszenvedett novemberi 4-2-es zakó után edzőt váltottak. Azóta kilenc győzelem mellett nyolc vereség a mérlegük, igaz utóbbiakból hármat meccs nélkül "szenvedtek el", ugyanis erdélyi túrájukra a koronavírusos megbetegedések miatt nem tudtak elutazni, így a Brassó, a Gyergyói HK, illetve a Csíkszereda elleni meccsek három pontját is ellenfelük kapta meg.

Dunaújvárosban azonban már jégre korcsolyáznak, s bár többen is hiányoznak majd megszokott csapatukból, a céljuk természetesen a győzelem lesz. A három pontra pályáznak azonban Acélbikáink is, így érdekes, jó meccsre számíthat az, aki kilátogat ma délután öt órától a jégcsarnokba.

A rovat további hírei: Sport

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

2022. jan. 22.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS)  Pekingbe telepített két ideiglenes részleget fog működtetni a februári téli olimpia teljes ideje alatt, hogy helyben rendezze a felmerülő dopping- és jogi ügyeket.

Idegenben javíthat a DFVE

Idegenben javíthat a DFVE

2022. jan. 22.

A tabellán utolsó előtti Tatabánya vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE felnőtt női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

2022. jan. 21.

A dunaújvárosi kajak-kenusok tavaly novemberben kezdték meg a téli felkészülést, és a sportolók egytől-egyig a fejlődés reményében vágtak bele az edzésekbe. Hangkép.

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

2022. jan. 21.

Az éremszerzési esélyek miatt védettséget élvező Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry és Jászapáti Petra mellett Nógrádi Bence, Varnyú Alex és Kónya Zsófia került a februári, pekingi téli olimpián szereplő magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatba.

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

2022. jan. 21.

A helyi jégcsarnok is várja a korcsolyázás és a jeges kihívások kedvelőit a Jégpályák Éjszakáján, szombaton délután fél öttől egészen este tizenegy óráig.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2022. jan. 20.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán nyertek, míg az ifik szoros meccsen vereséget szenvedtek a Győr elleni korosztályos bajnoki találkozón.

Szoros vereség a címvédőtől

Szoros vereség a címvédőtől

2022. jan. 20.

Minden harmadban egy gólt kapva szenvedett vereséget a KMH elleni fővárosi rangadón a Worm Angels jégkorong csapata.