Újabb fontos meccs vár a Bikákra

spigott - 2022. január 15. 7:32

Hazai környezetben, a Debrecen elleni találkozóval folytatják az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit az Acélbikák jégkorongozói ma délután öt órától.

Közel egy hete játszott legutóbb meccset a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában, s ugyan két harmad után még 2-0-s előnynek örülhetett az Újpest vendégeként, a hazaiak végül hosszabbítás után 3-2-re diadalmaskodni tudtak hokisaink ellen. A fővárosban szerzett egy pont is sokat ért azonban, hiszen ennek köszönhetően újra a Titánok elé került együttesünk a mini rájátszást jelentő tizedik helyért folytatott harcban. Ehhez az egy egységhez legközelebb ma tehetnek újabbakat játékosaink, ugyanis délután öt órától hazai környezetben, a DEAC elleni összecsapással folytatják az Erste Liga küzdelmeit.

Képek forrása: DAB-archív

A debreceniek felemásan kezdték az idei szezont, a szép eredmények mellett azonban több olyan vereségbe is belefutottak, amelyre nem számítottak, így a mieinktől elszenvedett novemberi 4-2-es zakó után edzőt váltottak. Azóta kilenc győzelem mellett nyolc vereség a mérlegük, igaz utóbbiakból hármat meccs nélkül "szenvedtek el", ugyanis erdélyi túrájukra a koronavírusos megbetegedések miatt nem tudtak elutazni, így a Brassó, a Gyergyói HK, illetve a Csíkszereda elleni meccsek három pontját is ellenfelük kapta meg.

Dunaújvárosban azonban már jégre korcsolyáznak, s bár többen is hiányoznak majd megszokott csapatukból, a céljuk természetesen a győzelem lesz. A három pontra pályáznak azonban Acélbikáink is, így érdekes, jó meccsre számíthat az, aki kilátogat ma délután öt órától a jégcsarnokba.

A rovat további hírei: Sport

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

Büszkék az ezüstre, de magasabbra törnek a női vízilabda-válogatott tagjai

2022. júl. 03.

A magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre, ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel, és még magasabbra törnének.

Szoros vereség Szegeden

Szoros vereség Szegeden

2022. júl. 03.

Korán vezetést szerzett, ám végül 2-1-es vereséget szenvedett szegedi edzőmeccsén a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Csodás ezüst a világbajnokságon!

Csodás ezüst a világbajnokságon!

2022. júl. 02.

Második helyen végzett a budapesti világbajnokságon a négy dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott, miután a döntőben 9-7-re kikapott az amerikai csapattól.

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

Újabb volt győri játékos Dunaújvárosban

2022. júl. 02.

A 22 éves Dézsi Bence is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál folytatja pályafutását a 2022/2023-as szezonban.

Vb-döntős a junior válogatott!

Vb-döntős a junior válogatott!

2022. júl. 02.

Remek hajrával aratott nyolcgólos győzelmet a svédek ellen, így bejutott a világbajnokság döntőjébe a dunaújvárosi Farkas Johannával felálló magyar junior női kézilabda válogatott.

Szép eredmények Újszászon

Szép eredmények Újszászon

2022. júl. 02.

Négy érmes helyezéssel fejezték be a nyár utolsó utánpótlás versenyét a dunaújvárosi lábtoll-labdázók.

Véget ért a Dunaújváros Kupa

Véget ért a Dunaújváros Kupa

2022. júl. 01.

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.