Elrajtolt az Újvárosi Darts Liga

spigott - 2022. február 24. 12:30

Volt és jelenlegi dunaújvárosiak örülhettek a végső sikernek az Újvárosi Darts Liga első fordulójában.

Vígh Dániel felvétele

A Munkásművelődési Központban rendezte meg az Újvárosi Darts Liga idei első fordulóját a Dunaújvárosi Darts Club február 19-én, szombaton. A négyfordulós viadal első játéknapja igen komoly érdeklődést hozott, negyvenöt férfi mellett négy női versenyző vett részt az egész napos megméretésen, mely végig kiváló hangulatban zajlott, összegezte a nap történéseit a DDC elnöke, Körmendi Mihály.

A remek meccseket hozó versenyen a férfiak mezőnyében a volt DDC-s, idén azonban már kiskőrösi színekben versenyző Szabó Zsombor diadalmaskodott, megelőzve a dunaújvárosi Győri Tamást. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára szintén egy volt DDC-s, Gévai Péter állhatott, utóbbi örülhetett egyébként a legtöbb, szám szerint négy 180-as dobásnak, míg a legmagasabb kiszállóval (136) Bródi Tibor büszkélkedhetett.

A hölgyek versengésében Bokros Vivien (DDC) örülhetett a végső sikernek, a dunaújvárosi Jónás Anikó, illetve a szintén helyi Kováts Blanka előtt.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.