Eltűnt, nagyon keresik Horváth Rolandot

Öcaline - 2022. február 4. 10:14

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 28 éves férfi eltűnése miatt. A felhívás mellett egy szelíd nógatás: már egy megosztás is segíthet! 

Eltűnés miatt juttatott el felhívást honlapunkhoz a megyei főkapitány kommunikációs szolgálata: a dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik Horváth Roland dunaújvárosi lakos eltűnése ügyében.

A 28 éves férfi január 31-én reggel Dunaújvárosból Budapestre indult munkavégzés céljából, azonban onnan nem érkezett haza. A férfi azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid hajú, barna szemű. Bal felső, első foga hiányzik. Különös ismertetőjele, hogy bal alkarján és vállán egy koponyából kinyúló kígyót, jobb alkarján egy koronát és egy "E"- betűt, mellkasán pedig narancs színű, angyalszárnyat ábrázoló tetoválás látható. Eltűnésekor viselt ruházata: sárga kabát, sötétkék farmernadrág, sárga bakancs, fekete sapka, fekete-fehér pulóver, piros póló.
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Horváth Rolandot felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A rendőrség előre is köszöni a segítséget – azt már csak én teszem hozzá, hogy már akár egy megosztás is közelebb vihet az eltűnt férfihoz!

(Fotó: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

A külső védelmi terv gyakorlatát tartják a városban holnap

A külső védelmi terv gyakorlatát tartják a városban holnap

2024. jún. 25.

A város hivatalos honlapján megjelent összegzés szerint a Budai Nagy Antal út és a Volán telepi garázssor kijelölt részei, valamint a Volánbusz telephelye környezetében számíthatnak megnövekedett forgalomra a közlekedők – és ott morgatnak is szerdán délelőtt!

Nyáron is támadhat a "néma gyilkos"

Nyáron is támadhat a "néma gyilkos"

2024. jún. 24.

Átfolyós vízmelegítő működése közben keletkezett szén-monoxid egy dunaújvárosi társasházi lakásban még múlt pénteken este. A fürdőszobai érzékelő jelzett – így nem történt tragédia.

Súlyosan bántalmaztak két férfit – vádat emeltek ellenük

Súlyosan bántalmaztak két férfit – vádat emeltek ellenük

2024. jún. 21.

Előbb szóváltás, majd perpatvar, a vége súlyos sérülés – két támadó és két sértett, a vádemelés vége felfüggesztett börtönbüntetés lehet, értesült a DO.

DSTV: az eltűntek nyomában

DSTV: az eltűntek nyomában

2024. jún. 19.

Rendszeresen adunk hírt az eltűnt személyekkel kapcsolatos rendőrségi felhívásokról – ezúttal a téma hátterét és az esetleges lakossági, hozzátartozói teendőket boncolgatja a DSTV összeállítása. A "nyomozást" természetesen most is a dunaújvárosi kapitányság koordinálja. Hangkép.

Késsel féltett szerelmet a fenyegetőző lovag...

Késsel féltett szerelmet a fenyegetőző lovag...

2024. jún. 18.

... csakhogy a lovagok kora már a múlté – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emeltek vádat ellene. Ráadásul előtte ütött is, előbb egyszer, aztán még kétszer, értesült a DO.

Itt az idei év első hőségriasztása –  és rögtön a legmagasabb!

Itt az idei év első hőségriasztása – és rögtön a legmagasabb!

2024. jún. 18.

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától szombaton éjfélig, áll a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közös közleményében. F O L Y A D É K B E V I T E L!!!

Egy nap alatt két veszélyhelyzet az élményfürdőben

Egy nap alatt két veszélyhelyzet az élményfürdőben

2024. jún. 16.

Két rendkívüli esemény történt a dunaújvárosi rekreációs bázison szombaton – délután egy kamaszt kellett kimenteni, kora este egy idősebb hölgy lett rosszul. A gyors beavatkozás életet mentett mindkét esetben, nagy köszönet jár minden segítőnek.