Bartók Kamaraszínház és Művészetek háza

Valentin napi akciókkal készül a Bartók

Öcaline - 2022. február 7. 8:04

Kedvezményes belépő a jeles napra, ráadásként különleges kuponakció: rendhagyó kezdeményezések egész sorával rukkol ki a szerelmesek ünnepe alkalmából a Bartók Kamaraszínház.

Az intézmény hivatalos oldalának hírverése szerint az ünnepi kínálat csúcsának a Romantikázzon a Bartókban február 14-én címmel hirdetett előadás ígérkezik; a Dollárpapa – a pénz komédiája című bemutatót rendhagyó kedvezménnyel láthatják a vendégek február 14-én, azaz jövő hétfőn 19 órától a színházteremben. Az ünnepi akció lényege, hogy a második jegy árának a felét a színház állja. A zenés vígjáték rendezője Őze Áron, a címszerepet Papp János formálja – az előadás komoly koprodukcióban, a Bartók mellett a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház és az egri Gárdonyi Géza Színház együttműködésével valósult meg.
És ez még nem minden: a színház a város virágboltjaival is közös akciót indított: a hónap elejétől egészen a szerelmesek ünnepéig sorszámozott Valentin Napi kuponokhoz juthatnak a leendő látogatók, amelyek birtokában jelentős, 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket az alábbi előadásokra: Dollárpapa – február 14., hétfő 19 óra; Illatszertár – február 19., szombat 19 óra; Hamlear – február 26., szombat 19 óra.

Ajándékozzon élményt – mindenkit vár a Bartók Kamaraszínház!

(Fotó: Bartók Kamaraszínház – Ónodi Zoltán felvétele)
 

A rovat további hírei: Kultúra

DSTV: fotó és rajzpályázat indul

DSTV: fotó és rajzpályázat indul

2022. aug. 12.

Ismét egy kiváló lehetőséget hirdettek a fiatalok számára a József Attila Könyvtár munkatársai. A gyermekkönyvtárban „Nyári élményeim fotó- és rajzpályázat” indul, melyen értékes ajándékok várják a leendő pályázókat. Hangkép.

Remekművek születtek

Remekművek születtek

2022. aug. 12.

Az utóbbi napokban felpezsdült az művészeti élet Dunaújvárosban, ugyanis városunk adott otthont az elmúlt napokban a Skicc alkotótábor művészeinek.

DSTV: augusztus műtárgya

DSTV: augusztus műtárgya

2022. aug. 11.

Az Intercisa Múzeum munkatársai minden hónapban kiválasztanak egy műtárgyat. Augusztusban Nagyné Hodik Mónika történész-muzeológus egy 1960-1964 között gyártott „tavasz” márkájú televíziót mutatott be az intézményben. Hangkép.

Színház a ligetben: jön a "Skót mámor"

Színház a ligetben: jön a "Skót mámor"

2022. aug. 11.

A múlt heti sorozatnyitó után újabb fergeteges vígjátékkal várja a közönséget a Bartók Liget: szombaton Ivancsics Ilona és Színtársai mutatják be a Skót mámor című komédiát.

Acélszobrászok a Dunaferrben – újra itt az alkotótelep!

Acélszobrászok a Dunaferrben – újra itt az alkotótelep!

2022. aug. 10.

A Gyártó Egység üzemeiben készülnek az idei Acélszobrász Alkotótelep műalkotásai. Felvette a napi ritmust a három szobrász, rendszerint hat órakor kezdik a műszakot, csak kicsit tovább maradnak benn, a fél kettőre időzített ebédjük után. 

Jött, láttuk és meggyőzött a CityRocks (galériával)

Jött, láttuk és meggyőzött a CityRocks (galériával)

2022. aug. 08.

Három nap a muzsika és a közösség jegyében, most mégsem a szokásos tudósítás következik, azt nagyjából lerendeztem az elmúlt alkalmakkor. Messzebbről kezdem: a CityRocks ugyanis érzékelhetően hazatalált.

Csúcsra futott a CityRocks – de ma még lesz egy városkör (galériával)

Csúcsra futott a CityRocks – de ma még lesz egy városkör (galériával)

2022. aug. 07.

A részletes beszámoló a tegnap esti koncertről majd holnap jön, egyelőre itt egy tételes és részletes képtár, meg egy utolsó utáni figyelmeztetés: ma délután gördül ki a rock kamion a Szalki-szigetről! Yeaah!