Bronzos Angyalok!

spigott - 2022. április 15. 17:17

Az Angels női, valamint a Worm Angels férfi jégkorong csapata is hat gólt lőve szerezte meg a harmadik helyet a bajnokságban.

Kép: DO-archív

Fontos mérkőzések vártak az Angels női és a Worm Angels férfi jégkorongozóira az elmúlt napokban, ugyanis a hölgyek az U25-ös, míg a férfiak az OB II-es bajnokságban szálltak harcba a bronzérem megszerzéséért.

Az Angels hokisai a Szekszárdon 2-1-re megnyert első meccs után Veszprémben szerették volna lezárni párharcukat szerdán este, s ugyan már az első percben hátárnyba kerültek, Dávidházi Lilla találatával még az első harmadban sikerül egalizálniuk, majd a második felvonásban négy újabb gólt szerezve gyakorlatilag el is döntötték a bronzcsatát. Hiába szépítettek ugyanis még ebben a játékrészben a hazaiak, a harmadik etapban Szilágyi második gólja alakította ki a 6-2-es dunaújvárosi sikert jelentő végeredményt, ami azt jelentette, hogy női jégkorongozóink kettős győzelemmel szerezték az U25-ös bajnokság B-csoportjának harmadik helyét.

Kép: Utánpótlás Sportfotó archív

A férfi OB II harmadik, mindent eldöntő bronzmeccsén szintén Szekszárdon húztak szerelést a Worm Angels jégkorongozói csütörtökön este nyolc órától a PHC ellen, s bár ez a meccs is az ellenfél góljával kezdődött Azari révén még az első húsz perc hajrájában sikerült egyenlítenie hokisainknak. A második felvonás nagy csatát, de Kiss Ákos révén egy dunaújvárosi gólt hozott, így a mieink várhatták kedvezőbb helyzetből az utolsó harmadot. Melyben szerencsére esélyt sem adott ellenfelének a Worm Angels, s Szepessy Máté, Lencsés Tamás, Jelinek Roland, valamint Azari Zsolt góljaival végleg lezárta a párharcot, s megérdemelten gyűjtötte be az OB II-es bajnokság bronzérmét (6-1).

Eredmények
U25-ös női bajnokság B-csoport
Rampage Womens Hockey - Angels 2-6
(1-1, 1-4, 0-1)
Angels: Müller (Fejér) - Gubits (1), Jakab 1, Cselényi (2), Kováts 2, Szilágyi 2 (1) - Balogh (1), Portik (1), Dávidházi 1, Herku, Palkó - Barna, Lukács, Vincze. Vezetőedző. Győri Tamás.

OB II-es férfi bajnokság
Worm Angels - PHC 6-1
(1-1, 1-0, 4-0)
Worm Angels: Pinczés B. - Láng Cs., Lencsés 1 (1), Borbás (2), Kiss Á. 1 (), Papp - Bogó, Gebei, Azari 2 (1), Szepessy B. (1), Szepessy M. 1 () - Bába, Krukk, Gröschl, Jelinek 1. Vezetőedző: Láng Zoltán.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.