Felfedjük az egyes laptopok népszerűségének titkát

doszerk - 2022. április 27. 11:21

A HP laptopok népszerűsége szerte a világon töretlen, ami nem véletlen, hiszen a legjobb ár-érték arány jellemzi ezeket a gépeket. A HP a laptopok széles skáláját kínálja. (X)

Az otthoni felhasználásra szánt hordozható számítógépektől a komolyabb programok futtatását lehetővé tevő üzleti, valamint gamer laptopokig hosszú a sor! A HP a világ egyik vezető számítógépmárkája, amely több mint 50 éve versenyez az iparágban. 2020 harmadik negyedévében a HP megelőzte a Lenovót a laptopok globális piacán. Mind a laptopok, mind a PC-k piacán innovátorként piacvezetővé vált, köszönhetően a fogyasztók még jobb kiszolgálása felé tett módszeres és jól átgondolt lépéseinek. 

A HP főbb jellemzői

A HP számos olyan laptopcsaládot kínál, amelyek meghatározott szegmenseket céloznak meg. Az EliteBook és ProBook professzionális használatra, üzletemberek és vezetők számára készült, az Omen sorozat az egyik legjobb a piacon kapható gaming laptopok között, míg a Chromebookok a diákok és irodai dolgozók számára készültek.

A széles kínálat mellett hosszú élettartamot, népszerű funkciókat és specifikációkat kínálnak. A márka nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az innovációra, és még a legköltséghatékonyabb modell is lenyűgöző funkciókkal és csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik.

Az USAnotebook akciós laptop kínálatában jelentős árelőnnyel vásárolhatsz nagyszerű HP laptopokat is.

A HP laptopok népszerűségének titka

Kiváló funkciók és specifikációk: a HP laptopok, különösen a luxus és prémium szegmensben, csúcsminőségű funkciókkal és specifikációkkal rendelkeznek. Az Intel Core i9 processzoroktól kezdve a 16 GB RAM-on, az ujjlenyomat-érzékelőn és a további biztonsági funkciókon, a csúcskategóriás grafikus kártyákon, az UHD-kijelzőkön és a nagy képfrissítési frekvenciákon át ezek a laptopok valóban a kategória legjobb eszközei.
Kényelem és rugalmasság: a márka több 2 az 1-ben átalakítható, hibrid laptopot kínál, ami különösen vonzó lehet, hiszen így nem kell két eszközbe beruházni.
Megfizethető: a márka arról ismert, hogy a laptopfelhasználók teljes spektrumát kiszolgálja, így kedvezőbb áron is kínál kivételes tulajdonságokkal bíró eszközöket. 
Tartós és megbízható: a HP laptopok közismerten strapabíróak és tartósak. Masszív, robusztus készülékek, különös tekintettel az üzleti laptopokra (Elite sorozat). Ezek katonai szintű tesztelésen esnek át, ami biztosítja a magas minőséget. 

Hosszú garancia, kiváló szervizháttér

A HP a bizalom szimbólumává vált az évek során a fogyasztók szemében. Ezt nemcsak a gépek tartósságának, hanem az értékesítés utáni szolgáltatásoknak is köszönheti. A HP 2-3 év garanciát is vállal a gépekre, de a Care Pack csomagok révén meghosszabbított garancia is választható.

A HP számítógépei a legmegbízhatóbb gépek közé tartoznak a piacon, de ha bármilyen probléma adódik, nagyszerű támogató csapat áll rendelkezésre, amely jól felkészült, hogy segítsen.

Ha a laptopod javításra szorul és garanciális, a HP még a javítással járó szállítási költségeket is állja.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

2024. már. 27.

Számos olyan kisebb-nagyobb munka van egy otthon kialakítása, felújítása során, amelyet magunk is elvégezhetünk, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást, speciális szerszámokat és eszközöket. A felületkezelések is ilyenek. (X)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

2024. már. 26.

Nagyon szubjektív és nagyon nosztalgikus beszámoló következik, drága olvasók és aranyos mindenki, egyszerűen nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni arról a jubileumi eseménysorról, amivel a 70. születésnapját ünnepelte a Széchenyi István Gimnázium. (Nekem, naná: a Münnich.)

Motorfelújítás profi kivitelben

Motorfelújítás profi kivitelben

2024. már. 26.

Egy veterán autó, vagy annak egy bizonyos részének felújítása nemes feladat, ugyanakkor elképesztően komplex, idő-, pénz-, és energiaigényes folyamat is egyben. (X)

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

2024. már. 26.

Városunk az ország egyik legtöbb zöldfelülettel rendelkező települése, történelme pedig bőven visszanyúlik Sztálinváros építésének kezdetén túlra. Bővelkedünk természeti és kulturális kincsekben, felsorolni is nehéz, hogy mennyi itt a látnivaló, amire büszkék lehetünk. 

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

2024. már. 26.

Ma már nem luxus egy saját otthoni szauna, de fontos ennek precíz elhelyezése és karbantartása. Ehhez szükséges egy vízszintes, teherbíró alap melyen el tudjuk helyezni szaunánkat, és persze fontos az is, hogy az alap elbírja a szauna, valamint a benne tartózkodó személyek súlyát. (X)

Így lehetsz te is profi sportfogadó

Így lehetsz te is profi sportfogadó

2024. már. 25.

Mivel az emberek szeretik a sportokat, így előszeretettel élnek a sportfogadás lehetőségével is. A többségük viszont sejtésekre alapozva, ösztönösen rakja meg tétjeit, lehet, hogy párszor bejön nekik, de hosszú távon garantáltan pénz nélkül távoznak a kasszáktól. (X)

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

2024. már. 25.

A periódus elejére változékony napokat, a végére (húsvét hétfőt is ideértve) nyárias időt ígér a DO meteorológiai szakértője. Masszívan 20 fok fölötti értékekkel búcsúzik a március, nagyon durva.