Nagy csaták a VI. Steel Darts Openen

spigott - 2022. április 19. 7:30

Közel százötven versenyző részvételével rendezte meg a Dunaújvárosi Darts Club a Dunaújváros Steel Darts Open elnevezésű viadalt a mögöttünk hagyott hétvégén.

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Dunaújváros Steel Darts Open elnevezésű darts versenyt, melyen két napon keresztül adtak egymásnak randevút a sportág szerelmesei a régi Bánki iskola tornatermében.

A pénteki versenynapon hetvenhárom férfi és négy női versenyző vett részt az amatőrök számára kiírt megméretésen, mely végig kiváló hangulatban zajlott, árulta el érdeklődésünkre Körmenyi Mihály főszervező, a Dunaújvárosi Darts Club elnöke. Ami pedig az eredményeket illeti, a férfiak mezőnyében Tonka Pál (Dunaújváros) végzett az első helyen, megelőzve a veszprémi Gyömrei Gergelyt és a szintén veszprémi Illés Istvánt, míg a negyedik helyen a Polgárdiból érkező Jámbor József végzett. A hölgyek versengésében a veszprémi Kolarovszky Mária szerezte meg az első helyet a paksi Adorján Erika és két dunaújvárosi dartsos, Vaskó Anna és Jónás Anikó előtt, míg a pénteki nap legmagasabb kiszállójával a dunaújvárosi Ujvári Dániel (137) büszkélkedhetett.

Körmendi Mihályék elégedetten zárták a viadalt! (Végh Zoltán felvételei)

Az igazolt versenyzők számára megrendezett szombati nyílt versenyen ötvenöt férfi és nyolc női versenyző állt a táblák elé, s ahogy azt sejteni lehetett, az első helyen a válogatott Jehirszky György végzett, két kiskőrösi versenyzőt, Gévai Pétert és Szabó Zsombort megelőzve, míg a negyedik helyen a DDC-s Baranyai Norbert végzett. A legmagasabb kiszállót (120) Vicol Levente (DDC) érte el, míg a legtöbb 180-ast, összesen nyolcat a végső győztes Jehirszky György dobta. A nők versenyén Bokros Vivien (DDC) diadalmaskodott, a második helyen Veres Gréta (Érd), a harmadikon és a negyediken Bozó Zsóka és Bozó Ramóna végzett.

A kétnapos verseny végén fáradtan, de érthetően elégedetten értékelt Körmendi Mihály is, aki elmondta, hogy az elődöntőkre és a döntőkre egyaránt bevonuló zenére jöttek terembe a játékosok, ezzel is emelve a verseny színvonalát, s a szervezőknek az volt a legszebb elismerés, hogy mindenki elégedetten, jó szájízzel távozott a megméretésről.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.