Eltűnés miatt keresik Szappanos János Ferencet (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. május 24. 17:07

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik, a 21 éves férfi megtalálása a cél – és már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata: a szóvivői összegzés szerint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Szappanos János Ferenc kisapostagi lakos ügyében. A 21 éves férfi május 15-én érkezett lakóhelyéről Dunaújvárosba, majd a tömegközlekedési eszközt elhagyva ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról – és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A keresett személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, rövid hajú, barna szemű. Eltűnésekor kék terepmintás hosszú farmernadrágot, fekete kapucnis pulóvert, kék pólót, szürke sportcipőt viselt – továbbá szürke hátizsák volt nála.  

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Szappanos János Ferencet felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!

A segítséget előre is köszöni a rendőrség – azt már csak én teszem újra hozzá, hogy akár már egy megosztás is közelebb vihet a fiatal férfihoz.

UPDATE 05. 25. 16.35 – előkerült a fiatal!

A megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss híradása szerint a hasábjainkon közölt felhívás okafogyottá vált, a a keresett fiatal előkerült.

(Fotó: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Kevesebb a lakástűz, de még mindig nagy pusztítást okoz

Kevesebb a lakástűz, de még mindig nagy pusztítást okoz

2024. okt. 08.

Riasztó statisztikai adatokkal szolgált a Fejér vármegyei helyzetről a katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője: idén már 171 lakás gyulladt ki, egy ember életét vesztette a lángokban – mintegy 1700 négyzetméternyi terület lett a tűz martaléka.

Elkezdődött a tanév, közlekedjünk figyelmesebben!

Elkezdődött a tanév, közlekedjünk figyelmesebben!

2024. szep. 28.

A tanévkezdéssel jelentősen megnövekedett a forgalom az utakon. Idén a Dózsa iskola diákjai csatlakoztak a közterület-felügyelet és a rendőrség munkatársaihoz figyelemfelhívó akció keretében. 

Eltűnt, nagyon keresik Jázmint – segítsen, ha tud róla! (FRISSÍTVE)

Eltűnt, nagyon keresik Jázmint – segítsen, ha tud róla! (FRISSÍTVE)

2024. szep. 25.

A 15 éves fiatal engedély nélkül távozott dunaújvárosi otthonából, nem ment iskolába, és aztán haza se. A rendőrség felhívást tett közzé a kamaszlány eltűnése ügyében – jelentkezzen, ha tud róla, de már egy megosztás is sokat segíthet! (FRISSÍTVE)

Vádat emeltek a bolti szarka ellen

Vádat emeltek a bolti szarka ellen

2024. szep. 24.

Ruhaneműket lopott egy dunaújvárosi áruházból még február elején – az egység vagyonőre buktatta le, pedig az áruvédelmi tikettektől már sikeresen megszabadította zsákmányát. 

Eltűnés miatt keresik Bencét – jelezze, ha tud róla!

Eltűnés miatt keresik Bencét – jelezze, ha tud róla!

2024. szep. 13.

A dunaújvárosi rendőrség kezdett eljárást a fiatal eltűnése miatt, a 16 éves kamasz még augusztus 19-én távozott mezőfalvi otthonából. Jelentkezzen, ha látta vagy tud a hollétéről – de már egy megosztás is sokat segíthet!

Tésztakészítő gépből lábas, márkás pulóverből olcsó pólók

Tésztakészítő gépből lábas, márkás pulóverből olcsó pólók

2024. szep. 09.

Nem tétlenkednek az online csalások elkövetői – és mindig vannak áldozatai a fondorlatos lehúzásoknak. Az alábbi történet során is akadt, aki 1 millió forintot utalt előre, és persze rajta is vesztett.

Jogtalanul használta más az autóját – pedig csak cigiért indult

Jogtalanul használta más az autóját – pedig csak cigiért indult

2024. szep. 06.

Sajnos az ügyészségi összegzésből nem derül ki, milyen kocsit kötött el a vád alá helyezett férfi – pedig biztos van olyan verda, aminek nem tudnék ellenállni.