Eltűnés miatt keresik Szappanos János Ferencet (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. május 24. 17:07

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik, a 21 éves férfi megtalálása a cél – és már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata: a szóvivői összegzés szerint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Szappanos János Ferenc kisapostagi lakos ügyében. A 21 éves férfi május 15-én érkezett lakóhelyéről Dunaújvárosba, majd a tömegközlekedési eszközt elhagyva ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról – és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A keresett személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, rövid hajú, barna szemű. Eltűnésekor kék terepmintás hosszú farmernadrágot, fekete kapucnis pulóvert, kék pólót, szürke sportcipőt viselt – továbbá szürke hátizsák volt nála.  

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Szappanos János Ferencet felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!

A segítséget előre is köszöni a rendőrség – azt már csak én teszem újra hozzá, hogy akár már egy megosztás is közelebb vihet a fiatal férfihoz.

UPDATE 05. 25. 16.35 – előkerült a fiatal!

A megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss híradása szerint a hasábjainkon közölt felhívás okafogyottá vált, a a keresett fiatal előkerült.

(Fotó: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

2022. jún. 24.

Közös közleményt adott ki a  Nemzeti Népegészségügyi Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  – egyelőre négy napon át, hétfőtől csütörtökig él a riasztás. DO-tipp: F O L Y A D É K B E V I T E L!!!

Kész átverés show – most sajnos élőben

Kész átverés show – most sajnos élőben

2022. jún. 22.

Üdülni vágyókat ejtett tévedésbe és károsított meg egy férfi – üzletszerűen elkövetett csalás miatt emeltek vádat ellene. Nem volt túl komoly trükk – mégis működött!

Életet mentett a szénmonoxid-érzékelő Dunaújvárosban

Életet mentett a szénmonoxid-érzékelő Dunaújvárosban

2022. jún. 21.

Egy társasházi lakás fürdőszobájában riasztott a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután Dunaújvárosban. A helyszínre vezényelt lánglovagok magas szénmonoxid-értéket mértek, értesült a DO.

Házibuli után megverte az élettársát egy férfi

Házibuli után megverte az élettársát egy férfi

2022. jún. 20.

Súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat ellene. Brutális történet, na.

Kigyulladt egy társasházi lakás erkélye Dunaújvárosban

Kigyulladt egy társasházi lakás erkélye Dunaújvárosban

2022. jún. 20.

A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet, adata hírül a megyei katasztrófavédelem honlapja. Gyorshír.

Rendőrkézen a futtatók

Rendőrkézen a futtatók

2022. jún. 17.

A négyfős elkövetői kör évekig kényszerített Dunaújvárosban prostitúcióra lányokat, akiktől elvették a bevételt.

Négy nap alatt három egységből lopott – de persze bukó a vége

Négy nap alatt három egységből lopott – de persze bukó a vége

2022. jún. 15.

Három ingatlanból különböző értékeket, készpénzt, de ég egy személyautót is elvitt a városban az a férfi, akinek letartóztatására most tett indítványt a Dunaújvárosi Járási Ügyészség. Kocsmatúra, másképp.