Harisnyatartó fétis: az meg mi?

doszerk - 2022. május 17. 11:29

A lábfétisről már biztosan hallottál. De tudtad, hogy létezik harisnya- és harisnyatartó fétis is? (X) 

A lábfétissel ellentétben nem az adott testrészre, hanem kizárólag a ruhadarabra koncentrál ez a fajta imádat. Járjuk most körbe ezt a témát! 

Harisnyatartó nélkül sehova

A harisnyatartó az egyik legszexibb ruhadarab, amelynek nem csak az esküvőkön és a lánybúcsúkon kell, hogy bérelt helye legyen. Hétköznapokon is bátran lehet viselni őket, de egy randin szinte egyenesen kötelező. Ez a ruhadarab izgalmas, szexi, önbizalommal ruház fel, extrán csinos és a férfiak fantáziáját is egészen biztosan megmozgatja. Vannak azonban, akiket ez az igazán szexi darab mondhatni rabul ejt. Ők a harisnyatartó fétis kissé hóbortos hódolói. 

Ez játszódik le egy harisnyatartó fétissel élőben

Szinte lehetetlen elképzelni, hogy mi játszódik le azok fejében, akik már-már abszurd harisnyatartó imádattal rendelkeznek. A ruhadarab különös istenítése ugyanis néha egészen érthetetlen cselekményekre is sarkallja őket. 

A harisnyatartó fétissel élőket a ruhadarab (viselőjének) látványa hozza szexuális izgalomba, illetve maga a le- és felvétel mozdulata is. Sőt, az is előfordul, hogy magukon is előszeretettel csodálják ezt a kiegészítőt. Egy férfi esetében ez kissé furcsának tűnik, de nőknél teljesen érthető. Ha te is szeretnéd magad extrán izgatónak érezni, válassz egy harisnyatartót a SZEXSHOP.hu női fehérnemű kínálatából!

A harisnyatartó fétis esetében tehát az alábbi cselekvések hozzák izgalomba az adott személyt:

– a harisnyatartó le- és felvétele,
– vagy csak egyszerűen a látványa, viselése,
– az érintése vagy a vásárlása,
– sőt a letépése, szexuális segédeszközként történő használata is 

Amikor a fétis valami többe csap át

A klasszikus harisnyatartó fétis egy fokkal durvább változata, ha a delikvenst a ruhadarab szájba gyömöszölése hozza lázba, vagy éppen a kérdéses fehérnemű segítségével történik meg a partner kikötözése. Ebben már egy csipetnyi (vagy nem is csak egy csipetnyi) BDSM is felfedezhető. 

A harisnyatartó fétis ilyen különleges formája már egészen korán, gyerekkorban is kialakulhat, főleg a férfiak körében. Ebben az esetben megfigyelhető, hogy a fétissel rendelkező csak egy adott típusra reagál kifejezett izgalommal, vagy az egyéb ruhadarabokkal való különös társítását tartja kívánatosnak. 

Így kombináld a harisnyatartót!

Most, hogy már tudod, mit is jelent a harisnyatartó fétis, nézzük meg, mivel érdemes viselni. A legjobb összeállítás a harisnyatartó-ceruzaszoknya-blúz-magas sarkú komplex, amely kicsit “titkárnős” beütéssel rendelkezik. De viselheted egy csinos, szűk miniruhával is. A lényeg, hogy minden esetben magas sarkúval tedd ezt meg!

A harisnyatartó fontos tulajdonsága az anyaga. A csipkecsodák ízléses, finom darabok és képesek a férfiak begerjesztésére is. Tarkítsd fehérneműs fiókod felszerelését egy különleges harisnyatartóval és gyűjtsd be a bókokat!
 

A rovat további hírei: Mozaik

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)
 

DSTV: az ovisok ruhatára

DSTV: az ovisok ruhatára

2024. ápr. 15.

Az öltözködés témájával folytatódik az óvodáskorúak mindennapjait bemutató sorozat. A DSTV összeállításában természetesen nem divattanácsokról hallhatunk, inkább a praktikus és kényelmi szempontok egyensúlya dominál. Hangkép.

A mezőgazdasági gépek és a féltengely

A mezőgazdasági gépek és a féltengely

2024. ápr. 14.

A mezőgazdaságban használt járművek és gépek hatalmas terhelésnek vannak kitéve a mindennapokban. Folyamatos, egész napos használat, amely során akár több tonnát is meg kell mozgatni a monstrumoknak. (X)

DSTV: az ebtelep öregjei

DSTV: az ebtelep öregjei

2024. ápr. 14.

Az Ebrendészeti Telep gazdátlan állatai közül is külön csoporttal foglalkozik a DSTV összeállítása. Azokkal a kutyákkal, amelyek életük utolsó éveikben válnak gazdátlanná – márpedig a rácsok mögötti idős kutyáknak nem sok esélyük van szerető gazdára találni. Hangkép.

DSTV: az Öntelt mackó története

DSTV: az Öntelt mackó története

2024. ápr. 13.

Ikonikus helyszín ikonikus szereplőjével foglalkozik a DSTV összeállítása. Somogyi József alkotása, az Öntelt mackó évtizedek óta a városkép fontos figurája – a szobor történetét Hodik Mónika történész, az Intercisa Múzeum munkatársa elevenítette fel. Hangkép.