Lábbelik, amelyekért a kicsik is odavannak!

doszerk - 2022. május 14. 11:34

“Miért vennék olyan drága cipőt a gyereknek, ha úgyis kinövi?” - Ismerős taktika? Sok szülő így spórol a cipővásárlás során, azonban mélyen belül mindenki tudja, hogy ez nem a legjobb megoldás. (X) 

A gyerek szempontjából nézve legalábbis biztosan nem. Rengeteg márka közül választhatunk, mégis csupán néhány olyan minőségi kínálattal rendelkező márka van ezek között, amelyek valóban gondolnak a kicsikre is. A következő pár sorban most megtudhatod, hogy melyek ezek a különösen strapabíró lábbelik és hogy miért érdemes mellettük dönteni!

Olcsó cipőnek vékony a talpa!

A gyerekek számára első a komfort. Ők nem alkusznak meg ezen a területen. Mozgásban vannak egész nap, éppen ezért, ha kicsit is úgy érzi, hogy az a cipő nem passzol a lábára, akkor nem fogja felvenni. Az olcsó lábbelik nem rendelkeznek azokkal a modern technológiákkal, amelyek hosszú távon kényelmessé tennék a viseletüket. Nem biztosítják a lurkó lába számára a megfelelő tartást és a szellőzőképességük sem minden esetben a legjobb. 

Az átmeneti cipők kiválasztása a szülők számára igen nehéz, hiszen három hónap alatt tulajdonképpen az összes évszak időjárása megmutatkozhat. Tehát a jó gyereklábbeli jól szellőzik, ugyanakkor képes melegen tartani a lábakat.

Hibák, amiket elkövethetünk 

Alacsony minőségű cipő + minőségi talpbetét = kényelem? Nem, nem és nem! Attól, hogy egy jó talpbetétet veszünk az olcsó cipőbe, még nem történik varázslat! Maga a talpbetét nem készteti állandó izommunkára a talpakat, emiatt előfordulhat, hogy ezzel még többet ártunk. 

Na és milyen a gyermek? Ő aztán nem szól, ha kényelmetlen a cipő, mivel az egész napos játék túlságosan is lefoglalja őt. Ha mi nem vesszük észre időben a problémát, akkor lehet, hogy ez deformitásokat is okozhat. Szerencsére 16 éves korig ezeket szépen lehet korrigálni. Ha már egy hosszabb séta is megterhelő a kicsi számára a cipőben, akkor bizony jöhet a csere! 

A LifeStyleShop webáruház Skechers kínálatában nemcsak felnőtt, hanem gyereklábbelikkel is találkozhatunk, így könnyen megelőzhetjük a komforttal kapcsolatos problémákat!

A gyerek cipő és a méret

Honnan tudjuk, hogy nem jó a cipőméret? A kicsi lábbeli állandó viselete a gyerek lábán, a zokni levételét követően szemmel látható, piros foltokat eredményez a lábujjak és a sarkak környékén. Amennyiben a felpróbált darabba még be tudjuk dugni az ujjunkat, akkor elegendő hely marad a lábak számára is. Figyeljünk arra, hogy tartsa a bokát és rugalmas legyen!

Miért a Skechers?

A Skechers kollekciói között az egész család megtalálja, amit keres, így nem kell háromszoros szállítási költséget fizetnünk, amikor mindent máshonnan akarunk beszerezni. A Skechers cipők speciális technológiája, a memory foam, olyan érzést kelt, mintha párnákon szaladgálna a gyermek. A talp formájához igazított, beépített talpbetétek pedig csak még kényelmessé varázsolják számukra a mindennapokat. 
 

 

A rovat további hírei: Mozaik

Legyél környezettudatos, fogyassz vegán borsófehérjét!

Legyél környezettudatos, fogyassz vegán borsófehérjét!

2022. máj. 18.

A növényi proteinek, így a méltán népszerű borsófehérje is, nemcsak a vegánok számára kínál előnyös alternatívát, hanem az allergiában, ételintoleranciában szenvedőknek is. (X)

Harisnyatartó fétis: az meg mi?

Harisnyatartó fétis: az meg mi?

2022. máj. 17.

A lábfétisről már biztosan hallottál. De tudtad, hogy létezik harisnya- és harisnyatartó fétis is? (X) 

DSTV: új helyen a Csomagtartóvásár

DSTV: új helyen a Csomagtartóvásár

2022. máj. 17.

Az új helyszínen is nagy sikert aratott a Csomagtartóvásár programja, derül ki a DSTV összeállításából. Ezúttal a Szabadság úti nagy parkoló biztosított helyszínt a kavalkádnak, a közönség közel 40 árus kincsei közül válogathatott. Hangkép.
 

Tudtad, hogy a csokoládé szinte mindig tökéletes ajándék?

Tudtad, hogy a csokoládé szinte mindig tökéletes ajándék?

2022. máj. 16.

Az ajándékok jolly jokere, a csokoládé segíthet, ha a tökéletes céges, családi vagy baráti ajándék kiválasztása komoly fejtörést okoz számodra. (X) 

Nyárias mutatók, de keddtől lehűlés jön és újra eső

Nyárias mutatók, de keddtől lehűlés jön és újra eső

2022. máj. 16.

Változékony időnk lesz a héten, derül ki a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzéséből; ma még nyárias idő várható, de holnap már lehűléssel számolhatunk, és némi csapadék is lehet. Aztán újra melegedés várható!

Minden, amire egy irodában szükség lehet

Minden, amire egy irodában szükség lehet

2022. máj. 15.

Legyen szó az otthoni feladatok elvégzéséről vagy az irodai munkáról, mindkét esetben fontos, hogy rendezetten tároljuk dokumentumainkat. (X) 

A lakástervezés időszaka

A lakástervezés időszaka

2022. máj. 15.

Amikor az ember megálmodja új lakását, ezen belül hálószobáját, ezernyi szempont járhat a fejében. Mivel mindenki szereti a szépet, így az első kép, amely jellemzően megjelenik a fejünkben, az az esztétikumról szól. (X)