Lábbelik, amelyekért a kicsik is odavannak!

doszerk - 2022. május 14. 11:34

“Miért vennék olyan drága cipőt a gyereknek, ha úgyis kinövi?” - Ismerős taktika? Sok szülő így spórol a cipővásárlás során, azonban mélyen belül mindenki tudja, hogy ez nem a legjobb megoldás. (X) 

A gyerek szempontjából nézve legalábbis biztosan nem. Rengeteg márka közül választhatunk, mégis csupán néhány olyan minőségi kínálattal rendelkező márka van ezek között, amelyek valóban gondolnak a kicsikre is. A következő pár sorban most megtudhatod, hogy melyek ezek a különösen strapabíró lábbelik és hogy miért érdemes mellettük dönteni!

Olcsó cipőnek vékony a talpa!

A gyerekek számára első a komfort. Ők nem alkusznak meg ezen a területen. Mozgásban vannak egész nap, éppen ezért, ha kicsit is úgy érzi, hogy az a cipő nem passzol a lábára, akkor nem fogja felvenni. Az olcsó lábbelik nem rendelkeznek azokkal a modern technológiákkal, amelyek hosszú távon kényelmessé tennék a viseletüket. Nem biztosítják a lurkó lába számára a megfelelő tartást és a szellőzőképességük sem minden esetben a legjobb. 

Az átmeneti cipők kiválasztása a szülők számára igen nehéz, hiszen három hónap alatt tulajdonképpen az összes évszak időjárása megmutatkozhat. Tehát a jó gyereklábbeli jól szellőzik, ugyanakkor képes melegen tartani a lábakat.

Hibák, amiket elkövethetünk 

Alacsony minőségű cipő + minőségi talpbetét = kényelem? Nem, nem és nem! Attól, hogy egy jó talpbetétet veszünk az olcsó cipőbe, még nem történik varázslat! Maga a talpbetét nem készteti állandó izommunkára a talpakat, emiatt előfordulhat, hogy ezzel még többet ártunk. 

Na és milyen a gyermek? Ő aztán nem szól, ha kényelmetlen a cipő, mivel az egész napos játék túlságosan is lefoglalja őt. Ha mi nem vesszük észre időben a problémát, akkor lehet, hogy ez deformitásokat is okozhat. Szerencsére 16 éves korig ezeket szépen lehet korrigálni. Ha már egy hosszabb séta is megterhelő a kicsi számára a cipőben, akkor bizony jöhet a csere! 

A LifeStyleShop webáruház Skechers kínálatában nemcsak felnőtt, hanem gyereklábbelikkel is találkozhatunk, így könnyen megelőzhetjük a komforttal kapcsolatos problémákat!

A gyerek cipő és a méret

Honnan tudjuk, hogy nem jó a cipőméret? A kicsi lábbeli állandó viselete a gyerek lábán, a zokni levételét követően szemmel látható, piros foltokat eredményez a lábujjak és a sarkak környékén. Amennyiben a felpróbált darabba még be tudjuk dugni az ujjunkat, akkor elegendő hely marad a lábak számára is. Figyeljünk arra, hogy tartsa a bokát és rugalmas legyen!

Miért a Skechers?

A Skechers kollekciói között az egész család megtalálja, amit keres, így nem kell háromszoros szállítási költséget fizetnünk, amikor mindent máshonnan akarunk beszerezni. A Skechers cipők speciális technológiája, a memory foam, olyan érzést kelt, mintha párnákon szaladgálna a gyermek. A talp formájához igazított, beépített talpbetétek pedig csak még kényelmessé varázsolják számukra a mindennapokat. 
 

 

A rovat további hírei: Mozaik

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)

DSTV: a gumicsere hetei

DSTV: a gumicsere hetei

2024. ápr. 22.

Amint a hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, itt a gumicsere szezonja, derül ki a DSTV összeállítása. E hetekben érdemes a téli abroncsokat nyári szettekre cserélni – minden további fontos részlet kiderül Matticza Krisztián műhelyében. Hangkép.

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

2024. ápr. 21.

Svájc úthálózata kifejezetten modernnek számít. Az ország minden nagyobb városa megközelíthető autópályán keresztül, csakúgy, mint a látnivalók többsége. (X)