Eltűnés miatt keresik Soós Róbertet (FRISSÍTVE)

doszerk - 2022. június 11. 11:51

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 46 éves Soós Róbert felkutatásában. Egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői összegzésből megtudtuk, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az előszállási éves Soós Róbert ügyében folytat eljárást. A 46 éves férfi 2022. június 8-án délután előszállási otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi átlagos testalkatú, rövid, fekete hajú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Soós Róbertet felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

UPDATE 06. 14. 9.23 – okafogyottá vált a felhívás

Új fejleményről tudósított a megyei főkapitányág friss közleménye. A kommunikációs szolgálat jelzése szerint a felhívás okafogyottá vált, a keresett férfit megtalálták.

A rovat további hírei: Sziréna

Monty Python a szerelőműhelyben

Monty Python a szerelőműhelyben

2022. júl. 01.

Kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége a vád, amióta olvastam a sztorit, azon agyalok, hogy na, vannak persze zseniális trükkök, de ezt mégis hogyan? Mit hitt, nem veszik észre?

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

2022. jún. 30.

Magát a mobilszolgáltató ügyintézőjének kiadva ejtett tévedésbe 17 személyt egy férfi és egy nő – vádat emeltek ellenük. 6 milliós tényleges kárt okoztak, derül ki az ügyészségi summázatból.

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

2022. jún. 29.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a férfi eltűnése miatt – itt a felhívás, és a szokásos szelíd nógatás: már egy megosztás is közelebb vihet Győr Balázshoz.

 

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

2022. jún. 28.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki Fejér és Pest megye több településén árult drogot. 

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

2022. jún. 27.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a 18 éves pusztaszabolcsi lány eltűnése miatt. Jelentkezzen, ha látta – és egy megosztás is segíthet!

Súlyos baleset az M6-os sztrádán

Súlyos baleset az M6-os sztrádán

2022. jún. 26.

Két személyautó ütközött össze Rácalmásnál szombaton késő délután – személyi sérülés is történt, sokáig egy sávon haladt az autópálya forgalma a Pécs felé tartó oldalon.

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

Meteo extra: harmadfokú riasztás hétfőtől

2022. jún. 24.

Közös közleményt adott ki a  Nemzeti Népegészségügyi Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság  – egyelőre négy napon át, hétfőtől csütörtökig él a riasztás. DO-tipp: F O L Y A D É K B E V I T E L!!!