Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

Öcaline - 2022. június 29. 8:23

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a férfi eltűnése miatt – itt a felhívás, és a szokásos szelíd nógatás: már egy megosztás is közelebb vihet Győr Balázshoz.

 

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői felhívás szerint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást az ismeretlen helyen tartózkodó Győr Balázs eltűnése ügyében.
A bejelentés szerint a 71 éves dunaújvárosi férfi hétfőn reggel 6 óra 30 perc körüli időben távozott ismeretlen helyre dunaújvárosi otthonából, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Győr Balázs hozzávetőleg 165 centiméter magas, vékony testalkatú, őszes hajú – különös ismertetőjegye, hogy járása lassú, csoszogó.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Győr Balázst felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510-es telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

A segítségüket előre is köszönik – azt újra hozzáteszem, hogy már egy megosztás is segítséget nyújtha az eltűnt férfi felkutatásához!

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Ittasan balesetezett a Papírgyári úton

Ittasan balesetezett a Papírgyári úton

2022. aug. 06.

Nem véletlenül vezetett figyelmetlenül az előtte haladó kocsinak ütköző jármű vezetője. Személyi sérülés ugyan nem történt a péntek délutáni balesetben, de a vétkes sofőr ittasan ült a volán mögé, értesült a DO.

Kifosztotta áldozatát – másfél órán belül elcsípték

Kifosztotta áldozatát – másfél órán belül elcsípték

2022. aug. 04.

Nagyon gyorsan elkapták a dunaújvárosi rendőrök azt a férfit, aki megütötte áldozatát, majd elvette mobiltelefonját. Kifosztással vádolják, értesült a DO.

Bréking: két motoros ütközött, teljes útzár a 6-os főúton (FRISSÍTVE)

Bréking: két motoros ütközött, teljes útzár a 6-os főúton (FRISSÍTVE)

2022. aug. 04.

Adony térségében történt a baleset még 6 óra előtt, sérültekről egyelőre nem érkezett jelentés. A balesettel érintett szakaszt teljesen elzárták a közlekedők elől. Gyorshír. (FRISSÍTVE)

Figyelem, nagy a tűzveszély a kánikulában!

Figyelem, nagy a tűzveszély a kánikulában!

2022. aug. 03.

Az elmúlt hetek – sőt, hónapok – csapadékmentes időjárása lényegében folyamatos veszélyhelyzetet okoz: akár egy pillanatnyi figyelmetlenség, egy szikra vagy eldobott csikk is nagy pusztítást okozó tüzekhez vezethet. Több elrettentő példa is figyelmeztet a veszélyre.

Magyar kocsi, török csempész, afgán utasok

Magyar kocsi, török csempész, afgán utasok

2022. júl. 29.

Nemzetközi viszonylat a Pentele hídon: török embercsempész szaladt a rendőrök karjaiba, tizenegy afgánt szállított, értesült a DO.

Foglalkoztatása során próbált megszökni egy fogoly

Foglalkoztatása során próbált megszökni egy fogoly

2022. júl. 28.

Nem jött össze a mesterterv, már a telep területén elcsípték, derül ki az esetet taglaló ügyészégi összegzésből.

DSTV: a hőség veszélyei

DSTV: a hőség veszélyei

2022. júl. 28.

A tikkasztó kánikulával és a hőségriasztással foglalkozik a DSTV összeállítása. A nagy meleg egészségvédelmi és baleset-megelőzési tudnivalóiról Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, a katasztrófavédelem helyettes szóvivője adott tájékoztatást. Hangkép.