A kerti tárolók nem kizárólag a kerttel rendelkezőknek nyújtanak segítséget

doszerk - 2022. július 15. 18:17

A kerti tárolók nem feltétlen csak a kerttel rendelkezőknek nyújtanak hathatós segítséget. A tároló, nevéből eredően is számtalan formában tudja segíteni a lakásban élőket is. (X) 

Akik pedig egy teraszon vagy erkélyen rendeznek be egy kis veteményest, számukra is biztosan lesz mit ezekben a dobozokban elrejteni. De vegyük először alapul a kertes házak lakóit.

Tavasztól őszig rengeteg a kerti munka

Számukra a kert nemcsak a felhőtlen kikapcsolódás színtere, hanem a tavasz beköszöntével egészen az őszi, téli, illetve a hideg hónapokig tengernyi munka vár rájuk. Még azoknak is, akik nem szeretnek ültetni, veteményezni, valamelyest kell a kerttel foglalkozniuk, mert füvet nyírni mindenhol kell, a kártevőktől meg kell védeni a házat, a kertet.

A Curver-Lifestyle kerti tárolói számtalan színben, méretben és formában várják a különböző igényű érdeklődőket. A bőséges kínálat lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki az adott területéhez és vágyaihoz, no meg az ízlésvilágához mérten tudjon választani a tárolók közül.

A tárolók sokrétűsége

A kerti tárolók azért nagyszerű találmányok, mert egyben kerti bútorként is funkcionálnak. Lehet kapni támla nélküli változatokat, amelyekre párnát rátéve olyan, mintha egy hokedlin ülnénk. Választhatunk kerti ládát is, ezek már nagyobb tárolók és vannak támlás darabok is, amelyek már önálló kerti bútorként is megállják a helyüket, mint gyönyörű kerti padok.

A következő kategória a méretet illetően egy újabb ugrás és ezek valójában nem is tárolók már, hanem kisebb vagy nagyobb kerti szekrények, amelyek azért még mindig elférnek egy teraszon vagy balkonon is. 

Újdonság a tárolók között a grillasztal verzió. Ez egy olyan különlegesség, mely alul tároló, vagyis inkább kisszekrény, felül pedig asztalként funkcionál. Oldalt kisebb tartók vannak kialakítva, amelyekre még akasztani is tudunk például konyharuhát.

A kerti tárolók azért nagyszerű bútordarabok, mert napközben funkcionálhatnak egyrészt kerti bútorként, másrészt szerszámtárolóként és amikor már nincs szükségünk az adott eszközre vagy pedig este, mikor már vége a kerti beszélgetéseknek, pihenésnek, egy mozdulattal elpakolhatjuk a belső rekeszekbe takarókat és párnákat.

Kifogástalan minőség

Mivel a kerti bútorok zömében kint kell, hogy maradjanak télen is (a tárolók szintúgy), ezért a minőség a legmagasabb szintű kell, hogy legyen. Az ember nem egy szezonra vásárolja a bútorait, évekig ki kell, hogy szolgáljanak minket.

A Keter és a Curver márkanevek a garancia arra, hogy ezek a műanyag bútorok állják a sarat, azaz az esőt, havazást, fagyot, viharokat, valamint a szélsőséges időjárási elemeket, az UV-sugárzást is beleértve. Nagyon népszerű napjainkban a műrattan kategória, amely, mint ahogy a neve is sejteti, rattan hatású, de mégsem az, ennek minden előnyével.

Ugyanis a rattan szálasodik, és mivel fa alapanyag, ezért rendszeres kezelést igényel. A műrattan viszont minimális karbantartást kér, viszont kinézetre olyan gyönyörű, mintha fa bútor lenne. Érdemes tenni vele egy próbát.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Küszöbön a nyár, adott a lehetőség: hűsöljünk a város szökő- és ivókútjainál!

Küszöbön a nyár, adott a lehetőség: hűsöljünk a város szökő- és ivókútjainál!

2024. máj. 30.

A korsós lány, az Öntelt mackó vagy a Vízivirág – csak néhány azok közül az emblematikus szökőkutak közül, amelyek a városunk köztereit díszítik, és a korábbi évekhez hasonlóan a tavasz utolsó hónapjában életre keltek. 

Gyermeknapi rajzverseny sok-sok ajándékkal

Gyermeknapi rajzverseny sok-sok ajándékkal

2024. máj. 29.

Dunaújvárosban nagy hagyománya van a DLSZ által szervezett gyermeknapi rajzversenyeknek. A program idén is folytatódott: 11 egyedülálló rajz díszíti a Kultik Mozi előtti teret, főszerepben a szabadtéri sportolás élményeivel. 

Mi határozza meg a gyémánt minőségét?

Mi határozza meg a gyémánt minőségét?

2024. máj. 29.

A gyémánt keletkezése nagyon sokáig tart, általában 1-3,3 milliárd évesek a felszínre került darabok. A tudósok majd 200 éve kísérleteznek a mesterséges előállításával, és először 1953-ban sikerült szintetikusan létrehozni. (X)

DSTV: mindent a gyermekekért (galériával)

DSTV: mindent a gyermekekért (galériával)

2024. máj. 29.

A gyermeknapra időzítve avatták fel a Bocskai utcai új játszóteret, derül ki a DSTV összegzéséből. Ezt korábban ígérte meg a terület két önkormányzati képviselője – most valóra váltották, múlt pénteken színes kavalkád csalogatta a családokat! Meséljenek a képek is! 

Huszonnyolc játszóterünk van, nagy többségük napvitorlával üzemel

Huszonnyolc játszóterünk van, nagy többségük napvitorlával üzemel

2024. máj. 28.

A tavasz nagyon sok mindennek a szezonját hozta el, többek között a játszóterekét is. Városunkban most huszonnyolc játszóteret készítettek fel a gyerkőcök fogadására, többségükbe pedig napvitorlát helyeznek a homokozók fölé. 

A medencék, jakuzzik vízkezelése

A medencék, jakuzzik vízkezelése

2024. máj. 28.

A kikapcsolódás központja a családi házakban ma már egyre inkább a kertre tevődik át, itt pedig a sütőhelyek, a kiülők és más pihenési-szórakozási lehetőségek kialakításával járulhatunk hozzá a rekreációhoz. (X)

Parázs-Varázs, gyermeknap: sikerszéria a Szalki-szigeten (galériával)

Parázs-Varázs, gyermeknap: sikerszéria a Szalki-szigeten (galériával)

2024. máj. 27.

Nagy tömeget vonzott és kegyetlenül jól sikerült a kavalkád, amit idén is vétek lett volna kihagyni – írom ezt úgy, hogy vasárnap reggelre de facto leszakadt a jobb lábam. Címszavas és hiperszubjektív beszámoló jön, kapaszkodjatok. És -nak.