Rutinos hálóőrt igazolt a DFC

spigott - 2022. július 21. 7:30

Nagyon komoly élvonalbeli tapasztalattal bíró kapussal erősítette meg 2022/2023-as játékoskeretét a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Kép: DFC

Hegedűs Lajos személyében rutinos hálóőrrel erősítette meg keretét a Dunaújváros DF labdarúgó csapata, derült ki az együttes hivatalos közösségi oldalán megjelent közleményéből. A 34 éves játékos szerepelt a Bodajk, a Siófok, a Pécs gárdájában, 2010 és 2016 között az MTK, majd a 2016 és 2020 között a Puskás Akadémia vezéregyénisége volt, s teljesítményére a válogatottnál is felfigyeltek, több alkalommal volt tagja nemzeti együttesünk keretének is. Az elmúlt két évben a Paks, majd a Szolnok gárdáját erősítette, utóbbitól érkezett Dunaújvárosba, s mint azt dr. Dobos Barna klubigazgató elmondta, a DFC gárdájánál is meghatározó játékossá kell válnia.

– Lajos képességeivel minden futballkövető ember tisztában van. Neve mellé közel kétszázötven első osztályú mérkőzés íródik. Többek közt az MTK-nak és a Puskás Akadémiának is meghatározó játékosa volt, Dunaújvárosban is hasonló feladata lesz. Szerződtetésével tovább erősödött keretünk.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.