Bréking: rendőrségi felhívás – nagyon keresik Molnár Jánost (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. augusztus 17. 10:31

Az idős, demenciától is sújtott férfi tegnap vagy ma korán reggel tűnt el dunaújvárosi otthonából. Aki látta, jelentkezzen – és persze már egy megosztással is segíthet mindenki. (FRISSÍTVE)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Molnár János eltűnése ügyében – az 1944-es születésű, sajnos súlyos demenciában is szenvedő férfi kedden 18 óra és ma reggel 7 óra között tűnt el dunaújvárosi otthonából, azóta nem adott életjelet magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre.

A 78 éves férfi 172 centiméter magas, közepes testalkatú, haja őszes. Különös ismertetőjeléről nem kaptunk információt, ám első közlésünkhöz mérten új és fontos tényező, hogy eltűnésekor fekete melegítőnadrágot, kék hosszú ujjú felsőt, valamint fekete, zárt orrú műanyag papucsot viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Molnár Jánost felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, hívja a 25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 A segítséget előre is köszönik – azt már csak én teszem hozzá, hogy már egy megosztás is közelebb vihet az eltűnt bácsihoz!

UPDATE 08. 18. 9.20 – előkerült az eltűnt bácsi!

Friss tájékoztatással szolgált a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata, híradásuk szerint a fenti felhívás okafogyottá vált, a keresett személy szerencsére előkerült.

(Fotó: Dunaújvárosi Rendőrkapitányság)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Elfogták a pincefeltörőt

Elfogták a pincefeltörőt

2024. ápr. 24.

A dunaújvárosi rendőrök hallgatták ki gyanúsítottként a 41 éves férfit. Egy Római körúti helyiséget tört fel, több százezer forintos kárt okozott, értesült a DO. Sokra nem vitte a zsákmánnyal.

Újra életet mentett a szénmonoxid-érzékelő a városban

Újra életet mentett a szénmonoxid-érzékelő a városban

2024. ápr. 22.

Társasházi lakásban támadt a "néma gyilkos", ráadásul egy gyermek életét fenyegette – szerencsére az érzékelő időben jelzett, nem történt személyi sérülés.

Táblákkal hívják fel a figyelmet a kutyákra leselkedő veszélyre!

Táblákkal hívják fel a figyelmet a kutyákra leselkedő veszélyre!

2024. ápr. 21.

Nagy felháborodást keltett városunkban a közelmúltban az a hír, hogy a felső Duna-parton mérgező kutyaeledeleket találtak, olyanokat, amelyekbe szúrós eszközöket rejtettek el. 

Késsel raboltak ki egy dohányboltot – vádat emeltek a trió tagjai ellen

Késsel raboltak ki egy dohányboltot – vádat emeltek a trió tagjai ellen

2024. ápr. 19.

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt járt el az ügyészség a tavaly augusztusi bűntett elkövetői ellen. Egy doboz cigaretta lett a zsákmány, derül ki az ügyészégi összegzésből.

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

2024. ápr. 15.

Dunaújvárosi társasházi lakásban is a szénmonoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra vasárnap. Nem ez volt az egyetlen eset aznap a vármegyében, szerencsére nem történt személyi sérülés, értesült a DO.

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

2024. ápr. 11.

Dunaújvárosi helyzetkép is színesíti a Zsaru Magazin húsvéti körképét – a város közútjain végzett ellenőrzésekről Kőhalmi László főtörzszászlós, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának helyettes vezetője számolt be.

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

2024. ápr. 10.

Ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét a dunaújvárosi rendőrök. Elektromos kerékpárral közlekedő hölgyet sodort el, megállás nélkül koccolt a helyszínről, értesült a DO. Egy megosztás is közelebb vihet hozzá!