Bréking: rendőrségi felhívás – nagyon keresik Molnár Jánost (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. augusztus 17. 10:31

Az idős, demenciától is sújtott férfi tegnap vagy ma korán reggel tűnt el dunaújvárosi otthonából. Aki látta, jelentkezzen – és persze már egy megosztással is segíthet mindenki. (FRISSÍTVE)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Molnár János eltűnése ügyében – az 1944-es születésű, sajnos súlyos demenciában is szenvedő férfi kedden 18 óra és ma reggel 7 óra között tűnt el dunaújvárosi otthonából, azóta nem adott életjelet magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre.

A 78 éves férfi 172 centiméter magas, közepes testalkatú, haja őszes. Különös ismertetőjeléről nem kaptunk információt, ám első közlésünkhöz mérten új és fontos tényező, hogy eltűnésekor fekete melegítőnadrágot, kék hosszú ujjú felsőt, valamint fekete, zárt orrú műanyag papucsot viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Molnár Jánost felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, hívja a 25/510-510 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 A segítséget előre is köszönik – azt már csak én teszem hozzá, hogy már egy megosztás is közelebb vihet az eltűnt bácsihoz!

UPDATE 08. 18. 9.20 – előkerült az eltűnt bácsi!

Friss tájékoztatással szolgált a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata, híradásuk szerint a fenti felhívás okafogyottá vált, a keresett személy szerencsére előkerült.

(Fotó: Dunaújvárosi Rendőrkapitányság)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

2022. nov. 22.

Újév napjára időzítette a bűncselekményt egy férfi, előbb veréssel fenyegetett, majd kirabolt egy 15 éves kamaszt. Most emeltek vádat ellene, és többszörös visszaesőként komoly büntetésre számíthat, értesült a DO.