Jubilál és újra kipakol a Csomagtartóvásár

Öcaline - 2022. augusztus 10. 7:23

Egyéves születésnapját ünnepli, bensőséges jubileumra készül és persze a sokadalom vendégeit is várja szombaton a Csomagtartóvásár és Bolhapiac. Hangkép és kedvcsináló itt!

Az Újtelepen szárba szökkent akció részleteiről és koncepciójáról a DSTV kamerája előtt beszéltek az alapítók – lásd fentebb –, de az elmúlt esztendő tapasztalatainak értékelése mellett fontos, hogy már javában tartanak a következő, augusztus 13-án, szombaton 9-12 óra között esedékes kipakolás előkészületei. 

Ráadásul a mini jubileum alkalmából szeretnének kedveskedni árusaiknak s vásárlóiknak is, árulta el Coletti Éva, a közösségi kezdeményezés egyik ötletgazda-főszervezője. Az árusok között kisorsolnak egy, az Angyalkürtős által készítendő születésnapi tortát, a vásárlók számára pedig külön tombola akciót hirdettek. A helyszín természetesen a volt újtelepi iskola – jelenleg Waldorf Gimnázium – udvara lesz a Móra Ferenc utca, a Jókai Mór utca és a Vak Bottyán utca találkozásánál. A kínálatot az Angyalkürtős csapata is színesíti, és természetesen visszatérő vendégként vesznek részt a vásárban a Dunaújvárosi Állatvédők (DÁV) aktivistái is. Fontos tudnivaló, hogy a közelben a parkolás biztosított. 

Remek kínálat, remek hangulat, családi eseménynek is kiváló kincsvadászat – kalandra fel, irány a Csomagtartóvásár!

(Archív fotó: Végh Zoltán)

 

A rovat további hírei: Mozaik

Mozgalmas nyitány után napsütéses, szép napok

Mozgalmas nyitány után napsütéses, szép napok

2022. okt. 03.

Megkésve bár, de csak beköszön az indián nyár időszaka a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint. A hűvöskés reggelek után nap közben már 20 fok feletti értékeket mérhetünk, kellemes napsütéssel.

DSTV: ízélmények az egyetemen

DSTV: ízélmények az egyetemen

2022. okt. 02.

Izgalmas kihívásról tudósít a DSTV összeállítása. Az egyetem hallgatói önkormányzata rendezte sportnap berkein belül mérettek meg a hallgatók a napokban – s szép hagyományokat folytatva főzőverseny keretében. Hangkép.
 

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

2022. okt. 01.

Színes forgataggal tért vissza az elmúlt években elmaradt Móricz-piknik, derül ki a DSTV összegzéséből. Az iskola udvarán rendezett közösségi program ezúttal is nagy siker volt mind a nebulók, mind a szülők körében. Hangkép és galéria itt!

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

2022. szep. 29.

Közismert és közkedvelt forgatagról tudósít a DSTV összeállítása. A nyári szünet után újra a Szalki-sziget adott otthont a Dunai Kincses Kert helyi termelői piac és kézműves vásár kavalkádjának – a szokott színvonalon és sikerrel. Hangkép.

Lételemed a változás?

Lételemed a változás?

2022. szep. 26.

Vannak emberek, akik imádják az állandóságot, akiknek a kiszámíthatóság a fontos. Akik akkor érzik jól magukat, amikor minden a megszokott mederben halad. (X)

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

2022. szep. 26.

Egymást érik a frontok a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét közepén lehet egy kis szünet, de a végére megint bőven kapunk az égi áldásból.

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

2022. szep. 25.

A munkavédelmi ruházat viselése számtalan munkakörben nemcsak törvényi előírás miatt szükséges, hanem valóban életünket, egészségünket védi. (X)