Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

spigott - 2022. augusztus 9. 17:30

Remek hangulatú viadallal ért véget az Újvárosi Darts Liga egyéni versenye a Munkásművelődési Központban a mögöttünk hagyott hétvégén.

Kép: DO-archív

Ahogy azt már megszokhattuk, a Munkásművelődési Központ aulájában adtak egymásnak randevút a darts sportág helyi és vidéki szerelmesei a mögöttünk hagyott hétvégén. Az Újvárosi Darts Liga (ÚDL) negyedik, utolsó fordulójában harminchat férfi, valamint öt női versenyző vágott neki a küzdelmeknek, árulta el érdeklődésünkre Körmendi Mihály, a viadalt szervező Dunaújváros Darts Club (DDC) elnöke.

A végig remek hangulatú megméretésen a férfiaknál Gévai Péter (Kiskőrös) diadalmaskodott, megelőzve Erdős Andort (DDC), valamint Szabó Zsombort (Kiskőrös), míg a hölgyek mezőnyében Csorvási Andrea (Dunavecse) diadalmaskodott a kiskőrösi Kispataki Szilvia, valamint a DDC-s Bokros Vivien előtt. Ami pedig az összesített versenyt illeti, Gévai Péter itt sem talált legyőzőre, Baranyai Norbert (DDC) és a szintén dunaújvárosi Győri Tamás előtt.

Az egyéni viadal tehát befejeződött, ám az Újvárosi Darts Liga ezzel még nem ért véget, ugyanis október 22-én egy páros versennyel zárják az ÚDL idei kiírását, míg decemberben a hagyományos Whisky Kupával búcsúznak el az esztendőtől a sportág helyi kedvelői.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.