Nyári hangulat a körmökön is

doszerk - 2022. augusztus 10. 16:45

Az idei nyár igazán bolondos és vidám, a szabad fesztiválok, a kötetlen tengerparti nyaralások időszaka, s ez az örömteli, friss hangulat a nyári körömdíszítésekben is megmutatkozik. (X)

Válassz te is neon árnyalatokat vagy izgalmas nyári mintákat! 

Ínycsiklandó koktélok és medencés bulik

A nyár mindenkinek mást jelent, de az egészen biztos, hogy a szabadság, a felhőtlen szórakozás, a vidám, harsogó színű italok és a nagy csobbanások mindenki számára ezt az évszakot idézik meg. 

A StudioFlash géllakkjaival pontosan ezt az életérzést varázsolhatod a körmeidre, s most kapsz néhány izgalmas tippet is arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes ezt megtenni. De arra vonatkozólag is olvashatsz néhány tanácsot, hogy milyen körmökkel érdemes a nyaralásra készülnöd. Nézzük!

“Nyár van, alig fürdőruhában…”

Az élénk árnyalatok és az intenzív neon színek a nyár tökéletes kellékei, remekül illenek mindenhez, amiért ilyenkor dobog a szívünk: a csinos bikiniben lejtett flörtökhöz és a vad, tombolós fesztiválokhoz is. 

Míg utóbbihoz akár bátran bevállalhatjuk a nem mindennapi körömhosszt vagy formát, ha inkább nyaraláshoz keressük a tökéletes körmöket, érdemes némileg visszafogottabb stílust képviselni. Ezzel ugyanis sokkal biztosabbra mehetünk, hogy az út alatt nem esik semmi baja a körmeinknek. 

Az utazás alatt hasonló okokból érdemes kerülni a sérülékeny vagy könnyen lepotyogó díszeket is, hiszen ez az időszak nem szabad, hogy elromoljon csak azért, mert nem tudja senki rendbe hozni a sérült díszítést. Hacsak nem a körmösöddel együtt utazol, inkább maradj némileg szolidabb változatnál, ami végig tökéletes marad!

Tökéletes választás, ha több neon színből készülnek a nyaralós körmeid, vagy egy gyönyörű ombre megoldással elégíted ki akár a csillogás utáni vágyaidat is. Készülhetnek ezekre virágminták például zselével, de hajózáshoz a bátrak kérhetnek matrózos mintákat, akár csíkos kivitelben is, vagy szép óceánkékben, hajós motívumokkal díszítve. Ne feledkezzünk meg a kagylókról, halakról, tengeri csillagokról sem, hiszen gyönyörű díszítések születhetnek ezekből is, ráadásul remekül passzolnak a tengerparti nyaraláshoz is.

A tenger sokféleképpen megihlethet!

A festett mintákkal egy hozzáértő körmös keze alatt rengeteg csodás dolog születhet, mit szólnál például egy sellőhöz, delfinhez vagy lábnyomhoz a homokos parton? A képek úgy is elkészülhetnek, hogy külön minden egyes körmön szépen mutatnak, egymás mellé téve pedig egy nagyobb képet alkotnak. A neon színekhez remekül passzol egy kis retro hangulat is, de nagyon jó ötleteket hozhatnak a világító fényzselék is, amit biztosan imádni fogsz az esti séta közben vagy a tánctéren.

Ha nem szeretnél neonban pompázni, a kék, a homok, a rózsaszín, a fehér is olyan harmonikus és persze nyaralós hangulatot varázsolhat a körmeidre, hogy alig várod majd a napot, hogy végre indulhassatok!

A rovat további hírei: Mozaik

Mozgalmas nyitány után napsütéses, szép napok

Mozgalmas nyitány után napsütéses, szép napok

2022. okt. 03.

Megkésve bár, de csak beköszön az indián nyár időszaka a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint. A hűvöskés reggelek után nap közben már 20 fok feletti értékeket mérhetünk, kellemes napsütéssel.

DSTV: ízélmények az egyetemen

DSTV: ízélmények az egyetemen

2022. okt. 02.

Izgalmas kihívásról tudósít a DSTV összeállítása. Az egyetem hallgatói önkormányzata rendezte sportnap berkein belül mérettek meg a hallgatók a napokban – s szép hagyományokat folytatva főzőverseny keretében. Hangkép.
 

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

2022. okt. 01.

Színes forgataggal tért vissza az elmúlt években elmaradt Móricz-piknik, derül ki a DSTV összegzéséből. Az iskola udvarán rendezett közösségi program ezúttal is nagy siker volt mind a nebulók, mind a szülők körében. Hangkép és galéria itt!

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

2022. szep. 29.

Közismert és közkedvelt forgatagról tudósít a DSTV összeállítása. A nyári szünet után újra a Szalki-sziget adott otthont a Dunai Kincses Kert helyi termelői piac és kézműves vásár kavalkádjának – a szokott színvonalon és sikerrel. Hangkép.

Lételemed a változás?

Lételemed a változás?

2022. szep. 26.

Vannak emberek, akik imádják az állandóságot, akiknek a kiszámíthatóság a fontos. Akik akkor érzik jól magukat, amikor minden a megszokott mederben halad. (X)

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

2022. szep. 26.

Egymást érik a frontok a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét közepén lehet egy kis szünet, de a végére megint bőven kapunk az égi áldásból.

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

2022. szep. 25.

A munkavédelmi ruházat viselése számtalan munkakörben nemcsak törvényi előírás miatt szükséges, hanem valóban életünket, egészségünket védi. (X)