Dunaújváros Hetilap

"Csatlakozz hozzánk, és lépj be a Nyugdíjas Pedagógusok Klubjába!"

doszerk - 2022. szeptember 18. 7:27

"Kedves nyugdíjas pedagógus kolléga! Kedves óvónők, tanítók, tanárok, és minden oktatást segítő munkatárs! Csatlakozzatok körünkhöz!" Felhívás.

A pedagógus a tudás átadásának, a nevelésnek, az emberformálásnak szenteli életét. Életeleme az emberi kapcsolatok építése, ápolása. Mindez megszakad a dolgos munkásévek végén.
Célunk, hogy a felszabadult idő egy részében sok-sok közösen kialakított program megszervezésével tartalmas időtöltést kínáljunk a nyugalomba vonult kollégáknak, hozzátartozóiknak. Meghívott vendégeink, bel-és külföldi kirándulások, ünnepeink, hagyományaink, a város kulturális életébe való bekapcsolódás, főzőcskék és a kialakult baráti kapcsolatok jó közösséggé formáltak bennünket.
Nem vagyunk kevesen, hiszen a 25 év alatt létszámunk 80-100 fő között mozog (fotónk nem teljes) de szeretnénk, ha még több kolléga megtalálná nálunk azt a közösséget, mely jól kiegészítheti a szülő, nagyszülő, dédszülő nyújtotta örömöket vagy feloldhatja a magányosság érzését. Nyitottak vagyunk.
Elérsz bennünket minden hónap második csütörtökjén az MMK (Munkásművelődési Központ 2400 Dunaújváros Apáczai Csere János 11.) 1. emelet 108-as teremében 14.00-15.00-óráig, ahol ügyeletet, vezetőségi megbeszélést tartunk.
Ha úgy döntesz, te is szeretnél közénk tartozni, minden hónap harmadik csütörtökjén 15.00-17.00 óra között megtalálsz bennünket az MMK (Munkásművelődési Központ 2400 Dunaújváros Apáczai Csere János 11.) földszinti színháztermében. 

Várunk szeretettel! 
 
Dunaújvárosi Nyugdíjas Pedagógusok Klubja
 

A rovat további hírei: Közélet

DSTV: cipősdobozban az ajándékok

DSTV: cipősdobozban az ajándékok

2022. dec. 02.

Idén is folytatja népszerű karácsonyi kezdeményezését a Baptista Szeretetszolgálat, derül ki a DSTV összeállításából. A cipősdoboz akcióhoz a helyi Duna Plazma centrum is csatlakozott –  gyűjtőpontként segítik az országos programot. Hangkép.
 

A térség vezetőivel egyeztet a Dunaferr ügyéről Pintér Tamás

A térség vezetőivel egyeztet a Dunaferr ügyéről Pintér Tamás

2022. dec. 01.

A környékbeli települések vezetőit, országgyűlési képviselőit hívja egyeztető megbeszélésre Pintér Tamás polgármester. A téma a Dunaferr helyzete, hiszen a vasmű működése nem csak dunaújvárosiakat érintő kérdés, legalább annyira érinti a városunk vonzáskörzetét is. A tervezett megbeszélést sajtótájékoztatón jelentette be a polgármester.

DSTV: rezsifórumot rendezett a Párbeszéd

DSTV: rezsifórumot rendezett a Párbeszéd

2022. dec. 01.

A téli időszak átvészelése volt a témája a Városháza dísztermében tartott eseménynek, derül ki a DSTV összegzéséből. A fórumon elhangzott: a cél a lakossági terhek csökkentése, a kapcsolódó környezetbarát, energiahatékony beruházások és fejlesztések támogatása. Hangkép.
 

Igazgatási szünet lesz a Városházán

Igazgatási szünet lesz a Városházán

2022. nov. 30.

A város hivatalos honlapján jelent meg összegzés a december 22-én kezdődő, és egészen január 8-ig tartó pauzáról. Ügyfélfogadás nem lesz, csak az Anyakönyvi Hivatal üzemel, ügyeleti rendben.

Közösségi lombgyűjtésre invitálják a városlakókat

Közösségi lombgyűjtésre invitálják a városlakókat

2022. nov. 29.

Az őszi-téli időszak bár szép, megannyi munkával is felelősséggel jár. Szemmel látható, hogy megannyi lehullott falevéltől kell megszabadítani az utcákat – ebben kéri a városlakók közreműködését az önkormányzat. Felhívás.

DSTV: ünnepelt a Dunaferr Repülőklub

DSTV: ünnepelt a Dunaferr Repülőklub

2022. nov. 29.

A létesítmény fennállásának 70 éves évfordulóját ünnepelte a Dunaújvárosi Repülőtér, derül ki a DSTV összegzéséből. A jeles jubileumra szervezett ünnepséget a Dunaferr Repülőklub a napokban. Hangkép.

Rekordnapi adomány a Máltai Játszótérnek a Duna Plazmától

Rekordnapi adomány a Máltai Játszótérnek a Duna Plazmától

2022. nov. 28.

Nemes gesztus és kitűnően hasznosuló adomány: a Duna Plazma centruma Halloween tematikára rendezett extra napja nyomán fordíthatott több mint 200 ezer forintos támogatást eszközfejlesztésre a Máltai Játszótér!