Elkötött bringa gazdáját keresik – segítsen, ha tud!

Öcaline - 2022. szeptember 10. 8:13

A dunaújvárosi rendőrök kérték a lakosság segítségét – ezúttal egy, vélhetően bűncselekmény nyomán lefoglalt kerékpár jogos tulajdonosát szeretnék megtalálni. Jelentkezzen, ha felismeri – de már egy megosztás is segíthet!

Felhívással fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői összegzés szerint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei egy 33 éves férfit igazoltattak július 29-én 21 óra 45 perckor a Vasmű úton. A férfinél egy férfi kerékpárt találtak, amelynek eredetével nem tudott elszámolni – a jármű feltételezhetően bűncselekményből származik. 

A feltételezett elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, és vele szemben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást kezdtek.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható kerékpárt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Jelentkezzen, ha felismeri a bringát, vagy tudja, ki a gazdája – de már egy megosztás is közelebb vihet a kerékpár jogos tulajdonosához.

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

2022. nov. 22.

Újév napjára időzítette a bűncselekményt egy férfi, előbb veréssel fenyegetett, majd kirabolt egy 15 éves kamaszt. Most emeltek vádat ellene, és többszörös visszaesőként komoly büntetésre számíthat, értesült a DO.