Eltűnt, nagyon keresik Simai Gábort (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. szeptember 13. 8:17

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a perkátai férfi eltűnése miatt. Itt a felhívás, és a szokásos nógatás: már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A DO-hoz eljuttatott felhívás szerint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást az ismeretlen helyen tartózkodó Simai Gábor eltűnése ügyében.
A bejelentés szerint a 47 éves perkátai lakos otthonából kerékpárral a helyi búcsúba indult vasárnap – ám onnan nem érkezett haza, életjelet nem adott magáról. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A keresett férfi körülbelül 172 centiméter magas, erős testalkatú, barna szemű és hajú, kopaszra nyírt. Jobb halántékán műtéti heg látható, bal vállán nonfiguratív tetoválás van. Testtartása hajlott, járása lassú. A férfi eltűnésekor szürke, rövid ujjú pólót, rövidnadrágot és szandált viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Simai Gábort felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 80/555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

A segítséget előre is köszönik – azt újra hozzáteszem, már egy megosztás is közelebb vihet az eltűnt férfihoz.

UPDATE 09. 13. 11. 41. – okafogyottá vált a felhívás

A keresett férfi előkerült, áll a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának friss közleményében. 

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

2022. nov. 22.

Újév napjára időzítette a bűncselekményt egy férfi, előbb veréssel fenyegetett, majd kirabolt egy 15 éves kamaszt. Most emeltek vádat ellene, és többszörös visszaesőként komoly büntetésre számíthat, értesült a DO.