Mivel segíthetsz a cipő ráncosodásán?

doszerk - 2022. szeptember 18. 16:52

Biztosan te sem szereted, amikor a kedvenc sneakereden ott virítanak az első ráncok. Ez majdnem annyira idegesítő, mintha az arcunkra nézve látnánk ugyanezeket a gyűrődéseket. (X)

Viszont, ahogy a bőrünk esetében, úgy a cipőknél is sokat tehetsz azért, hogy ezt megelőzd. Mivel a bőr felsőrésszel készült modellek szinte minden esetben ráncosodnak, így érdemes időben gondolkodnod. Ebben a cikkben segítünk eltávolítani a kedvenc sportcipődről azokat a gyűrődéseket!

Mit tehetsz a sneaker ráncai ellen?

Amikor először veszel magadnak bőrből készült cipőt, akkor biztosan nem számítasz arra, hogy egy idő után a hajlatoknál meglátod majd az első ráncokat. Minél többet hordod, annál korábban találkozol majd velük, amik először talán a festésen jelennek meg, később viszont már a bőr is fáradni kezd. 

A True to Sole Sneaker Shields ráncok elleni eszköze segít abban, hogy megakadályozd a gyűrődések megjelenését, de legalább késleltesd azokat. Egy drága sneakert ugyanis nem árt a lehető legjobban megvédeni a sérülésektől, hiszen biztosan sokáig szeretnéd, hogy ép maradjon. Ha nem csak azért vetted meg, hogy díszként mutogasd a polcon, akkor muszáj lesz lépéseket tenned annak érdekében, hogy évekig hű társad legyen. Választhatod azt a megoldást, hogy nem hajlítod meg a lábadat és úgy jársz, de valljuk be, ez nem igazán kivitelezhető. Ugorjunk, hogy mivel segíthetsz a cipődön!

Kiegészítő a sneakered megóvása érdekében

Kétségkívül a legjobb megoldás a crease protector, ami tulajdonképpen egy speciális betét. A cipő orrába téve csökkenteni tudja az ottani hajlást, így nem reped meg annyira könnyen, nem ráncosodik korán a bőr felsőrész. Bár azt gondolhatnád, hogy ennek viselete kényelmetlen, azonban a tervezők úgy alkották meg, hogy emiatt nem kell aggódnod.

A Crep Protect Sneaker Shields tökéletes megoldás a márkás sneakerednek. Ez ugyanis nemcsak a ráncokat, hanem a deformitást is megakadályozza. Ezáltal hosszabb távon tudod megőrizni a lépőd eredeti állapotát. A gyűrődések persze idővel így is láthatóvá válnak, azonban jóval később számíthatsz rájuk, mint azt elsőre gondolnád. A gélpárna esetében pedig nem kell tartanod attól, hogy az túlzottan kényelmetlen lenne, hiszen a kellék komfortos és illatos. A True to Sole webshopjában kétféle méretből választhatsz, az egyik az S, míg a másik az L-es nagyság. Míg az előbbi a kisebb lábakra való, addig utóbbi a 40-47-es lábmérettel rendelkező személyek számára kiváló. 

Kiegészítők vásárlása sportcipőkhöz

Mivel ma már online is bármit megrendelhetsz, így nem árt időt szánni a kellékek beszerzésére. Nyugodtan vegyél magadnak trendi zoknikat, esetleg egy színes cipőfűzőt, ami remekül passzol a kedvenc surranódhoz. A True to Sole budapesti üzletében a legtöbb darabot meg is nézheted, felpróbálhatod, lehetőséged van segítséget kérni, ha valamivel nem vagy tisztában. Ha innen rendelsz, akkor pedig 14 napos visszaküldési garanciát kapsz a cipőkre, így nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg nem lenne megfelelő a méret. Irány a védelem!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

2024. már. 27.

Számos olyan kisebb-nagyobb munka van egy otthon kialakítása, felújítása során, amelyet magunk is elvégezhetünk, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást, speciális szerszámokat és eszközöket. A felületkezelések is ilyenek. (X)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

2024. már. 26.

Nagyon szubjektív és nagyon nosztalgikus beszámoló következik, drága olvasók és aranyos mindenki, egyszerűen nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni arról a jubileumi eseménysorról, amivel a 70. születésnapját ünnepelte a Széchenyi István Gimnázium. (Nekem, naná: a Münnich.)

Motorfelújítás profi kivitelben

Motorfelújítás profi kivitelben

2024. már. 26.

Egy veterán autó, vagy annak egy bizonyos részének felújítása nemes feladat, ugyanakkor elképesztően komplex, idő-, pénz-, és energiaigényes folyamat is egyben. (X)

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

2024. már. 26.

Városunk az ország egyik legtöbb zöldfelülettel rendelkező települése, történelme pedig bőven visszanyúlik Sztálinváros építésének kezdetén túlra. Bővelkedünk természeti és kulturális kincsekben, felsorolni is nehéz, hogy mennyi itt a látnivaló, amire büszkék lehetünk. 

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

2024. már. 26.

Ma már nem luxus egy saját otthoni szauna, de fontos ennek precíz elhelyezése és karbantartása. Ehhez szükséges egy vízszintes, teherbíró alap melyen el tudjuk helyezni szaunánkat, és persze fontos az is, hogy az alap elbírja a szauna, valamint a benne tartózkodó személyek súlyát. (X)

Így lehetsz te is profi sportfogadó

Így lehetsz te is profi sportfogadó

2024. már. 25.

Mivel az emberek szeretik a sportokat, így előszeretettel élnek a sportfogadás lehetőségével is. A többségük viszont sejtésekre alapozva, ösztönösen rakja meg tétjeit, lehet, hogy párszor bejön nekik, de hosszú távon garantáltan pénz nélkül távoznak a kasszáktól. (X)

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

2024. már. 25.

A periódus elejére változékony napokat, a végére (húsvét hétfőt is ideértve) nyárias időt ígér a DO meteorológiai szakértője. Masszívan 20 fok fölötti értékekkel búcsúzik a március, nagyon durva.