Mivel segíthetsz a cipő ráncosodásán?

doszerk - 2022. szeptember 18. 16:52

Biztosan te sem szereted, amikor a kedvenc sneakereden ott virítanak az első ráncok. Ez majdnem annyira idegesítő, mintha az arcunkra nézve látnánk ugyanezeket a gyűrődéseket. (X)

Viszont, ahogy a bőrünk esetében, úgy a cipőknél is sokat tehetsz azért, hogy ezt megelőzd. Mivel a bőr felsőrésszel készült modellek szinte minden esetben ráncosodnak, így érdemes időben gondolkodnod. Ebben a cikkben segítünk eltávolítani a kedvenc sportcipődről azokat a gyűrődéseket!

Mit tehetsz a sneaker ráncai ellen?

Amikor először veszel magadnak bőrből készült cipőt, akkor biztosan nem számítasz arra, hogy egy idő után a hajlatoknál meglátod majd az első ráncokat. Minél többet hordod, annál korábban találkozol majd velük, amik először talán a festésen jelennek meg, később viszont már a bőr is fáradni kezd. 

A True to Sole Sneaker Shields ráncok elleni eszköze segít abban, hogy megakadályozd a gyűrődések megjelenését, de legalább késleltesd azokat. Egy drága sneakert ugyanis nem árt a lehető legjobban megvédeni a sérülésektől, hiszen biztosan sokáig szeretnéd, hogy ép maradjon. Ha nem csak azért vetted meg, hogy díszként mutogasd a polcon, akkor muszáj lesz lépéseket tenned annak érdekében, hogy évekig hű társad legyen. Választhatod azt a megoldást, hogy nem hajlítod meg a lábadat és úgy jársz, de valljuk be, ez nem igazán kivitelezhető. Ugorjunk, hogy mivel segíthetsz a cipődön!

Kiegészítő a sneakered megóvása érdekében

Kétségkívül a legjobb megoldás a crease protector, ami tulajdonképpen egy speciális betét. A cipő orrába téve csökkenteni tudja az ottani hajlást, így nem reped meg annyira könnyen, nem ráncosodik korán a bőr felsőrész. Bár azt gondolhatnád, hogy ennek viselete kényelmetlen, azonban a tervezők úgy alkották meg, hogy emiatt nem kell aggódnod.

A Crep Protect Sneaker Shields tökéletes megoldás a márkás sneakerednek. Ez ugyanis nemcsak a ráncokat, hanem a deformitást is megakadályozza. Ezáltal hosszabb távon tudod megőrizni a lépőd eredeti állapotát. A gyűrődések persze idővel így is láthatóvá válnak, azonban jóval később számíthatsz rájuk, mint azt elsőre gondolnád. A gélpárna esetében pedig nem kell tartanod attól, hogy az túlzottan kényelmetlen lenne, hiszen a kellék komfortos és illatos. A True to Sole webshopjában kétféle méretből választhatsz, az egyik az S, míg a másik az L-es nagyság. Míg az előbbi a kisebb lábakra való, addig utóbbi a 40-47-es lábmérettel rendelkező személyek számára kiváló. 

Kiegészítők vásárlása sportcipőkhöz

Mivel ma már online is bármit megrendelhetsz, így nem árt időt szánni a kellékek beszerzésére. Nyugodtan vegyél magadnak trendi zoknikat, esetleg egy színes cipőfűzőt, ami remekül passzol a kedvenc surranódhoz. A True to Sole budapesti üzletében a legtöbb darabot meg is nézheted, felpróbálhatod, lehetőséged van segítséget kérni, ha valamivel nem vagy tisztában. Ha innen rendelsz, akkor pedig 14 napos visszaküldési garanciát kapsz a cipőkre, így nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg nem lenne megfelelő a méret. Irány a védelem!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Mozgalmas nyitány után napsütéses, szép napok

Mozgalmas nyitány után napsütéses, szép napok

2022. okt. 03.

Megkésve bár, de csak beköszön az indián nyár időszaka a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint. A hűvöskés reggelek után nap közben már 20 fok feletti értékeket mérhetünk, kellemes napsütéssel.

DSTV: ízélmények az egyetemen

DSTV: ízélmények az egyetemen

2022. okt. 02.

Izgalmas kihívásról tudósít a DSTV összeállítása. Az egyetem hallgatói önkormányzata rendezte sportnap berkein belül mérettek meg a hallgatók a napokban – s szép hagyományokat folytatva főzőverseny keretében. Hangkép.
 

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

DSTV: mozgás, játék, közösség a Móricz-pikniken (galériával)

2022. okt. 01.

Színes forgataggal tért vissza az elmúlt években elmaradt Móricz-piknik, derül ki a DSTV összegzéséből. Az iskola udvarán rendezett közösségi program ezúttal is nagy siker volt mind a nebulók, mind a szülők körében. Hangkép és galéria itt!

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

DSTV: újra Dunai Kincses Kert a Szalki-szigeten

2022. szep. 29.

Közismert és közkedvelt forgatagról tudósít a DSTV összeállítása. A nyári szünet után újra a Szalki-sziget adott otthont a Dunai Kincses Kert helyi termelői piac és kézműves vásár kavalkádjának – a szokott színvonalon és sikerrel. Hangkép.

Lételemed a változás?

Lételemed a változás?

2022. szep. 26.

Vannak emberek, akik imádják az állandóságot, akiknek a kiszámíthatóság a fontos. Akik akkor érzik jól magukat, amikor minden a megszokott mederben halad. (X)

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

Felhős, változékony, csapadékos időszak következik

2022. szep. 26.

Egymást érik a frontok a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét közepén lehet egy kis szünet, de a végére megint bőven kapunk az égi áldásból.

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

2022. szep. 25.

A munkavédelmi ruházat viselése számtalan munkakörben nemcsak törvényi előírás miatt szükséges, hanem valóban életünket, egészségünket védi. (X)