Elrejtette áldozatát a férj – emberölés miatt folytatódik az eljárás

Öcaline - 2022. október 7. 14:48

A rendőrök feltételezése szerint feldarabolta és elrejtette feleségét a 62 éves gyanúsított – a korábban eltűnés miatt kezdett eljárás után már emberölés miatt nyomoznak a rendőrök, értesült a DO. Kegyetlen történet, nagyon durva részletek.

A Fejér megyei rendőrök a dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát, erősítette meg a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. Amint arról már hasábjainkon is beszámoltunk, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon eltűnés miatt tett bejelentés alapján indult körözési eljárásban keletkezett adatok szerint a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárást rendeltek el. A friss szóvivői jelentés szerint immár kétségtelen: emberölés miatt.
A Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint a szeptember 26. óta letartóztatásban lévő 62 éves dunaújvárosi gyanúsított szeptember 17. és szeptember 21. közötti időszakban megölte a feleségét, a testét feldarabolta, majd elrejtette.
Az ügy körülményeinek tisztázásra, a bűncselekmény bizonyítása érdekében nyomozócsoport alakult, amelyben Fejér, Pest és Veszprém megye, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztály nyomozói vettek részt. A

A rendőrök szakszerű, precíz és aprólékos adatgyűjtésbe kezdtek, ennek során a gyanúsított által használt kistehergépkocsiban testrészmaradványokat találtak, amelyek a feleségtől származnak.

A rendőrségi összegzést videóval egészítették ki, ebből többek között kiderül, hogy a kutató-mentő egységek a Dunában is keresték az eltűnt asszony földi maradványait.

A szóvivői összegzés hangsúlyozza: a nyomozás során az ügy körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával folyik.

(Illusztráció: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

2022. nov. 22.

Újév napjára időzítette a bűncselekményt egy férfi, előbb veréssel fenyegetett, majd kirabolt egy 15 éves kamaszt. Most emeltek vádat ellene, és többszörös visszaesőként komoly büntetésre számíthat, értesült a DO.

Az ünnepi időszakban is vigyázzanak az értékeikre!

Az ünnepi időszakban is vigyázzanak az értékeikre!

2022. nov. 22.

Felelős magatartással a legtöbb bűncselekmény megelőzhető – a rendőrök részletes tipptárral szolgáltak annak érdekében, hogy az év utolsó hetei is békésen teljenek.