Debrecenbe látogatnak a Bikák

spigott - 2022. november 25. 12:00

Debrecenben, a tabellán negyedik DEAC otthonában folytatják az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói ma este fél héttől.

Volt oka az elégedettségre Acélbikáink vezetésének, játékosainak és drukkereinek is az elmúlt napokban, mivel az Erste Ligában a FEHA19 ellen nyertek előbb 3-1-re Niko Eronen játékosai, majd szerdán este a DVTK Jegesmedvék gárdáját is sikerült felülmúlni 4-0-ra a Magyar Kupában, amivel be is jutotta sorozat következő fordulójába. Bár a mieink érthetően örültek a szép eredménynek és a továbbjutásnak is, sokáig nem örvendezhettek ennek, ugyanis csütörtökön már megkezdték felkészülésüket az előttük álló újabb feladatra, mely szintén nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis ma este fél héttől már Debrecenben kell jégre korcsolyáznia hokisainknak az Erste Liga újabb fordulójában.

A házigazda DEAC gárdája nem a legjobban kezdte az idei szezont, ám az elmúlt hetekben egyre erősebb formát mutatott, s ez a tabellán elfoglalt helyezéséből is látszik, mivel jelenleg a negyedik helyen áll úgy, hogy eddig lejátszott tizenhét meccséből nyolcat megnyert, s kilenc alkalommal vereséget szenvedett. A két csapat az idei szezonban már találkozott egymással, s a mieink sokáig emlékezetes büntetőpárbaj után végül 3-2-es győzelmet arattak György József együttese felett.

Képek: DAB-archív

Egy visszavágásra, sikerre éhes csapat lesz tehát Acélbikáink mai vetélytársa, mely a Fradi és a DVTK elleni győzelmekből várja a ma este fél hétkor kezdődő találkozót. Együttesünk azonban az elmúlt hetekben már többször is bizonyította, hogy fegyelmezett, hatékony játékkal tényleg bárkivel felveszi a lépést, így a pont, pontok szerzésének reményében vágnak neki hokisaink szezonjuk tizenhetedik Erste Liga mérkőzésének.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.