Debrecenbe látogatnak a Bikák

spigott - 2022. november 25. 12:00

Debrecenben, a tabellán negyedik DEAC otthonában folytatják az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói ma este fél héttől.

Volt oka az elégedettségre Acélbikáink vezetésének, játékosainak és drukkereinek is az elmúlt napokban, mivel az Erste Ligában a FEHA19 ellen nyertek előbb 3-1-re Niko Eronen játékosai, majd szerdán este a DVTK Jegesmedvék gárdáját is sikerült felülmúlni 4-0-ra a Magyar Kupában, amivel be is jutotta sorozat következő fordulójába. Bár a mieink érthetően örültek a szép eredménynek és a továbbjutásnak is, sokáig nem örvendezhettek ennek, ugyanis csütörtökön már megkezdték felkészülésüket az előttük álló újabb feladatra, mely szintén nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis ma este fél héttől már Debrecenben kell jégre korcsolyáznia hokisainknak az Erste Liga újabb fordulójában.

A házigazda DEAC gárdája nem a legjobban kezdte az idei szezont, ám az elmúlt hetekben egyre erősebb formát mutatott, s ez a tabellán elfoglalt helyezéséből is látszik, mivel jelenleg a negyedik helyen áll úgy, hogy eddig lejátszott tizenhét meccséből nyolcat megnyert, s kilenc alkalommal vereséget szenvedett. A két csapat az idei szezonban már találkozott egymással, s a mieink sokáig emlékezetes büntetőpárbaj után végül 3-2-es győzelmet arattak György József együttese felett.

Képek: DAB-archív

Egy visszavágásra, sikerre éhes csapat lesz tehát Acélbikáink mai vetélytársa, mely a Fradi és a DVTK elleni győzelmekből várja a ma este fél hétkor kezdődő találkozót. Együttesünk azonban az elmúlt hetekben már többször is bizonyította, hogy fegyelmezett, hatékony játékkal tényleg bárkivel felveszi a lépést, így a pont, pontok szerzésének reményében vágnak neki hokisaink szezonjuk tizenhetedik Erste Liga mérkőzésének.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.