Etikett címke: tökéletes megoldás – több problémára

doszerk - 2022. november 20. 9:21

Etikett címke nélkül minden értékesítéssel foglalkozó vállalkozás élete ellehetetlenedne. (X)

Belegondolni is szörnyű, hogy miként tudná a céged is teljesíteni a vásárlók kötelező tájékoztatását, ha hirtelen ez a kellékanyag megszűnne létezni.

Az etikett címke széleskörű feladatokat lát el

Az etikett címke gyártói napjainkban már minden gazdasági szektorra gondolnak, amikor a címkéket tervezik. Többféle méretben, minőségben, kivitelben gyártanak etiketteket az egyszerű mindennapos használatra alkalmas változattól, a speciális körülmények közé szánt változatig. Az Etikett-Címke-Shop etikett címke kínálatában te is rátalálhatsz a neked legmegfelelőbb típusra.

Az etikett címke sokféle funkciót tölthet be a vállalkozásodban: hasznos az információközlés eszközeként éppúgy, ahogy a rajta szereplő vonalkód neked jelent majd segítséget. Azt, hogy neked pillanatnyilag milyen típusú etikettre van szükséged, számos tényezőtől függ. Ilyen a felhasználás módja, helye, és az, hogy a rajta szereplő információkra meddig van szükséged. 

Mire érdemes figyelned a vásárlásnál?

Lényegében csak néhány kérdésre kell tudnod a konkrét választ. Ilyen kérdés például, hogy:

– Milyen felhasználási körülmények között kell az etikett címkének teljesítenie? Mivel a felragasztott címke sokféle körülménnyel találkozhat az értékesítési láncban, ezért lényeges, hogy ennek megfelelően legyen kiválasztva. Ha egy viszonylag gyorsan pörgő áruról van szó, akkor célszerű az olcsóbb, de kevésbé tartós alternatívákat választani. Viszont, ha több évig is szükséged lehet az információkra, már érdemes a drágább, de tartósabb megoldások felé fordulnod
– Hova akarod felragasztani? Azaz milyen az alkalmazási területen, milyen körülmények között fog zajlani a felragasztás? A normál felhasználás során tökéletes megoldást garantálnak az általános ragasztóval rendelkező etikett címkék, de a speciálisabb esetekre annak megfelelő ragasztóval ellátott címke kell.
– Mivel fogod a címkét nyomtatni? Ennek eldöntése nagymértékben függ attól, hogy milyen volumenben van szükséged a címkenyomtatásra. Ha ez még alacsony, akkor az A4 íves etikett lesz a megfelelő - ez ugyanis egy normál irodai tintasugaras vagy lézer nyomtatóval is megnyomtatható. Viszont, ha a kapacitás magas, akkor érdemes a gyorsaság növelése érdekében beszerezned egy címkenyomtatót, ami más tekercses etikett címkét használ.

Ha a tekercses öntapadó etikett címkére esett a választás

A tekercses etikett címkét az alapanyaga szerint három fő csoportba lehet sorolni:

– Direkt Thermo etikett címke: előnye, hogy más kellékanyagra nem lesz szükséged a nyomtatásához. Elsősorban beltéri körülmények között lehet alkalmazni, mert rosszul viseli a napsütést vagy a súrlódást. 
– Papír etikett címke: széles alkalmazási területet biztosító kellékanyag. Beltéren, általános címkézési feladatok ellátására jó. 
– Műanyag etikett címke: ellenálló, kültéren és beltéren időjárásálló címkézést biztosít. 

Válassz te is a címkézési feladataidhoz legjobban illő etikett címkét!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hogyan enyhítsd az orrdugulást?

Hogyan enyhítsd az orrdugulást?

2024. ápr. 19.

Te is szinte mindennapos orrdugulással küzdesz? Szerte a világon emberek millióit érinti, és nagyon zavaró tud lenni ez a probléma. Sokszor úgy érezzük, hogy nincs is rá hatékony gyógyír. A legtöbben különféle gyógyszeres orrspray-vel igyekeznek enyhíteni a tüneteket, pedig az irritálja a nyálkahártyát, és gyors függőséget alakíthat ki.  (X)

A piacon tartják a Csomagtartóvásárt – és vasárnap lesz a vásárnap

A piacon tartják a Csomagtartóvásárt – és vasárnap lesz a vásárnap

2024. ápr. 19.

Új helyen, de a régi lendülettel folytatja az újrahasznosításon és a közösségi élményen alapuló kezdeményezését a Csomagtartóvásár és Bolhapiac szervező csapata: az idei első vásárnap április 21-én, vasárnap lesz, a helyszínként pedig a dunaújvárosi piacot veszik birtokba az árusok, standolók.

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

2024. ápr. 18.

A jó idő reményében, igazi tavaszi kavalkádot ígérve szervezi meg a következő forgatagot a Dunai Kincses Kert szervező csapata – szombaton délután várnak mindenkit a Szalki-szigen.

A nyár slágere!

A nyár slágere!

2024. ápr. 18.

Kitalálod, mi lehet? Forró olajban kisütött kelt tészta, ami a mai napig a magyarok kedvence. Leginkább sós, de manapság készítik már édesen is. (X)

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

2024. ápr. 17.

Olyan korszerű fűtési megoldásra vágyik, amellyel környezetbarát módon tudja melegen tartani otthonát? Keresi azt a rendszert, amely télen-nyáron kellemes hőfokot biztosít otthonában? Szeretné alacsonyan tartani a rezsiköltségeket? Ha ezekre a kérdésekre "igen" a válasz, akkor Önnek érdemes kicsit jobban megismernie a hőszivattyúk működését, típusait. (X)

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

2024. ápr. 17.

Egy letűnő szakma utolsó dunaújvárosi képviselőjét mutatja be a DSTV összeállítása. Majlinger János cipész már több mint négy évtizede dolgozik, Technikum városrészi műhelyének titkaiba is örömmel avatja be a nézőt. Hangkép.

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)