Etikett címke: tökéletes megoldás – több problémára

doszerk - 2022. november 20. 9:21

Etikett címke nélkül minden értékesítéssel foglalkozó vállalkozás élete ellehetetlenedne. (X)

Belegondolni is szörnyű, hogy miként tudná a céged is teljesíteni a vásárlók kötelező tájékoztatását, ha hirtelen ez a kellékanyag megszűnne létezni.

Az etikett címke széleskörű feladatokat lát el

Az etikett címke gyártói napjainkban már minden gazdasági szektorra gondolnak, amikor a címkéket tervezik. Többféle méretben, minőségben, kivitelben gyártanak etiketteket az egyszerű mindennapos használatra alkalmas változattól, a speciális körülmények közé szánt változatig. Az Etikett-Címke-Shop etikett címke kínálatában te is rátalálhatsz a neked legmegfelelőbb típusra.

Az etikett címke sokféle funkciót tölthet be a vállalkozásodban: hasznos az információközlés eszközeként éppúgy, ahogy a rajta szereplő vonalkód neked jelent majd segítséget. Azt, hogy neked pillanatnyilag milyen típusú etikettre van szükséged, számos tényezőtől függ. Ilyen a felhasználás módja, helye, és az, hogy a rajta szereplő információkra meddig van szükséged. 

Mire érdemes figyelned a vásárlásnál?

Lényegében csak néhány kérdésre kell tudnod a konkrét választ. Ilyen kérdés például, hogy:

– Milyen felhasználási körülmények között kell az etikett címkének teljesítenie? Mivel a felragasztott címke sokféle körülménnyel találkozhat az értékesítési láncban, ezért lényeges, hogy ennek megfelelően legyen kiválasztva. Ha egy viszonylag gyorsan pörgő áruról van szó, akkor célszerű az olcsóbb, de kevésbé tartós alternatívákat választani. Viszont, ha több évig is szükséged lehet az információkra, már érdemes a drágább, de tartósabb megoldások felé fordulnod
– Hova akarod felragasztani? Azaz milyen az alkalmazási területen, milyen körülmények között fog zajlani a felragasztás? A normál felhasználás során tökéletes megoldást garantálnak az általános ragasztóval rendelkező etikett címkék, de a speciálisabb esetekre annak megfelelő ragasztóval ellátott címke kell.
– Mivel fogod a címkét nyomtatni? Ennek eldöntése nagymértékben függ attól, hogy milyen volumenben van szükséged a címkenyomtatásra. Ha ez még alacsony, akkor az A4 íves etikett lesz a megfelelő - ez ugyanis egy normál irodai tintasugaras vagy lézer nyomtatóval is megnyomtatható. Viszont, ha a kapacitás magas, akkor érdemes a gyorsaság növelése érdekében beszerezned egy címkenyomtatót, ami más tekercses etikett címkét használ.

Ha a tekercses öntapadó etikett címkére esett a választás

A tekercses etikett címkét az alapanyaga szerint három fő csoportba lehet sorolni:

– Direkt Thermo etikett címke: előnye, hogy más kellékanyagra nem lesz szükséged a nyomtatásához. Elsősorban beltéri körülmények között lehet alkalmazni, mert rosszul viseli a napsütést vagy a súrlódást. 
– Papír etikett címke: széles alkalmazási területet biztosító kellékanyag. Beltéren, általános címkézési feladatok ellátására jó. 
– Műanyag etikett címke: ellenálló, kültéren és beltéren időjárásálló címkézést biztosít. 

Válassz te is a címkézési feladataidhoz legjobban illő etikett címkét!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Levelek a Jézuskának – már most szép siker, de folytatódik a gyűjtés!

Levelek a Jézuskának – már most szép siker, de folytatódik a gyűjtés!

2022. dec. 04.

Az elmúlt esztendőkben is nagyot gurult az autós Mikulások és a DO/DSTV stábja közös ajándékgyűjtő akciója – és már most biztos, idén is szép sikert arat a közösségi kezdeményezés. De folytatódik a gyűjtés, segíthet mindenki, aki tud!

Keressük együtt Dunaújváros Kedvenceit!

Keressük együtt Dunaújváros Kedvenceit!

2022. dec. 03.

Újra napvilágot látott a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog évzáró akciója – itt a Dunaújváros Kedvence 2022 kezdeményezés, jöhetnek, illetve mehetnek a javaslatok! Felhívás.

DSTV: ünnepelt a Tökmag Bazár

DSTV: ünnepelt a Tökmag Bazár

2022. dec. 03.

Egyéves születésnapról tudósít a DSTV összeállítása. Az MMK-ban zászlót bontott Tökmag Bazár kifejezetten a kisgyermekes családok számára életre hívott kezdeményezése folyamatos fejlődött –népszerűségét az árusok és látogatók folyamatosan növekvő száma is igazolja. Hangkép.
 

Új helyszínen, a megszokott formában szaunázhatnak a dunaújvárosiak

Új helyszínen, a megszokott formában szaunázhatnak a dunaújvárosiak

2022. dec. 01.

2021 óta töretlen népszerűségnek örvend a szauna-szeánsz Dunaújvárosban,mától régi-új helyszínen, a Dunaújvárosi Kempingben, a megszokott formában érhető el a közkedvelt szolgáltatás. 

Mezőföldtől Dániáig – a népfőiskolák útján

Mezőföldtől Dániáig – a népfőiskolák útján

2022. dec. 01.

Önkifejezés, szabadság, boldogság – ezek lesznek a fő témái annak az online bemutatónak, amelyet a Mezőföld Népfőiskolai Társaság együttműködésével szerveznek jövő csütörtökön. Idejében szólok, érdemes már most regisztrálni!

Használj esztétikus textillámpákat az otthonodban!

Használj esztétikus textillámpákat az otthonodban!

2022. nov. 30.

A textillámpák trendi kiegészítői a lakásnak, alkalmazásukkal csodás modern hatást érhetünk el. (X) 

Mesés foglalkozás az egyetemi kollégiumban

Mesés foglalkozás az egyetemi kollégiumban

2022. nov. 29.

Alkotó, fejlesztő és meseterápiás foglalkozással folytatódik a DUFiókák, vagyis a Dunaújvárosi Egyetem fenntartotta bölcsőde sorozata – immár a bölcsődében várják az érdeklődőket pénteken. Regisztrálni kell – és már lehet is!