Keresik Kiarát – Veszprém megyéből tűnt el, de a város környékén tartózkodhat!

Öcaline - 2022. november 8. 9:45

A veszprémi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves lány eltűnése kapcsán – a fiatal Dunaújváros környékén tartózkodhat, értesült a DO. Jelentkezzen, ha látta, és persze egy megosztás is segíthet!

A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívásával jelentkezett a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata – az ismeretlen helyen tartózkodó Kiss Kiara eltűnése ügyében kezdtek eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal lány még július 9-én tűnt el a bakonynánai lakásotthonban lévő tartózkodási helyéről – a fiatal ismeretlen helyre távozott, azóta holléte ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, de a rendőrség tudomására jutott információk alapján az eltűnt lány Dunaújváros környékén tartózkodhat, erősítette meg az összegzés.

Kiss Kiara körülbelül 180-185 centiméter magas, sovány testalkatú, tarkójánál felnyírt, festett padlizsánvörös színű haját copfban hordja. Jobb karján kereszt alakú sebhely látható.  Eltűnésekor hátizsákban személyes holmija egy részét magával vitte. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kiss Kiarát felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést hivatali időben a 88/428-022/15-69-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható 80/555-111 "Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

A segítséget előre is köszönik – azt már csak én teszem hozzá, hogy már egy megosztás is közelebb vihet az eltűnt kamaszlányhoz!

(Fotó: VMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

2022. dec. 03.

A szokásos gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn – városunkban ezúttal is 11 órától morgatnak.

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!