Készségfejlesztők, amiket imádnak a kisgyermekek

doszerk - 2022. november 17. 16:03

Műanyag játékok helyett sokkal jobb, ha fából készült játékot adunk a gyermekünk kezébe, már egészen kicsi korától kezdve. (X)

A fa alapanyagú készségfejlesztőket a kisgyermekek gyorsan megkedvelik, és hosszú órákra leköti őket. A gyermeked fejlődését támogatod, ha a Montessori elvek alapján készült játékot választasz. 

Aktivitásra késztető asztal totyogóknak

Egy éves kor körül, amikor felállnak a gyerekek, szinte kitárul előttük a világ, rögtön más perspektívából látják a környezetüket. Kezdetben, amikor még kicsit instabil az állás és a járás, jól jön egy stabil segítség, amiben meg lehet kapaszkodni. A Little Dutch megalkotta a csodás fa multifunkcionális készségfejlesztő asztalt, mely állva maradásra ösztönzi a gyerekeket, valamint segíti az egyensúlyérzék fejlesztését is.

A Babaágynemű bolt webáruházban kapható termékek, mint például a  készségfejlesztő asztal, számos izgalmas felfedeznivalót rejt. Gyöngyöket vezethetnek, fogaskerekeket forgathatnak, tornyot építhetnek virágokból, formaillesztő játékkal játszhatnak és átkelhetnek az édes kis állatokkal a mezőn. Valamennyi tevékenység támogatja a finommotoros készségek fejlesztését, a kéz-szem koordinációt és a logikus gondolkodást. A foglalkoztató játék hosszú időre leköti a kicsik figyelmét, mire mindent kipróbálnak az asztalon.

Imádnivaló játékok

A gyerekek és az anyukák is megszeretik a népszerű holland márka kedves játékait. A letisztult formáknak és pasztell színeknek köszönhetően a játékok minden gyerekszoba díszívé válnak. Valamennyi fából készült termék bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, ezért még a legkisebbek számára is biztonságosak. A tervezés során, a Montessori elveket vették figyelembe, így nem csupán szórakoztatnak, hanem fejlesztenek is. A tervezés és a gyártás mozgatórugója a szeretet, a legjobb minőségű alapanyag beszerzésétől a legaprólékosabb kidolgozásig a feltétlen szeretet sugárzik minden kollekcióból. A gyerekek minden fejlődési szakaszának megfelelő fejlesztő hatású játékot kínál a holland cég.

Az egyes kollekciók kiegészítik egymást, így egységes és harmonikus kis birodalmat rendezhetsz be gyermekednek. A vidám színek, a vonzó textúrák, az egyedi dizájn minden egyes napot izgalmas kalanddá tesznek. Hiszen a játékok folyamatos kihívás elé állítják a gyerekeket, segítenek nekik az új képességek elsajátításában, gyakorlásában és bátorítják őket, de mindenek felett felhőtlen szórakozást garantálnak.

Megbízható termékek kicsiknek tervezve

A holland márka termékei, játékai teljes mértékben biztonságosak, ezért már pár hónapos kortól nyugodtan adható a babák kezébe. Az ülni tudó kicsik számára a montessori torony, bébi golyópálya, építőjáték-pillangó vagy a készségfejlesztő kocka biztosít remek szórakozást és fejlesztést is egyaránt. 

A járás tanulásakor a gúnáros járássegítő ad stabilitást, amellett, hogy számos, felfedeznivaló játékot is rejt.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Használj esztétikus textillámpákat az otthonodban!

Használj esztétikus textillámpákat az otthonodban!

2022. nov. 30.

A textillámpák trendi kiegészítői a lakásnak, alkalmazásukkal csodás modern hatást érhetünk el. (X) 

Mesés foglalkozás az egyetemi kollégiumban

Mesés foglalkozás az egyetemi kollégiumban

2022. nov. 29.

Alkotó, fejlesztő és meseterápiás foglalkozással folytatódik a DUFiókák, vagyis a Dunaújvárosi Egyetem fenntartotta bölcsőde sorozata – immár a bölcsődében várják az érdeklődőket pénteken. Regisztrálni kell – és már lehet is!

Flexelés. Na de mit jelent ez a fura szó?

Flexelés. Na de mit jelent ez a fura szó?

2022. nov. 28.

Mikor szakemberek beszélgetnek a munkájukról vagy a szabadidős tevékenységeikről, bizony gyakran előfordul, hogy a laikusok vagy a témában kevésbé jártasak igen keveset értenek a mondanivalójukból. (X)

Nyaralás a változatos természeti és kulturális kincsekkel rendelkező Mexikóban

Nyaralás a változatos természeti és kulturális kincsekkel rendelkező Mexikóban

2022. nov. 28.

Az amerikai kontinensen nincs még egy olyan változatos ország mind földrajzi, mind kulturális jellemzőit tekintve, mint Mexikó, amely Latin-Amerika legészakibb nemzete és különleges földrajzi adottságai révén páratlan természeti csodákra bukkanhat az, aki ide ellátogat. (X)

Nem ez lesz az év legfényesebb hete, előre szólok

Nem ez lesz az év legfényesebb hete, előre szólok

2022. nov. 28.

Egy teljes hétre dugják el a felhők Nap apánkat a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint. A reggelek már kopoghatnak, néhol eső, ónos szitálás is lehet. Küszöbön a tél, vigyázat az utakon!

DSTV: Waldorf Bazár az újtelepi intézményben

DSTV: Waldorf Bazár az újtelepi intézményben

2022. nov. 28.

Remek közösségi eseményről tudósít a DSTV összeállítása. Az újtelepi iskolába adott otthont a Waldorf Bazár színes kínálatának, gasztronómiai programjának és foglalkozásainak a napokban. Hangkép.
 

Két programmal kezdődött az adventi sorozat városunkban (galériával)

Két programmal kezdődött az adventi sorozat városunkban (galériával)

2022. nov. 27.

A hit gyertyája meggyújtásával kezdődött meg az advent időszaka ma délután – városunkban két helyszínre is színes programokkal várták a az ünneplőket, érdeklődőket.