Dunaújvárosi Óvoda: ismerkedés a tagóvodák kínálatával

doszerk - 2023. március 26. 16:10

Folytatja a szép hagyományt, ismerkedési napokat szervez a kicsiknek és szüleiknek a Dunaújvárosi Óvoda – a jövő szerdától péntekig tartó sorozatot követően jöhet a beiratkozás!

A kisgyermekes szülők tájékoztatását hivatott szolgálni a város hivatalos honlapja a Dunaújvárosi Óvoda hírével. Az összegzés szerint az intézmény tagóvodáiban március 29-31. között, azaz jövő szerdán, csütörtökön és pénteken szervezik meg az Ismerkedési napok című programsorozatot. A nyitott napok keretében szeretnék, hogy a kicsik és hozzátartozóik az óvodai beíratás előtt rövid betekintést nyerjenek az óvodai nevelésbe, a tagóvodák életébe, megismerkedjenek az ott dolgozókkal.
Az ismerkedés alkalmait természetesen az óvodai napirendhez igazítják, szerdán és csütörtökön előbb 9-11, majd 15-16.30 között, pénteken 9-11 óra között várnak nagy-nagy szeretettel minden érdeklődő szülőt, kisgyermeket, családot!
Tisztelettel kérnek minden szülőt, hogy a három nap alkalmai során minél több óvodát látogassanak meg, de egy oviba lehetőleg csak egyszer menjenek el! Szintén fontos kérés még, hogy egy kisgyermeket alkalmanként csak egy szülő kísérjen el, továbbá a felnőttek és a kicsik számára egyaránt legyen váltócipő a látogatások során.

A nyitott napok kínálata megalapozhatja a szülők döntését az óvodai beiratkozás előtt – erre sem kell sokat várni!

(Forrás és fotó: www.dunaujvaros.hu)
 

A rovat további hírei: Oktatás

DSTV: gálát rendezett a Petőfi iskola

DSTV: gálát rendezett a Petőfi iskola

2024. már. 26.

Nagyszabású és rendhagyó megemlékezésről számol be a DSTV összeállítása. A Petőfi Sándor Általános Iskola közösségének közelmúltban tartott gálaműsorán mintegy 250 diák lépett közönség elé a KULTIK Moziban. Hangkép.

DSTV: szakmai nap a Dunaferr középiskolában

DSTV: szakmai nap a Dunaferr középiskolában

2024. már. 24.

Látványos és szó szerint mozgalmas bevetésről tudósít a DSTV összeállítása. A vármegyei rendőr-főkapitányság és a rendészeti képzést végző középiskolák közötti kapcsolat keretében látogattak el a MEKTA-alosztály szakemberei a Dunaferr iskola szakmai napjára. Hangkép.
 

DSTV: minőségi időtöltés a gyerekekkel

DSTV: minőségi időtöltés a gyerekekkel

2024. már. 21.

Érdekes témát boncolgat a DSTV sorozatának új darabja a Dunaújvárosi Óvoda vezetőjével. Gyenes Éva ezúttal a minőségi időtöltésről fejtette ki gondolatait – többek között arról, miért is fontos minél több időt a szabadban tölteni, és segíteni a kicsiket élményszerzéssel, új impulzusokkal. Hangkép.
 

DSTV: beilleszkedés az óvodába

DSTV: beilleszkedés az óvodába

2024. már. 18.

Komoly témával, az óvodai beilleszkedés kérdéskörével foglalkozik a DSTV összeállítása. A gyerekeknek, de a szülőknek is jelentős "ugrás" ez, az ismerkedés-megismerés folyamata elsőrendűen fontos ebben az életszakaszban. Hangkép.

DSTV: újabb remek évfolyamkoncert a Móriczban

DSTV: újabb remek évfolyamkoncert a Móriczban

2024. már. 15.

Idén immáron második alkalommal szerveztek évfolyamkoncertet a Móricz Zsigmond Általános Iskolában, derül ki a DSTV összeállításából. Ez alkalommal a szülőknek szóltak a dalok, akik vastapssal jutalmazták a diákok produkcióit. Hangkép.

DSTV: iskolanyitogató a Dózsában

DSTV: iskolanyitogató a Dózsában

2024. már. 14.

Teljes arzenált bevetve várták a jövő tanév elsőseit és szüleiket a Dózsa György Általános Iskolában, derül ki a DSTV összegzéséből. Az iskolanyitogató keretében színes foglalkozásokon mutatták be az intézmény oktatási programját, kínálatát. Hangkép.

DSTV: régi rudasosok is meséltek

DSTV: régi rudasosok is meséltek

2024. már. 07.

Folytatták a szép hagyományt, "hazahívták" egy-egy szakterület jeles képviselőjét a Rudas középiskolába, derül ki a DSTV összegzéséből. A "öregdiákok" a szakai előadások mellett arról is meséltek, milyen útravalóval indultak el pályájukon iskolájukból. Hangkép.